Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 32 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Melmak
Бихте ли ми препоръчали фирма за украса с живи цветя? Благодаря!

Препоръчвам дамите от Аниела.
https://www.facebook.com/share/1FZdpERZm2/?mibextid=wwXIfr

Прекрасни неща сътворяват, не си развиват страничката и не можете да видите много от сватбите, които украсяват, но имат опит. Пишете им на лично, ще ви очароват. Аз съм изключително доволна от цялата им работа, всичко беше отлично, отношение, резултат, всичко! Цените им са достъпни и благодарение на тях успях да си позволя мечтаната украса от естествени цветя!

# 496
Как процедирахте по звъненето дали ще идват на гостите, които родителите ви са поканили (ако сте имали такива) - вие ли звъняхте или родителите пак си се свързваха с тях да ги питат за потвърждение?

Ние нямаме такива гости, но според мен това е задача на този, който ги е поканил.

# 497
Каква част от гостите ви потвърдиха преди крайната дата и каква на нея? След 20 дни ни е крайната дата, повече от половината още не са ни потвърдили, пратихме поканите февруари. Чудим се дали да каним други хора да запълним бройката.

# 498
  • Melmak
Каква част от гостите ви потвърдиха преди крайната дата и каква на нея? След 20 дни ни е крайната дата, повече от половината още не са ни потвърдили, пратихме поканите февруари. Чудим се дали да каним други хора да запълним бройката.
Прозвънете си хората. Някои забравят за крайния срок, други се разсейват. Обадете се на всички един по един и знайте, че до последно може да има такива, които не са потвърдили.
Аз лично не бих канила за запълване на бройка и не съм го правила, но задължително съм подсетила и напомнила на част от гостите. Повечето бяха коректни и отказаха/приеха в разумен срок.

# 499
А кога горе-долу е удачно да започнем да им напомняме? Нашата крайна дата и август и не знам например седмица преди това или да си чакам последния ден?

# 500
  • Melmak
Според мен не е нужно да чакате последния ден. Август е отпускарски сезон, хората масово имат планове за лятото и мисля, че е редно да имат идея дали ще дойдат на сватбата.

# 501
Здравейте, моля дайте идеи за подарък за кумовете. Нищо не ми хрумва. Да е нещо, което ще им остане за спомен.

# 502
Здравейте, моля дайте идеи за подарък за кумовете. Нищо не ми хрумва. Да е нещо, което ще им остане за спомен.

Ние им поръчахме ритуални чаши изрисувани като нашите и заедно с тях 6 хубави вина. Но нашите кумове са вино маниаци. Тръгнете оттам какви интереси имат.

# 503
Колко от традиционните български ритиали бяхте включили - чупене на питка, захранване, наздравица, менче, минаване по платно, свещ от баща. Всички ни харесват, но по време на вечерята ще имаме и игри, хорà и се чудим дали е много да се включват и всички ритуали.

# 504
Ние нямаме такива неща, но ми стана любопитно какво е това свещ от баща? За първи път чувам.

# 505
Дж-ят ни го каза. Единия от бащите дава свещ на семейството като символ на светлина и напътствие за новото семейство

# 506

Сватбата ни е след около 20 дни и всички, които не са потвърдили им звъняхме, ако не вдигнат или не върнат обаждане директно са написани, че няма да присъстват.

# 507
Смятате ли за нужно разпределително табло при по-малко гости - 50-60 човека

# 508
  • Melmak
Да, разбира се, как ще знаят къде да седнат иначе?

# 509
Здравейте,

Имахте ли овъртайм на фотограф и видеограф и според вас кой е по-добре да остане повече?
Извинявам се, ако вече е била засягана темата.

Общи условия

Активация на акаунт