Утре раждам

• 3 737
  • 107
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Честито!Да ти е здрава и щастлива! babydust7

# 91
Честито и от мен   bouquet  bouquet  bouquet да ви е жива и здрава и да ви радва много

# 92
  • somewhere over the rainbow
Ох, как се развълнувах Party Върнах се месеци назад... Много е хубаво Simple Smile  Получила си най-големия подарък за 8ми март - да ти е жив и здрав!  bouquet

# 93
       честита ти дьщеричка да ти е жива и здрава и много да те слушка   bouquet  bouquet  bouquet

# 94
Здравейте, момичета! Дойде време и аз да се похваля, нали обещах. Вече съм мама. Не родих на 07.03, както се очакваше, а един ден по-късно - на 08 март. Имам си момиченце, Ева, 3100 г., 50 см.
Раждането мина добре, родих за три часа, така и не разбрах кога Grinning От понеделник сме си в къщи и вече се гледаме.
Благодаря ви за милите думи, които ми написахте тогава и за подкрепата, че наистина голям страх брах. На всички мами пожелавам здрави дечица, а на бъдещите такива - леко раждане и по-малко притеснения Grinning

Честито lqa  bouquet, да те радва малката Ева!
Дано и моето раждане мине леко Praynig

# 95
  • София
Да ти е жива и здрава мила! Hug  bouquet И на хубав ден се е родила Simple Smile

# 96
Чесита ви дъщеря Ева-  само радост да ви носи!  bouquet

# 97
  • София
Честита дъщеричка! newsm51

Да ви е жива и здрава, много хубаво именце сте й избрали  Two Hearts

# 98
честита ви малка принцеса да  smile3522 да ви е жива и здрава имного послушна newsm51

# 99
Честито бебче!Да ти е жива и здрава! Hug

# 100
Честито!   bouquet

# 101
                                                          Честито! newsm51 newsm51 newsm51
 Да ви е жива и здрава малката Ева и много радост да ви носи!

# 102
Честита бебка, да ти е жива и здрава.  bouquet Hug Heart Eyes

# 103
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН! Grinning  bouquet

Вярвам, че си била най-щастливата жена на празника- двойна радост!  Laughing Heart Eyes :
Бъдете здрави и мнооого щастливи с малката Ева!!!  Simple Smile

# 104
Честито,Мила!Бъдете живи и здрави!Това е най-прекрасното нещо на света,което ти се е случило Joy Joy JoyБъди най-грижовната и обичана мама   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт