Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 29 536
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Не е нужно да е дебело матрачето.
Нашата я дадоха, всичко й се сваля, смятам докато съм в болницата да я изперат мъжът ми и майка ми, не ми е приятно да сглобя легло, преди да има кон да легне в него. Смущава ме това.

Момичета, които сте раждали или родили или изобщо сте наясно с това- усеща ли се когато жената получава разкритие? И какво се усеща?

# 661
Честито на всички нови бебчета в темата! ♥
Бързо възстановяване на мамите 🥰

Аз вече съм пред нервна криза .. остават ми няколко дни до секциото и не ми издържат нервите. 😭

Болницата при нас е близо на около 10мин пеша, ако стане нещо поне няма да мисля за час пик, че във Варна също се “наслаждаваме” на такъв 🙃

Утре ще пускам кръв и урина и съм на тонове.. вече ще сложа и чехлите в багажа 🤭

Как сте вие психически? Плачете ли си.. аз хем имам огромен страх от манипулациите в болницата, хем като се сетя че ще си видя бебето и ще го гушна … направо емоциите ме събарят 🥲

Целувки ви пращам и кураж!

# 662
И на нашата некст ту ми се сваля всичко и прах в пералнята. Ще си спи на твърдичко, няма нужда от матрак Simple Smile

Относно разкритието - аз бях в някакви перманентни болки, които не отговарят на класически контракции на описанието, та на разбрах баш как стигнах до 4 см. Спомням си отчетливо, че се усещаше натиск и болка отдолу.  Като ходех си се усещаше все едно си натиска. По-голямо разкритие не усетих заради упойката.

# 663
Днес в 11:43 ч се роди Константин.
3543гр и 52см.

# 664
3543гр и 52см.

Честитооо, да е жив и здрав! 🩵 Бързо възстановяване!

# 665
Честит да е Константин!! 🥰
Здраве и благоденствие на семейството 🫶🏻

# 666
Честито! Да е здраво и много щастливо малкото момче, а за мама - бързо възстановяване!

# 667
Честит да е Константин! Да е много здрав, щастлив и обичан и много да ви радва! 🩵🩵🩵 На мама бързо възстановяване! 🥰

# 668
Честито! Да е жив и здрав💙 Аз давам обратна връзка.Това е било тапата,нямам разкритие,но главата е ниско долу и ме оставиха на системи

# 669
3543гр и 52см.

Честито! Голям юнак да порасне!

# 670
  • Пловдив
Димитрова, жив и здрав да е малкият Константин ❤
Муун, кога ти е терминът?

Аз днес бях за кръв и урина. Урина ще дам утре стерилна. Всичко в ПКК е ок, освен СУЕ -80 е резултатът. Възможно ли е да в от ваксината за коклюш? Много е висок резултатът (референтни до 20)

# 671
Честит да бъде Константин!
Честито и на другите мами,които не съм поздравила!Да са ви здрави дечицата,да им се радвате и да се гордеете с тях!
За разкритие аз имах много малко като ми изтекоха водите само 1см.Не съм усетила кой знае какво ,освен че си ме болеше две седмици преди това знаете и трябваше да почивам.

# 672
Аз продължавам вечер да имам много силни, срязващи болки ниско, но успея ли да заспя и всичко ми минава, така че не знам какво са. Корема ми постоянно се втвърдява, но бебка продължава да е много активна и не знам тези силни болки и втвърдяването дали не са от движенията й. Иначе сякаш усещам главата й по-ниско. Ще видим в четвъртък на прегледа какви ги върши. Честно ви казвам уж няма място, но такива движения прави все едно е в мезонет...как се мята не знам. 😀

# 673
Термина ми е на 28-ми декември. Да устиска още няколко дни ,докато стигна до София😬 въпреки,че съм в болница много ме е страх🥹 помагайте.Това ли трябва да ми вливат за задържане?

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:50 от Moon1

# 674
Термина ми е на 28-ми декември. Да устиска още няколко дни ,докато стигна до София😬 въпреки,че съм в болница много ме е страх🥹 помагайте.Това ли трябва да ми вливат за задържане?

Това е кормагнезин. Спират активността на матката; въпреки, че ако е тръгнало раждане, никакъв магнезий не може да го спре. Почивай, не ставай много много и така. Имаш ли контракции?

Общи условия

Активация на акаунт