Любители на котки - Тема 201

• 26 005
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
Мария, това Мони ли? Второто ти мацанче? Ох, съчувствам ти. Дано Харко и третото коте, на което забравих името, са добре.

# 721
Ох, милата Мони Cry Да почива в мир!

# 722
Много съжалявам, Мария 😢

# 723

В началото и аз се обърках Sweat Smile Яд ме е, че не успях да хвана в кадър, когато се гледаха точно  една в друга през прозореца. Grinning

Тук прахосмукачката в хола работеше Grinning * Скрити зад дивана.

*Ох, сега прочетох за Мони ... Много съжелявам Мария .. Cry

# 724
Мария, съжалявам за котката ти!

AniNe, мн интересна снимка! В първия момент се чудя две котки ли виждам или една, броя крака - нещо не излиза сметката, уж четири крака, пък главите две... Flushed Не разбрах, че едната котка е от другата страна на прозореца!!! Rolling Eyes

Относно СЕНОТО - търсете буквално сено, в никакъв случай от талаша за хамстери, защото той е на много фини стърготини, влиза навсякъде и направо си е опасен.
Лично аз се справям с проблема с мокренето на постелките като ги сменям. Купувам от Пепко от онези тънки поларени одеала, те са по 4-5лв. и ги режа на няколко части. Между другото - не се налага кой знае колко често да се сменят. Ако къщичката е направена добре и не пропуска вода /дъжд, сняг/, от самия въздух чак толкова влага не се пропива. Най-вече след силен дъжд ми се е налагало да подменям постелката.

# 725
  • София
Моите съболезнования.
Влизам да споделя за едни къщички за външни котки от Тему. Вчера ми пристигна едната и направо поръчах още две.
Планирам едната да е за външни котенца в съседен блок, на които някой е направил къде да спят под едните стълби, но те са още малки и в най-големият студ се притеснявам за тях.
Предната къщичка, която пристигна беше по-скъпа, та не ми се рискуваше да я сложа навън, защото може да изчезне, но вчера вече с отстъпката ми излиза на 16 лв и ще рискувам.
Другите къщички ще си ги ползвам за моите котенца, които си имат неотопляема стая в едната пристройка на село, с постелки и други къщички, но мисля че тези ще запазват по-добре топлината и ще е по-комфортно за най-големите студове.
Ако някой иска съпорт имам доста ваучери още за 50 процента отстъпка и мога да му поръчам и на него.
Непромокаеми са и с фолио отвътре.

Пристигна ми вчера едната къщичка за външни котки, като цяло много ми допада изработката, доволна съм, вече поръчах още две Simple Smile
Eто тези - https://share.temu.com/3N3YBz8g4MA
С ваучер за 50 процента излизат без пари направо.
Скрит текст:

# 726
Aila, наистина чудесни изглеждат тия къщички!
Не знам обаче, ако сложа пред входа, дали няма някой да си я прибере...
Лятото бях сложила за котката ми лятно легло - едно панерче от Юск с тънка възглавничка вътре. В един момент беше откраднато....

# 727
  • София
Aila, наистина чудесни изглеждат тия къщички!
Не знам обаче, ако сложа пред входа, дали няма някой да си я прибере...
Лятото бях сложила за котката ми лятно легло - едно панерче от Юск с тънка възглавничка вътре. В един момент беше откраднато....
Ако има някъде по на закътано да се сложи според мен има по-голям шанс да оцелее. Иначе за подобна къщичка със сигурност би се намерил някой да си я прибере или пък да му пречи...
За външните тийн мяу е сравнително закътано, тоест под бетонни стълби и към момента има нещо постелено там, та отчасти се надявам да е ок и да не изчезне.

Да покажа какво съм направила към момента за моите селски мяу.
Ужасно много храна върви на село, защото трупат и се запасяват за зимата. Част от не официално моите, но почти мои си се научиха да си влизат и да спят там, както и откакто махнах четеца на вратичката да си влизат и да ядат от храната. Затова се налага задължително в сряда да отскачам за да досипвам храна.
Скрит текст:

# 728
Миме, така внезапно, със сковаване в задни крайници, болка, и падане, според мен може да е получила някаква емболия, тромб или портосистемен шънт. Не е било вирус, щом няма никакви други симптоми и всичко се е развило за 24 часа. Да почива в мир Мони... Pensive

Без Лъки и на мен ми е празнота... Pensive Излизам пред входа и само тя ми е в мислите... И се вкарвам в душевни размисли...

# 729
Съжалявам за котето, Мария!
Никога не знаем докога те ще са с нас на този свят, или пък ние с тях.

# 730
Пиратчето нали стана на 10 и постоянно му правя внушения. Говоря му "Ти ще живееш 22 години".

И аз искам такива къщички като показаните от Aila. Нямам регистрация в Тему, но ако трябва ще си направя. С карта ли се плаща? Китайски ли е сайтът?

Тревожа се за онази котанка долу.

# 731
  • София
Мария, съболезнования!,.. 
Да почива в мир душичката й!  Heart Decoration

# 732
  • София
Много тъжно за котето.

Сестра ми ми се обади, че едното дете е бръкнало без да иска в очето на котето(с въдичката) сега е леко затворено. Тя ще излезе по спешност от работа и ще го заведе на доктор, но много се притеснява.

# 733
  • Бургас
Мария, това Мони ли? Второто ти мацанче? Ох, съчувствам ти. Дано Харко и третото коте, на което забравих името, са добре.
Засега са добре.
Да, Мони почина, ударената котчица.

Благодаря на всички!

# 734
И котанката пред магазина долу умря. Нищо не свърших, нищо. Не знам какво да правя. Стои телцето ѝ зарито под листата, никой не забелязва. Казах на шибания пазач в магазина. Профъфли ми "Да, ще погледна". Олигофрен. За пазач само ставаш. Миличката ми котанка. Тя е била болна. Ама аз се усетих онази сутрин в тъмното като я видях да върви така бавно бавно, а валеше дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт