Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 29 503
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Честит да е Денис! 🩵 Да расте здрав, щастлив и много обичан! А на теб бързо възстановяване, Icy! ❤️🥰

# 706
Днес се роди моят втори син Денис 💙
Предизивикахме раждането, защото вчера водите бяха намалели, пъпната връв беше увита повече, отколкото на доктора му хареса.....
Но мина бързо и добре! За 2 път заставам зад думите си, че епидуралната е рай!!

Честито, да бъде много здрав и щастлив малкият Денис! 🩵 Радвам се, че всичко е минало добре.

# 707
Да е жив и здрав Денис! 🙏🏻🍀💙
На теб бързо възстановяване!

Благодаря, момичета за пожеланията! ❤

# 708
В коя болница това, че имам подозрения

Дух, в Бургас…. Мед… Е, сдобих си с ценоразпис, ама не особено регламентиран някъде си 🤣

# 709
Предизивикахме раждането, защото вчера водите бяха намалели, пъпната връв беше увита повече, отколкото на доктора му хареса.....

Жив и здрав да е, а на теб бързо възстановяване. 👣🍀

# 710
Честито на цялото семейство! Бързо възстановяване на теб, а Денис нека бъде здрав и щастлив!

# 711

Още един юнак, жив и здрав да е и бързо възстановяване!

# 712
Моон не е опасно, просто го затвори
АЙСИ ,Добре дошъл на Денис, жив и здрав да  ви е, ти как се чувстваш?

# 713
Айси, честит да ви е Денис! Да расте здрав и много щастлив, а ти бързо да се възстановиш! 🍀

# 714
Честити бебето ! Бъдете живи и здрави ! ❤❤❤

# 715
Аз сега бях на тонове и преглед, водите са добре, кръвотокът е добре, но плацентата е степен 3+ направо. Пак ще ходя на тонове в петък. Края на другата седмица ми е секциото чак, струва ми се много далечно и сега тая плацента ме притесни.

# 716
Благодаря ви, момичета!
Аз съм добре, бях много притеснена, защото дойдох за естествено раждане без симптоми и не си го представях как ще се случи... пуснаха ми система, запчнаха леки контракции, после ми спукаха водите....имаше един момент, в който тоновете много паднаха и беше ужас, но се оправиха бързо. Дойдоха болезнените контракции (които са гадни, но търпими), набиха ми епидиралната и се родих. Изведнъж станах с 10 сантиметера...започнаха напъните, бебето се връщаше назад , тръгнаха да взимат вакуум, но аз успях да го родя без! 4, 5 контракции ми трябваха общо. От прирма с 1 см разкритие, до финала - 4 часа. Нямам шевове, нищо. Бая си поплаках в родилна зала. За съжаление чак утре ще е с мен, ще наблюдават бебето 24 часа заради гестационния диабет

# 717
Айси, много мило ми стана като те чета. Благословен да бъде сина ти и утре да се гушкате топло… Радвам се, че нямаш шевове и си ок. Наспи се, хапни, душ и утре с усмивка да си гушкаш човечето ❤

# 718
Благодаря  ти,че сподели с нас, аз съм с 4 см разкритие ама няма излизане и съм много  притеснена за болка, шевове... обнадежди ме. Благодаря,  скоро да гушнеш съкровището
Благодаря ви, момичета!
Аз съм добре, бях много притеснена, защото дойдох за естествено раждане без симптоми и не си го представях как ще се случи... пуснаха ми система, запчнаха леки контракции, после ми спукаха водите....имаше един момент, в който тоновете много паднаха и беше ужас, но се оправиха бързо. Дойдоха болезнените контракции (които са гадни, но търпими), набиха ми епидиралната и се родих. Изведнъж станах с 10 сантиметера...започнаха напъните, бебето се връщаше назад , тръгнаха да взимат вакуум, но аз успях да го родя без! 4, 5 контракции ми трябваха общо. От прирма с 1 см разкритие, до финала - 4 часа. Нямам шевове, нищо. Бая си поплаках в родилна зала. За съжаление чак утре ще е с мен, ще наблюдават бебето 24 часа заради гестационния диабет

# 719
Честити бебета на всички майчета Heart

Аз да ви усмихна малко с маникюр на бебешка тема, който ми направиха и сега вече може да идва малката Joy

Общи условия

Активация на акаунт