Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 32 556
  • 740
  •   2
Отговори
# 345
1000 лв за свежи цветя. Включваха - булчински букет, украса за колата,  аранжировка за младоженската маса, както и ниски кръгли украси за масите на гостите - 7 бр, фотокът бяхме уговорили цилиндри, върху които имахме пак кръгли аранжировки. Абсолютно всичко беше с живи цветя, които живяха доста, към украсата нямах забележка.
А дали може да споделите контакт с флориста, който Ви изработи украсата?

# 346
  • Телиш/Плевен
Какви подаръци избрахте за гостите? Не искам да е нещо типично.. Засега съм се спряла на бурканче с мед за жените с гравиран надпис - едно послание в рима, измислено от мен и лъжичка, гравирана за мъжете. Другият вариант е гравирани скрънчета за коса за жените и одеколон в малка бутилчица за мъжете. Иии пак са ми скучни... мислих, мислих и нищо вече няколко месеца. Искам нещо, което хем да е бюджетно до 3 лв., хем наистина да си кажат "лол". За децата съм решила - някаква игра тип карти, течност за балончета или рисунка за оцветяване.
От подаръчетата, които съм виждала да се предлагат, най-много ми харесват семенцата за засаждане и бурканчето с шарена сол.
Разрових се и виждам да се предлагат и молив, на върха на който има капсула със семена на бор, магнитни отварачки за бира със снимка/послание, меденки със снимка/послание, книгоразделител с послание. Ако евентуално нещо ти хареса като идея...

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 13:35 от Лале в дъжда

# 347
Колко време преди сватбата поръчахте тортата, трябва ли предварително да се запази като дж и другите или няколко дни преди събитието може да се поръча?

# 348
  • Melmak
1000 лв за свежи цветя. Включваха - булчински букет, украса за колата,  аранжировка за младоженската маса, както и ниски кръгли украси за масите на гостите - 7 бр, фотокът бяхме уговорили цилиндри, върху които имахме пак кръгли аранжировки. Абсолютно всичко беше с живи цветя, които живяха доста, към украсата нямах забележка.
А дали може да споделите контакт с флориста, който Ви изработи украсата?

Разбира се! https://www.facebook.com/share/16Kea5wPUn/?mibextid=wwXIfr

Страницата не е особено разработена, пишете им на лично. Имат опит със сватби, но не споделят достатъчно.

Тортата я поръчах около седмица-две по-рано. Изисква се поне 5 дни по-рано на повечето места. Обаче на някои по-бутикови може и по-рано. Говорете със съответната сладкарница да ви каже колко време им е нужно.

# 349
  • София
За тортата зависи и все пак колко голяма ще е, колко парчета.

# 350
С повечето колеги поемаме ангажименти за сватби от сега. Точно като дж, фотограф и т.н. Така че ако държите определен сладкар да ви прави тортата, действайте според мен. Simple Smile

Бюджет до три лева - ръчно правен бонбон, френски макарон.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 20:49 от Welt

# 351
Тортата я поръчахме месеци по-рано. На много места не могат да поемат безкрайно много поръчки.

Според мен спокойно може и без подаръци за гостите. Не виждам никакъв смисъл от тях. Вкъщи имам един куп прахосъбирачки и дреболии, които ми е жал да изхвърля.

# 352
  • Пловдив
Привет, мили момичета
Искам да попитам обявки какви и от къде купихте?
Снаха ми търси висок ток сандали, с платформа - избор малък, номера основно 40...

# 353
  • Melmak
Аз от Пунто взех моите, магазини имат в центъра на София. Определено е нещо, което онлайн трудно без да връщаш пет пъти. Мисля, че сега започват вече да вадят летните колекции, наближават балове и сватби. Ако сватбата не е след седмица, да не бърза, защото според мен още не са заредили добре по магазините.

# 354
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате добър фризьор и гримьор, които работят на адрес в София? Търся професионалисти за сватбен грим и прическа.

Благодаря предварително! 😊

# 355
  • Melmak
Аз съм доволна от Боряна Стефанова-гримьор. Тя прави мен и свекърва ми на адрес в хотела, където беше сватбата. Много съм доволна, гримът беше какъвто исках. Бях на пробен, уточнихме се какво искам и после абсолютно същото беше и на сватбата. Разбира се, пита ме дали искам промени, аз не исках. Чувала съм, че гримьорки тотално забравяли какво е правено на пробния и после правели нещо различно. С Боби няма грешка, много е точна, не закъснява. Каквото сте се уговорили, това е, няма драми.

За фризьор - Даниел Кръстев. Много талантлив и кадърен човек.
https://www.instagram.com/dan_k_style?igsh=MTNxNzRqYXJ6aGhjbg==
Препоръчвам го с две ръце! Наистина направи прекрасна прическа и беше това, което исках!

# 356
Как организирахте даването на подаръците? Ние имаме welcome drink, изнесен ритуали и след това смятах да са снмики с гостите и даване на подаръци за около 30-тина минути, но не знам дали тряба водещата да ги подкани да се наредят в линия или те ще си знаят? На welcome drinka ли е по-подходящо да се дават подаръците, преди церемонията? Също така младоженците присъстват ли на welcome drink-а като след това е изнесения ритуал?

# 357
Здравейте, момичета! Дали някоя от вас се е свързвала с Димитър Рачков или Краси Радков за  участие в сватбата? Как става процедурата и знаете ли колко горе-долу е хонорарът им?

# 358
Здравейте. Откъде купихте мъжки костюм?

# 359
Здравейте, ще внасяме алкохол. Той ще седи в ресторанта и гостите ще си поръчват.
Как да ги насочим да поръчват от него...? Ще имаме различни видове.

Общи условия

Активация на акаунт