Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 121
  • 469
  •   1
Отговори
# 210
Предпочитам очила с деликатна рамка. Нося диоптрични очила ежедневно, а слънчеви по-рядко. Обикновено купувам очила от оптика, защото предпочитам да видя как ми стоят и дали са удобни, но пък любимите ми слънчеви очила са купени онлайн .

# 211
🕶 Какъв стил очила предпочитате? Предпочитам очила с кафяв цвят на стъклата. Харесвам и с цветни стъкла. Запомнящи с ви интересни очила.

🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да, нося слънчеви очила през цялата година. Имам светли очи и лесно се насълзяват от слънцето. Зимата, когато има сняг, също нося очила.
🕶 Пазарувате ли слънчеви
 очила онлайн? Да. Когато ми хареса даден модел, поглеждам мерките и измервам на други мои очила. До сега не съм имала неуспех. Всички поръчани ми стоят прекрасно. Така имам и възможност да избирам сред много повече модели и да хвана намаленията.

# 212
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?

Имам различни стилове очила, но предпочитам класически модели за ежедневно носене. Ползвам очила целогодишно. Никога не съм пазарувала очила онлайн.

# 213
Предпочитам интересни модели слънчеви очила, които да подхождат както на елегантен стил, така и по-спортен.
Ползвам слънчеви очила през цялата година, защото е важно да предпазваме очите.
Да, пазарувала съм очила онлайн.

# 214
Честно казано, не съм се замисляла какъв стил очила предпочитам и нося. Купувам онези, което ми харесват и ми стоят добре.

Почти целогодишно нося слънчева очила.

Винаги първо разглеждам сайта и ако нещо наистина много ме грабне, тогава може и да го поръчам. Иначе предпочитам първо да ги меря на лицето си, за да съм сигурна, че ми стоят добре. Simple Smile

# 215
  • SF
🕶 Харесвам модерни очила с цветни стъкла. Харесвам и класическия авиатор и много ми отива!
🕶 През цялата година нося слънчеви очила. Все пак през цялата година има светла част на денонощието.
🕶 Пазарувам и онлайн. Последните, квадратни с розови рамки на известна марка, са купени онлайн. Сложих ги и ми лепнаха!

# 216
Какъв стил очила предпочитате? - Хавана
Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - не

# 217
Харесвам класически очила, тъй като ги нося през цялата година и искам да ми се съчетават с всеки сезон. Имам и по-екстравагантни, но обикновено залагам на класическите, ако пазарувам онлайн.

# 218
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
- определено котешкото око са ми фаворит. Обичам всички видове и цветове очила. Определено това е моята страст и колекцията ми е доста голяма и разнообразна.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
- Да. Това ми е основен аксесоар.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
- Не. Формата на лицето ми е много особена и избирам много внимателно след проба.

# 219
  • Пловдив
Предпочитам класически форми.
Нося през цялата година, вкл. диоптрични слънчеви очила.
Предпочитам да купувам от оптика.

# 220
Много обичам слънчеви очила, за мен те са и като аксесоар допълващ визията ми. Определено харесвам големи очила със цветни рамки, но имам и такива, които са по нежни, но имат интересен елемент по тях - било то цветен камък или интересен цвят на рамката, съчетавам спрямо цвета на дрехите.

Слънчеви очила нося целогодишно, като държа да със хубави стъкла и защита за очите.
Онлайн съм пазарувала и съм имала доста попадения.

# 221
  • София
Предпотитам по-екстравагантни откъм форми и цвят, въпреки че котешките ми стоят най-добре.
Цялогодишно нося. Имам в колата, в чантата - навсякъде.
Само веднъж съм купувала онлайн и то без да съм ги пробвала. Обикновено ползвам сайта да се ориентирам къде, какво има и пробвам на място.

# 222
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - ярки цветове, необичайни форми
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - за себе не съм, за съпруга ми съм купувала, защото той е по класическите очила

# 223
1.Предпочитам по-класически варианти очила, не прекалено екстравагантни, но различни цветове, както за диоптричните, така и за слънчевите очила.
2. Слънчеви очила нося предимно топлите месеци
3. Не съм пазарувала онлайн досега, но бих направила онлайн покупка на продукт, който познавам и  от който съм доволна, иначе предпочитам да посетя физически оптиката за избор и покупка.

# 224
Какъв стил очила предпочитате? - Предпочитам класически очила, клонящи към така актуалните модели :котешко око. Отиват ми по-дебели и големи рамки
Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, нося през цялата годин                                                       
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - в повечето случаи - да.

Общи условия

Активация на акаунт