ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 522
  • 741
  •   2
Отговори
# 735
Младежът учи общо взето в междучасията. Е, отвреме навреме и вкъщи прочита по нещо, особено ако предстоят контролни или очаква изпитвания, но ви е ясно, че това не е всеки ден. Усилия полага само по математика и информатика. Снощи ми се хвали, че вчера бил направил 5-6 контролни по математика на съученици. Питам го, учителката не го ли вижда, а той отвръща, че явно не ѝ се занимава с преписвачите. А после ми заяви, че се радва, че има такава зла майка, която да му дава трудни задачи, че иначе нищо нямало да знае, в училище само лесни решавали.
В неделя си взе и изпита за втори модул от ИТ обучението. Продължава да му харесва и да си работи с желание.
В четвъртък заминаваме за Благоевград за първото държавно. Малко на олимпийски принцип е участието, но въпреки че продължава да тренира всекидневно, вече не е особено сериозно.

# 736
Днес при дъщеря ми са имали тест по НЕ. И понеже госпожата им е решила, че моята знае всичко, за да не преписват съучениците ѝ от нея я сложила да седи на бюрото. Нейните приятелчета се възползвали от ситуацията и когато госпожата не ги гледала, вдигали ръка все едно искат да питат нещо "новата си госпожа", която е седнала на бюрото. Щерката ми вика: "Само да ме разсейват!" Simple Smile

Иначе ако помните, миналата година ви се оплаквах, че едни момчета от класа я тормозят. След разговори в един момент спряха. Чудех се дали така ще остане, че и класната им се смени. Но явно са пораснали младежите и сега тартора ѝ се обяснява в любов, пее ѝ песни за това колко я обича и тем подобни. Мисля така по-бива.

# 737
Дами, изфабрикувах няколко предложения за новото заглавие на темата, две малко по-така и едно, посветено на профилното чудене, ама без виното ако останем, пак няма да е добре Simple Smile .

Нинка, ако харесаш някое, може да го сложиш в предстоящата тема :

Много интересен е този хакатлон!

# 738
Ради, за бойлера си иска мъжка ръка, тежичък си , за тоа. чиния и водомерите, те са лесни, тоа. чиния докарат ли ти я до вкъщи останалото е лесно, водомерите пък са най - лесните, развиваш единия и завиваш другия. За хладилника, там вече също си трябва помощ за внасянето, обаче всички тези неща са си доста голям финансов разход. Обачеее, туй с братовчедката ми идва в повечко ( нищо лично ), не искам да те засегна, лично мое мнение, но ако аз имах такава като твоята, щях да я натиря. Голяма жена, а чака на друг да и върши работата, срамота.
Относно профила, и него ще го изберете, ако все още не сте.

Мандаринка, много сте бързи, щом вече сте ги заявили сте екстра. Хубаво е направила като е избрала БЕЛ. Дано бързо да и мине и туй чудо, много е гадно като имаш хрема, като че ли, тя най - трудно отшумява.

Рени, за каквото и да ни говориш, все ще ни е интересно, само чееее, когато разказваж за живописта, включи и птичките в картинката.

Стон, успех на набора, да се представи блестящо.

Вяра, ехаааа, как ги е кордисала учителката, ама и наборката не се е поддала. Хааааа, още тогава коментирахме, че може би я харесва за да се държи така, горкичката, сега ще трябва да му търпи излиянията, но по - добре любовни глупости, отколкото другото. В един момент, когато се попроменят, нещата ще си дойдат на мястото си. Ама тоз ми прилича малко на обсебващо - луд, от едната крайност в другата, дано е за добро.
Явно доста и се отдават езиците, това е добре.

А аз вчера какво чух от сърдитка, и честно казано, донякъде е така и е права. Нарочно не се напъвала да има хубави оценки, да учи редовно, да се обажда, за да не я тормозели учителите. Вика ми - мамо, ми до миналата година, дори и тази, учителите като решат да изпитат някого, и този някой не отговори, карат определени деца да дадат отговора. От тази година успеха на тези им е спаднал, но не на всички, съответно на учителите не им харесва това. Та само заради това, сърдитка не искала да се напряга.
Днес по ФВС, господина им писа оценки, а те съответно са от - до. Утре ще е втори рунд по Химия, вчера решила да я изпита, мойта на един от въпросите объркала, а на друг не отговорила, и тя и казала, че следващия час ще я изпита пак, ако отговори на всичките вярно, ще и пише грах, ако сбърка дори и на един - боровинка, одеве седна да учи за утре, да видим какво ще стане утре.

# 739
  • Бургас
Ина, честит да е рожденика! С лекота да сбъдва мечтите си!

Моя изобщо не му е до училище. Живота го е грабнал яко и училището му пречи едва ли не!
Плуване, бокс, фитнес, работа в събота и неделя, а сега започна и курса за спасители, който е един месец, свободното му време е никакво - 2-3 часа дневно, са много даже....
Има проблеми с многото отсъствия и ще трябва да ходи на консултации. Говоря му,че трябва да се стегне, защото няма време. Срока е към края си, ама.....Пей си Пенкеле....

# 740
Ина, честит рожденик! Много здраве и успехи да има!

Синеочке, на мен и трите ми харесват.

Ра, преди седмица - две подаваха желанията си за профили. Това уж било информативно, за да се ориентирало ръководството.

# 741
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ауууу a blue-eyed girl благодаря за предложенията за заглавие. Това е едно от най-трудните ми неща при създаването на нова тема. Ама никак не ме бива и много го мисля.

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт