ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 769
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Карзче, тогава епиролче, може и нещо по - силничко. Барем ти се размие тоя гняв. Не го закачай дятето, щом не е виновно. При теб е голяма веселбата, ша взема да съ приселя у вас. Joy

# 316
  • Бургас
Тони, ако искаш да ти побелеят косите, идвай!

# 317
karzz, дано бързо разрешите ситуацията с младежа и класната!

Аз обичам да се шегувам, че ако нямах деца - живота ми щеше да бъде скучен. Нямаше да има кой да ми създава напрежение, нерви, тревоги и латински сериали 😆.  И наборката се шегува, че се грижи за движението на парите на баща си, ми тъй де - да не се задържат 😆.

# 318
Идваааам, чекай ме, ся шъ заредя метлата, че и са паднали батериите. Па за мойте косИ не мо съ притеснявай, то от туй по - бело немооа да станат. Щерката от рано се погирижи за тях.

Витка, тъй е, ако ги няма децата, живота ни щеше да е скукааа, и то каква. И щерка ти е права, някой трябва и за финансовото положение да се грижи.
Да са живи и здрави, трябва да ни е весело.

Аз пък у нас все казвам на мойка ми - ако ме нямаше, как ще  разбереш, че си жива, нали трябва да се поддържа напрежението, иначе няма да е весело. Трябва да има разнообразие, иначе ще е скука. Затова и мойта гледа да се грижи за мен, къде ще спори, къде ще се сърди, или пък нещо друго ще бъде, трябва да е веселба на макс.

# 319
Наборката беснее 2 дни из къщи, че н. Е е направила контролно по география както трябва. Ако имала 5 за срока, нямало да има стипендия.
Добре, виксм, тая стипендия за 6 месеца, колкото едноседмичния пазар в Лидл. Не е решаваща. По-спокойна бъди!
Не! Важно било и за чуждестранните унита, дето още не сме ги гледали Simple Smile

# 320
  • София
blueeyes чак пък първи срок 10 клас някой някъде да взема, направо ще е извънземен този уни Laughing. В академичната справка, ако не бъркам по спомен, май само оценки за годината вписват.
Иначе моята също по география ще кърпи положението, щото ходи на другия край на София да търси в склада на някое си издателство някакви контурни карти за попълване, това в края на срока.

# 321
[ох, bora, голям смях. Отивям при  нея и казвам:
В бг мама написаха, че никое уни не взема 10 клас.
Тя ме поглежда лошо, кара он лайн немски в момента и ми отговаря
: Wir wissen dass nicht!

Еми, смешно е и малко тъжно, де, такова напрежение Simple Smile

# 322
  • София

Тя ме поглежда лошо, кара он лайн немски в момента и ми отговаря
: Wir wissen dass nicht!

Еми, смешно е и малко тъжно, де, такова напрежение Simple Smile
Синеочке, в Гьоте ли карате? Кое ниво? Да не са в една група с моя хубостник (също има в понеделник до 18:30)

# 323
Даа, Арианче!
Ниво Б1. 1
Заедно ли са?
Моята дъщеря не знае с коя форма да продължи, а отделно платформата на Гьоте я третира възрастен, защото навърши 17...въпреки, че има начин и с младежки да продължи, просто трябва да го уточним с мейли с администрацията.

# 324
  • София
Ха! Май са в една група 😁. Нашият младеж си остава в младежката група, навършва 17 чак през есента, но обръща смените и ще е сутрин.
Иначе няма много новости. Какво ще учи знае от 5 годишен. Къде обаче...това е въпросът.
Аз продължавам да съм в джаза със седмокласника, та извинете ме, не съм много често в темичката ни. Чета ви и ви се радвам!

# 325
Здравейте, моля за малко насоки по един въпрос. След напрежението покрай  матурите след седми клас, сякаш мозъкът ми рязко се постара да заправи всичкия стрес по темата Simple Smile
Сега с наближаването на матурата в 10 клас се мъча да си спомня от къде разпечатвах примерни маури или такива от предните години. Не помня и къде се влизаше после за следене на резултатите (май в РУО ги следяхме...)
Общо взето кажете къде, какво, що. За сега само датите знам...а наближава и взех да се напрягам отново.

# 326
  • София
беба28, тия матури нямат никакво съществено значение. Виж тук от миналите три години  https://zamatura.eu/12klas/nvo-10klas/. При Дидева също . Тя даже е сложила и за настоящата правилата.
Следи се в оная система, прием МОН. Има време, ще ги разцъкаме. Аз за баткото бях навзела какви ли не помагала, че беше за първи път, на Регалия https://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kurs-uskoren_10kl.html и какви ли не, накрая си останаха непокътнати тия помагала, чисти и неопетнени. НВО за 10 клас мина без всякакъв стрес, освен че беше ковидно време и май ходиха с маски. Тъкмо измериха какво са научили в училище и онлайн обучението, без други последици.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 11:45 от bora

# 327
Здравейте, не пиша, защото няма нищо съществено. Оценките започна да оправя, та май ще хване голямата стипендия. Немския му е втори език, много ми се искаше да го хареса, но уви, много му е насила.
Относно матурите, мисля чак когато наближат да направи няколко теста и това ще е.

# 328
Матурите не бива да ни притесняват. Гледам, че и в училище не ги сугестират на тази тема.
Аз вярвам на нашите учители по бел и Математика, децата ще бъдат подготвени.
Наборката прави с детето на една съфорумка проект по математика Simple Smile Simple Smile
Дано оценката да иде за ИУЧ, казва тя, че там са повечето по-ниски оценки и да повдигне средния успех.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 08:51 от blueeyes

# 329
  • Пловдив
Девойката пък е решила ,че на математика няма да иде.

Общи условия

Активация на акаунт