Да чукам на дърво, на този етап, сърдитка е добре, до тук го докара на боровинки и грахчета с примес на два банана. Като единия си е направо екстра банан, на фона на останалите които са изкарали предимно ниски оценки. Назявам се нещата да продължат така до края на срока, а ако може и бананите да станат поне боровинки, ще съм напълно доволна. А сега се сетих, трябва да погледна календара, да видя нейният номер в класа дали ще се падне в някой от дните в които ще я изпитат, не, че това е гаранция, като нищо може да я изпитат и между другото. Но пък си имат две учителки, те изпитват първо тези на които номера им е с датата в техния час, макар чеее, изпитват и други, но тези които са с нисък успех предимно.
Момичета, в понеделник и аз ще съм на РС, определено ще ида, интересно ми е този път с какво ще ни информират.
А относно училищните новини, те просто не са спирали, почти всеки ден се случва по нещо. Днес пък мойта ми каза какво е сънувала, а малко преди това и се обади новата им съученичка, за да и разкаже какво се е случило снощи, докато слушах разговора им, направо останах изумена. Може би по нататък ще го разкажа, ще видим.
Карзче, при вас ли беше туй със записа, или беше при друга мама. Туй съм си го мислила отдавна като идея, че е добре, но пък като знам какъв ще е отговора ако го бях предложила на учителите, се отказах. Пък и нали уж не трябва да се коментират непослушковците пред останалите родители.
Та по този въпрос, аз нямам нужда от такъв тип записи, моята записвачка е топ, работи нон стоп и безотказно, да ми е жива и здрава, че да може да научавам новините директно от извора.