ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 51

• 48 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
И още няколко

# 166
Добро утро 
В пета серия ще има и романтика  Blush

# 167
От снощи

Халит на сцената на тържеството, с което беше отбелязана 70 годишната кариера на доайена на турския театър Халдун Дормен.
Самият той е на 96 години, жив, здрав и все така отдаден на изкуството.

Клипче с част от изпълнението на Халит

https://www.instagram.com/p/DDbplQconz8/

# 168
Здравейте, момичета🍀

Озет към предстоящия епизод довечера:

#AnnemAnkara Епизод 4 Резюме и рамки:

Понякога времето има различен начин да сближи хората. Ръката на любовта на Хасан пониква от гнева, който някой друг е посадил. Хасан започва да се надява мостът да бъде възстановен не само със Зухал, но и с брат си и баща си.

От друга страна, Зухал вече има неунищожим, неуморен поддръжник. Суфи, синът на починалата преди години нейна леля, се превърна в щит пред Зухал.
Зухал и децата вече не са сами.

В същото време, когато Зухал се изправя срещу майката на Айча, Сечил, Хасан също се занимава с Назан. Или ще се ожени за Назан, или децата му Бурак, Башар и Багис ще понесат последствията от раздялата.

Изборът на Хасан ще бъде опустошителен при всякакви обстоятелства. Или за себе си, или за семейството си. И така, какво ще направи Хасан?    

А ето кой е и гласът зад кадър, който разказва за бъдещите събития от позицията на порасналия Башар.
Актьорът Okan Yalabık.

Успех на екипа с епизод 4 довечера🍀🍀🍀

# 169
Варна Flowers Tulip Йоана Flowers Tulip благодаря за новините, снимките и озета Gift Heart

Халит не сваля детската гривничка Blush 

Снимки от юбилейната вечер на Халдун Blush

# 170
Следобеден привет, момичета!

Благодаря ви за всичко, което сте публикували!

Пожелание за една чудесна вечер с Берг/Зухал/ и 4- та серия на ММА

Берг ни кани

ЛИНКОВЕ ЗА ГЛЕДАНЕ ОНЛАЙН:

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 17:07 от HELEN60

# 171
Добро утро  

Халит бей  Heart Eyes

# 172
Добро утро!

Има в спад в рейтинга след снощната серия.

Total | 8 | 4,37
AB | (2) | 5,55
ABC1 | (3) | 5,81

Толкова е очевидно, че такъв сценарий не може да има успех.
Не знам какво е чела и гледала Берг.
Няма любов, няма интрига, няма екшън, драмата е доведена до самоцелна крайност.
Дългите монолози зад кадър правят действието монотонно, заприличва на аудио книга.
Да беше дала сценария на някой произволен човек, който често гледа турски сериали, щеше да й каже, че няма шанс.
Има си определени неща, които са задължителни. Може да е най-баналната тема, най-голямото клише като новия сериал „Далечен град“, например, но има ли ги задължителните за турската публика съставки, се гледа.
Даже актьорката игра и режисурата не са толкова важни.

Не мисля, че тенденцията в спада на рейтинга може да бъде обърната.
Усеща се много ясно, че сценаристът няма сили за повече.

# 173
Привет!

Нови снимки от Берги.

Варна, права си за рейтинга и като цяло за сериала.
Прекрасната актьорска игра не е достатъчна, за да задържи зрителския интерес.
Много натоварваща е тази семейна драма.
Посланията са важни, но трябва и нещо друго.

Хубав ден на всички!

# 174
Привет!
Трета серия я гледах в деня на излъчването. Мудна работа. Единствено сцената с Бурак и родителите на неговото момиче ме развълнува. От самото начало на сериала, както бях и споделила, историята на този герой и играта на младия актьор са ми най- интересни. Четвърти епизод не съм го гледала, но още във фрагмана имаше неща, които ме подразниха. Например, този удар с глава от страна на Зухал. Съжалявам, но не приемам насилие под каквато и да е форма. Историята се люшка между приказното и реалността. И тази огромна любов, до леглото на пребития съпруг не ми кореспондира с видяното през първите две серии. Може би имат договорени серии с канала, но със сигурност, това няма никакво значение за зрителя.
Първите 20 серии трябва да горят от динамика и обрати, за да говорим за успешен сезон. Започнаха добре, но зациклянето е факт от самото начало на сериала. А сериали много. Хората бързо сменят канала, когато очакванията им не се оправдаят.
Жалко. За мен тръгна малко колебливо, във втори епизод ми харесаха, определено, но трети вече се усети спад на темпото.
Чакам да видя, как ще се представят кралят и неговата свита. 😅

# 175
Ох и в “Кралят” като знам, че е намесена онази психиатърка, кой знае какви щуротии са измислили.
Ще погледна първа-втора серия и изобщо няма да се мъча, ако не ми хареса.

Там също се иска голям талант от страна на сценариста, защото в книгата са безкрайни монолози на главните герои, нейните диалози като психотерапевт с тях, дневниците на Кенан. Когато ги четеш в книга е интересно, но киното изисква други похвати.

Дано другата седмица започнат вече с рекламата.
Първите две седмици на януари обикновено спират всички сериали, защото не са подновени рекламните договори.
Възможно е на 16 или 23 януари да тръгне.
Четвъртък е най-вероятният ден на излъчване.
Излишно е да казвам, че всички канали имат сериали в този ден.
Единственото непопълнено квадратче засега е това на Стар ТВ, където ще се излъчва нашият сериал.

# 176
Здравейте!

Поглеждам деня - различен е..
Петък 13 е
На този ден стават само хубави чудеса..
Пожелавам ви ги!

Благодаря за новините и коментарите! Heart

Фрагман 1 за еп. 5

„Днес ще затворим всички книги тук

# 177
Берг, Халит, режисьорите Неслихан Й. и Улуч Байрактар.

Берг: В момента 4 снимачни площадки чакат, защото имаме новогодишно шоу.

И четиримата са ангажирани със сериали в момента.
Може би Берг има предвид, че освен там, трябва да бъдат и на репетициите за новогодишно шоу.
Единственото, за което се сещам е празничното издание на "Гласът на Турция", в чието новогодишно издание  участват известни личности.
Но може и да е нещо друго.

Не е ли прекрасно, че се върнаха в Турция? Sunglasses
Всеки ден са на някакво събитие плюс сериалите.
Супер!
И те са много щастливи, защото са хора, които обичат социалните контакти и динамичния живот.Heart

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 11:05 от varna_2

# 178
Привет

Така е. Няма да се задържи ММА с този сценарий.
Не разбирам, защо хвърлят пари на вятъра за сериали, които спират след няколко серии.
Пусни вместо 100 само 10, но да са стойностни.
Те си знаят. И правят каквото си искат.
Имаше "бунт" за дългите серии от страна на актьори. Глас в пустиня.
Чуждите телевизии нарязаха сериите по 1 час, но и това не влияе на турските продуценти.
Каквито и изисквания да има драгия зрител, те налагат своето.
Целият свят е с краката нагоре.
И времето. И хората.
И турските сериали Grinning  

Дениз, дъщерята на Азис/племенник на Халит/ навърши 2 години. Blush

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 12:19 от Lilims

# 179
Ааа Хан и Лейла са имали новогодишно тържество в детската градина днес. Берг и Халит са ходили да ги гледат. Това е имала предвид Берг. Явно и детето на режисьора Улуч Байрактар учи там.

Берг е една от известните личности, които ще вземат участие в новогодишното издание на "Гласът на Турция".
Предаването се излъчва на 31 декември вечерта и от създаването си е най-гледаната програма, с която турците традиционно посрещат Нова Година.

Нетфликс изнесе списък на предвидените премиери за януари.
За сериала на Халит не е посочена конкретната дата, но все пак е сред продукциите планирани за януари.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 18:03 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт