Благодаря ви за всичко споделено🌹🌹🌹
Епизод 4 с превод от Нерон:
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/12/4-neron-angelov-nov_13.html

На мен ми харесва сериала. Да, няма тази динамика като някои други, които и аз гледам. Но е по-различен. Харесва ми силата на тази майка, която е готова за децата си на всичко. На мен също ми е слабост образът на Бурак. Много е истински, добър, смел и доста разумен за възрастта си. Рядко срещан тийнейджър. Дано остане такъв.
Интересно ми е това, което разказва гласът зад кадър. Разкрива неща, които предстоят. Като например ранната смърт на лелята Айсел. Или самоубийствата на тези деца в бъдеще, които са от групата на Башар, но са нямали късмета на Бурак. Да, малко е депресиращо, но такъв е и живота и тези неща са реални.
А Зухал е истинска лъвица, която пази децата си. Любима сцена ми беше в училището като отиде, заради Бурак и взе адреса на родителите на момичето. Много се смях. Все едно гледах себе си, когато се боря за правата на детето си😀
Това харесвам аз в сериала. По принцип съм привърженик на динамичните сериали, гледам Далечен град и Геният. Но този тип сериали също ми харесва, ако е направен, както трябва. А този е. Така че аз ще продължавам да го следя със сигурност, когато мога.
Пожелавам ви лека и спокойна вечер🌺