ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 758
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Тони, да, учителите май че имат тази вратичка не винаги да пишат средноаритметично - не само за срочната, но и за годишната. При 4 и 6 например по музика миналата година в класа на сина ми, на едно дете му писаха 6 за годината, защото не че пропя и прописа ноти, а започна да ходи на концертите с госпожата.
Даже майката го завела отделно на опера и после снимала и пратила билетите, като доказателсво колко са се окултурили. Yum

# 271
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За ваксината - ако не се бъркам, тя се поставя след навършване на 17. Моят сега навърши 16, така че ще я получи чак другото лято.

Рени АУБГ е американския университет в Благоевград, който е частен и реално обучението там излиза много по-скъпо и от чужбина Cry

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 08:53 от ninanb

# 272
  • Бургас
Според календара пише на 17 г
Обикновено пред лекарския кабинет има написани годините, които имат имунизации!

п.с. сега виждам колко лошо се вижда, извинявам се

# 273
Учителите никога не са били длъжни да пишат като срочна оценка средноаритметичната. Затова е важно и общото представяне - работа в клас, домашни, проекти. Моите поне на това се научиха от малки - създай добро впечатление, не влизай в излишни конфронтации с учителите, дръж се прилично в час - и учителите винаги ще са благосклонни към теб и ще получаваш по-високи оценки.
През декември правиха класни по БЕЛ и немски. Няма още резултати. Предстоят английски и математика. Не знаел кога ще са. Сигурна съм, че датите са в Школо но кой да си направи труда да погледне там 🤣
Най-много оценки има по география - 7, и по философия - 6.

# 274
На мен личната лекарка ми каза,че се слага в годината през която навършва 17г. Декември месец правихме задължителните изследвания при навършване на 16г.

# 275
  • София
Ваксината се слага в годината, в която детето навършва 17 години - от 01.01 до 31.12. Тази година ДТ се слага на родените през 2008, без значение на коя дата са родени. Да не вземе да ви хрумне да ги водите точно на рождения им ден.
Освен това трябва да се ваксинират и всички, които навършват 25, 35, 45, 55 и всички други възрасти, завършващи на 5.

# 276
  • Пловдив
Аааа така кажи бе, Нинка. Имам няколко близки деца учили там, някой даже не го завършиха. Ама права си. И ако се засекат двама студенти.... Ама пък и с един бъбрек се живее. Сори ,черен хумор. Девойката винаги си е мечтала за Англия ,може би и за де при сестра си,но там пък ... съвсем стана невъзможно.

# 277
Рени баш за това говоря. Има си и сестра в НБУ, където таксите също са високи, но поносими. Топката е в неговите ръце. Каквото зависи от мен ще го направя, но няма да ми приемат бъбреците, че не са добре. Grin

# 278
Сагата с бгмама точките за мен приключи. Аз ги осребрих за ваучер на Сиела за 30 лева. Като реших да ги използвам, нещо се обърка и ми даваше невалиден код. Писах на някакъв мейл тук от темата, оттам ми казаха да се обърна към Сиела. Не вярвах, че ще ми обърнат внимание, но им писах. Същата вечер ми се обадиха и ми казаха просто да отбележа в забележка молба да приложат кода ръчно, тъй като имам технически проблем. Това беше около 18-19 декември и днес вече си взех поръчката от Еконт. Спазиха си обещанието. И най-смешното беше, че като казах бг мама изобщо не се впечатлиха. Казаха, няма значение откъде е ваучера, няма нужда да посочвате Yum А ние форумките си мислим, че сме голяма работа

# 279
Дъщеря ми кандидатствала за участие в "Това го знам" по БНТ, и днес и се обадили да ѝ кажат, че е одобрена за участие и да определят дата за снимките. Аз много се паникьосвам и никога не бих си причинила такива състезания. Тя каза, че е предизвикателство и иска да опита нещо различно.
Учителят не е длъжен да пише средноаритметична оценка. А и представете си, че насреща ви стоят ученици, които почти винаги са без домшно, не учат, ами и постоянно пречат в часовете.

# 280
Ехе,браво на дъщеричката ти.Много го харесваме в къщи това предаване,но моя е много срамежлив и не би си го причинил 😀
Дъщеря ми кандидатствала за участие в "Това го знам" по БНТ, и днес и се обадили да ѝ кажат, че е одобрена за участие и да определят дата за снимките. Аз много се паникьосвам и никога не бих си причинила такива състезания. Тя каза, че е предизвикателство и иска да опита нещо различно.
Учителят не е длъжен да пише средноаритметична оценка. А и представете си, че насреща ви стоят ученици, които почти винаги са без домшно, не учат, ами и постоянно пречат в часовете.

# 281
Олеее, Синеочкее, ти мъ уби, чак до там ли са стигнали тез хора, ужас. Не бих си го причинила.

Знам, че не е задължително да е средноаретмитично, чувала съм за всякакви вариации, но за тази мисля, че не бях чувала до вчера. За ваксината, смятам да си изчакаме надлежно до есента, нямаме спешна работа.

Карзче, я изтрай още малко, нещата ще се променят в един момент.

СС1, браво за смелоста на щерка ти. Дано спечели, и аз го гледам, но рядко.

# 282
ССС1 браво на дъщеря ти! И моята голямата 2 пъти кандидатства, но не я приеха. Гледам предаването и ще се радвам да споделиш, когато излъчват епизода.

# 283
  • Бургас
Ко,каза,ко? 😂
Това е от школото на големия!

СС,браво на дъщеря ти! С удоволствие бих я гледала! 🍀

# 284
  • София
Ваксината се слага в годината, в която детето навършва 17 години - от 01.01 до 31.12. Тази година ДТ се слага на родените през 2008, без значение на коя дата са родени. Да не вземе да ви хрумне да ги водите точно на рождения им ден.
Освен това трябва да се ваксинират и всички, които навършват 25, 35, 45, 55 и всички други възрасти, завършващи на 5.
Ваксината се слага при навършени 17 г и докато не навърши 18.Удебеленето не е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт