ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 30 164
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Майничка
Честито на рождениците! От здраве и късмет да се не отърват!

# 691
Карз, Пюр, честити да са рождениците! Здрави, щастливи, благословени, целеустремени!
И моето след 2 дни ще се включи в групата на седенадесетгодишните - една зодия са значи!

# 692
Да са честити рождениците! Да са здрави, славни, юначни и упорити!.

# 693
  • Бургас
Благодаря ви, момичета за пожеланията! Здрави да сте!
Свършиха ми лайковете!

ТЕзи учители са се бъгнали нещо..... И си го изкарват на децата, а не трябва!

# 694
  • Сф
Благодаря за пожеланията!
Аз будувам,че са в дискотеката Joy
*Карзче, нали се знаем от другата тема, та имало томбола и спечелила голямата награда - 2 билета за концерта на Драгана Миркович и Миле Китич Simple Smile
Казвам ви аз , '' роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет". ( училище) Joy

# 695
  • София
Честит рожден ден и на девойката! Здрава и успешна да е!

# 696
  • Бургас
Пюр,честити ви билети! Кога ще е концерта?

Моя има да пише 20 !!! плана по история до понеделник! Ами така е, като не ги пише редовно! А и няма как да разочарова господина по история, защото са спаринг партньори!😂

# 697
  • София
Честит рожден ден, на рожденицити!Да са здрави, щастливи и късметлии!

# 698
  • Сф
Концерта е сега на 29 ти март в Арената. Не че сме чалгари , но младите се кефят. Това се слуша и  по дискотеките. А Драгана и Миле са си класика, чак на мен ми се приходи, ама няма да ме вземат Joy Снощи е било як купон! Сега разказва и после на работа.
Понеже те с колежката заедно празнуваха - 30 човека! Пое си и масрафа, викам и, добре че имат лимит картите под 18!
За томболата.
Теглила от много карти ,а наградите 2- бутилка и билетите. Късмет ,както ви рекох. Другата рожденичка - капо, хем първа теглила.
Че и отпред билетите, хубави места да не повярваш, ( отворих схемата на залата) .
 Букета и заминал за певицата, че едно от момчетата така  зяпнало като я видяло- красавица била. Шоу ви казвам Joy
Скрит текст:

# 699
  • Бургас
Нека се веселят младите!😂
Ние ще им се радваме отстрани!
Грабна ги живота и изобщо не им е училище!

# 700
  • София
Честити наборите на karzz и PureLove, да са много здрави и щастливи!
Върна се от бяло училище, хванаха за малко последния сняг преди да се разтопи, купон, щуротии и малко каране, специално щерката сноуборд, добре, че май е нямало някакви  контузии или по сериозни проблеми, чудя им се на учителите, че се навиват да водят тийнейджъри организирано някъде. При нас понеделникът е неучебен ден заради частични избори за кмет на район.
В Школо са заредили тестовете за НВО за 10 клас от минали години. Добре, че това е само едно упражнение, от което нищо не зависи.
Браво на класиралите се за национални кръгове, успехи там!

# 701
  • София
Кажете къде как и кога започват да си търсят работа за лятото и какви документи трябва да подготвя - четох за медицинско и разрешение от родител, но и за още едно медицинско и за бележка от евентуалната работа и отново заверка.... Може ли някой с опит да сподели? Моите и двете искат да работят лятото, но вчера ходих в една книжарница, където казали на едната по телефона да отида и ми отговориха, че няма такова нещо - търсели само за постоянна работа.

# 702
Големият работеше през лятото в едно заведение като барман. Нямаше тогава още 18 години. Вади си здравна книжка. Оттам насетне всички документи ги придвижваше фирмата, включително контактите с Инспекцията по труда. Аз нямам спомен да му съм разписвала нещо. Може и той да ме е подписал някъде. При него цялата процедура леко се забави, защото главният офис на фирмата и счетоводството са в друг град и имаше движение на документи напред-назад.
Наборът и той иска да работи лятото принципно, но то пък и в два и половина месеца ваканция кое по-напред. Има и пътувания запланувани.

# 703
  • Майничка
Моята изкара почти 4 месеца в минимаркет. Освободиха я миналата седмица, защото се разболя, но така или иначе беше пуснала предизвестие до края на март.
Тя сама си договаряше нещата, предварително се консултира с познат адвокат, който се занимава с трудово право и си изясни доста положения. ЛЛ й издаде медицинско за работа, направи си изследвания за здравна книжка, отиде до РЗИ да си я завери. Работодателят се оправи в ИТ, не сме подписвали нищо, нито ни е подписвала.
Имаше си договор и длъжностна характеристика, трудова книжка и т.н., спазваха й график 5 дни по 4 часа седмично и почивките между тях. Реално започна обучение  няколко дни преди регистрацията на договора, за да прецени дали я устройва.

# 704
Пюр, Карз, на патерица ви желая много здраве и щастие на наборите!

Чета за двойки по химия. И младежка се заима с такава. В този ден учителката влезнала ядосана, вдигнал десетина деца и ги изпитала за урока, който сега била продала. В този ден писала масово двойки във всички класове.

Общи условия

Активация на акаунт