ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Страхотна е, Рени! Гордей де с нея!

# 346
Рени, понеже рових уикенда - във Виена има ветеринарна медицина на немски естествено обаче. 6 години... НВО няма значение, както и цялата диплома, освен ако не прекъсва детето да учи. Имало е случаи да се слагат за срочни тези точки, превърнато в оценки, но това си е решение на учителя. И при нас се прокрадва идеята да го пропусне, но според мен си е добра сверка на знанията.

# 347
  • Пловдив
Naneto, към момента няма желание за ветеринарна медицина. Ако се зароди определено ще е в Стара Загора. Харесала си е някаква специалност подобна на животновъдство, но не учат нищо общо с това тук. За съжаление тези специалности ги има на немски и в Германия и Австрия. Немския за нея е трети език-няма шанс да учи на него. Да реши какво иска да учи пък държавата ще я намерим.

# 348
Да се подсладите малко, не го мислете училището, който ходи на училище и учи, той да му мисли. Ние ще следим само оценки и отзиви.

# 349
  • Пловдив
Тони, да е жива и здрава. Много много успехи и сбъднати мечти!

# 350
  • София
Честита да ти е, Тони, щерката, много здрава и щастлива! Радост и успехи, обич и много хубави спомени да си създаде от тези 17 и нагоре!

# 351
  • Бургас
Тони, наборката рожденичка ли е?
Да е честита! Здрава и успешна да бъде!

# 352
Благодаря ви много. Но човека го объркахте. Както се казваше по едно време - кажи баа тенкю, та и аз тъй - тенкю.

# 353
  • Бургас
Ааа, да разбирам ли,че ти имаш ден ден ?

# 354
  • София
E, Тони, да си жива и здрава, а пожеланията за щерката остават валидни, за да им се радваш! Спокойствие, само спокойствие и здрава храна както казваше Карлсон, добавям и хубави напитки в този ден за теб! Наздраве!

# 355
  • София
Тони, да си жива и здрава! Само хубави неща да ти се случват!

# 356
Тони,ти и наборната и всички,бъдете здрави и щастливи.

# 357
  • София
Тони, бъди жива и здрава!

# 358
Честита да си, Тони! Много здраве и щастие ти желая!

# 359
Благодаря ви. Много мили пожелания, чак се разчуствах, сериозно.

Бора, с кеф ще им се радвам чаааак до септември. Храната винаги е топ, амаааа тез напиткиии, не са за мен. Ще си го карам на водичка и чат - пат на количка.

Карзчеее, дааа душо, одъртявам.

Аз съм малко като бабите, на докът съм се сетила - Ренииии, честит ден и на теб. Честити да са всички баби и акушерки. По стария обичай на днешния ден празнуват. Някой ден ще ви разкажа две историйки.

Общи условия

Активация на акаунт