Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 32 304
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, можете ли да ми препоръчате водещ/DJ за района на София? Прегледах доста от препоръките във фейсбук групите и сякаш си харесах истински само един - Павлин Трендафилов https://www.facebook.com/greatestshowbg, но за съжаление годеникът ми не го одобри, тъй като според него "мякал". Frowning1 Но иначе си го представям точно такъв - шоумен, със заряд, енергичен. Да е свеж, купонджия, веселяк. Моля ви, дайте идеи.

# 721
  • Melmak
Аз препоръчвам нашия - DJ Velinov. Прекрасен човек, веселяк е, възпитан, облича се перфектно, прави купон!
Ние сме много доволни от него, всичко беше изпълнено както искахме!

# 722
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате водещ/DJ за района на София? Прегледах доста от препоръките във фейсбук групите и сякаш си харесах истински само един - Павлин Трендафилов https://www.facebook.com/greatestshowbg, но за съжаление годеникът ми не го одобри, тъй като според него "мякал". Frowning1 Но иначе си го представям точно такъв - шоумен, със заряд, енергичен. Да е свеж, купонджия, веселяк. Моля ви, дайте идеи.

Павлин е водещ само и е от Варна. Няма как да не мяка.
Аз също мякам, така че отпадам. В София сме 50-60 сериозните, ако не можете да си изберете от тях, лошо.
дайте някакъв ориентир - стил музика (аз не моемам ангажименти БЕЗ чалга), някакъв бюджет, локация (аз не стъпвам в ЛАура, и не моемам ангажимент без осветление) и ще се отсеят кандидатите.

# 723

Аз също мякам, така че отпадам. В София сме 50-60 сериозните, ако не можете да си изберете от тях, лошо.
дайте някакъв ориентир - стил музика (аз не моемам ангажименти БЕЗ чалга), някакъв бюджет, локация (аз не стъпвам в ЛАура, и не моемам ангажимент без осветление) и ще се отсеят кандидатите.
СЪС чалга. Joy Сватбата ще е в гранд хотел София, а бюджетът не е фиксиран.
Иначе аз също мякам, да не се почувства някой обиден.

# 724
  • София

СЪС чалга. Joy Сватбата ще е в гранд хотел София, а бюджетът не е фиксиран.
Иначе аз също мякам, да не се почувства някой обиден.

Хубаво място, топ ръководство и персонал.

# 725
  • Sofia

Бихте ли препоръчали ДЖ за района на Бургас? Искаме да направи ЩУР и луд купон до сутринта, игри, всякаква музика без рок и опера? хаха Искаме да бъде и ДЖ и водещ.

Кое не ви допадна в Лаура на НДК? Това беше едно от разглежданите от нас места, но в последствие се спряхме на морска локация и отпадна.

# 726
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате водещ/DJ за района на София? Прегледах доста от препоръките във

Бихте ли препоръчали ДЖ за района на Бургас? Искаме да направи ЩУР и луд купон до сутринта, игри, всякаква музика без рок и опера? хаха Искаме да бъде и ДЖ и водещ.

Кое не ви допадна в Лаура на НДК? Това беше едно от разглежданите от нас места, но в последствие се спряхме на морска локация и отпадна.

Понеже ще наруша правила с пускане на сайт, ви ги пиша по имена, а вие си ги намерете в гугъл- Иван Тодоров, Станислав Жеков, Стоян Георгиев, Станчо Бодуров. Всичките са прекрасни диджеи и водещи

относно Лаура - ивестирал съм почти 60 000 лева за осветление , което не мога да "продам" за там - нисък таван, стъклени стени. Отделно това е локацията с най-труден достъп в София - от мазето до ресторанта са почти 2 километра коридори. последния път заседнах в асансьора и стоях 25 минути. отделно не ти се предлага никакъв вариант за паркинг. в 18ч на изнесения ритуал е 40 градуса. Не, благодаря. Ако кажа 400 лв транспорт и логистични разходи, което е нормално, никой няма да ме наеме. А сватби да искаш на други по-достъпни места.
Иначе персонала и храната са доста добри. Но това по никакъв начин не ми носи позитиви Simple Smile

# 727
  • Melmak
На нас също ни казаха, че за Лаура има такса за помощник, който стоварва техниката на диджея там. Разбираемо е, долу е като лабиринт, асансьори, коридори. На Лаура проблемът е и интериора, но въпрос на вкус.

# 728
Аз само да споделя, че първоначално и ние търсехме само диджей, който да съчетава и водещ, но нещо не ни се получи търсенето и в крайна сметка харесахме екип водещ + диджей. Цената им с осветлението реално е същата като на един самостоятелен диджей с осветление, когото бяхме харесали, но за него трябваше да намерим и отделен водещ. Та мисълта ми е че бюджетът може да е сходен и за екип, проучете и тези варианти. Нашият кетъринг даже ни посъветваха да са двама тъй като според тях се получава по-добре и по-малко се уморява екипът. Разбира се, не се съмнявам и че сам човек би се справил добре ако е професионалист, но споделям какво ни споделиха като наблюдения.
Ние се спряхме на Ивайло Близнаков за водещ + Радослав Рангелов за диджей. Не сме ги виждали "в действие" (ако някой има мнения, може да сподели), но ни бяха препоръчани от 2 места. Направихме си среща с Ивайло и ни хареса, обсъдихме подробно какво си представяме и така. Успех!

# 729
  • София
То си е и до лични предпочитания. На мен ми харесва, когато има само ДЖ, никак, ама никак не харесвам водещи на сватба.

# 730
  • Бургас
За Бургас препоръчвам ДЖ Тони (Стоян Славов). Страхотен купон прави.

# 731
За Бургас препоръчвам ДЖ Тони (Стоян Славов). Страхотен купон прави.
+1 за Дж Тони. Той беше водещ и Дж на нашата сватба, като взима с него и две момчета. Гостите не седнаха цяла вечер, уникален е.

# 732
  • Бургас
На нашата сватба също беше той. С него е и синът му. Била съм и на още няколко събития, на които е бил дж  и купона беше страхотен. Всички много го харесаха и танцуваха

# 733
  • София
Аз само да споделя, че първоначално и ние търсехме само диджей, който да съчетава и водещ, но нещо не ни се получи търсенето и в крайна сметка харесахме екип водещ + диджей. Цената им с осветлението реално е същата като на един самостоятелен диджей с осветление, когото бяхме харесали, но за него трябваше да намерим и отделен водещ. Та мисълта ми е че бюджетът може да е сходен и за екип, проучете и тези варианти. Нашият кетъринг даже ни посъветваха да са двама тъй като според тях се получава по-добре и по-малко се уморява екипът. Разбира се, не се съмнявам и че сам човек би се справил добре ако е професионалист, но споделям какво ни споделиха като наблюдения.
Ние се спряхме на Ивайло Близнаков за водещ + Радослав Рангелов за диджей. Не сме ги виждали "в действие" (ако някой има мнения, може да сподели), но ни бяха препоръчани от 2 места. Направихме си среща с Ивайло и ни хареса, обсъдихме подробно какво си представяме и така. Успех!

Много добър избор, Ивайло  е от много добрите водещи, Радо е супер добър диджей.

тегаво е един човек да прави всичко, просто питам хората на срещите - "Повече приказки или повече танци". ако кажат повече приказки - Списък с дами и господа водещи и да си избират. Много добре работя с Дамян Диамандиев - haha.bg e в тик-ток, и с Елена Димова - и двамата водят и на английски

# 734
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча дж за Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт