Любители на котки - Тема 201

• 26 952
  • 771
  •   1
Отговори
# 90

Веселина Донева, много хубав и мил котак. Целувки!
Най-безопасно и напълно сигурно е почистването и дезинфекцирането да става с разредена вода с разтворена в нея сода или оцет. Няма нужда от белина.
А за човек силно препоръчвам Унгвен на Уайтхил, който се изработва в аптеки (но ще ви трябва рецепта)

# 91
  • До хладилника, който обичам
Ваксинирам котки аз. Смятам, че поне първите ваксини трябва да имат, даже следващите да не са точно всяка година, а да са на година и половина примерно.
Ако котката е само домашна, може би няма нужда след първата ваксина, но ако излиза, както са моите, и среща потенциални зарази, е добра идея.
Съжалявам за котето, amy_nka.

Котките не спят при мен. Мерси съм аз някой да ми спи на главата, спя много леко и ми пречат. Едно време Любимата Котка спеше с мен, но спеше само в краката и не ми пречеше. Сегашните спят на долния етаж. Децата редуват да взимат по котка в стаите си (преходни), но само една, защото са ужасно досадни, като започнат нощни борби. Гладницата Минка пък застава на вратата и почва да вие, като чуе мъжа ми да става, а той става много рано за работа. Изобщо, долу са си по-добре, обикалят, борят се, правят-струват, на никой не пречат.

# 92
Прочетох за ваксините, обаче имам въпрос. Ако ваксинирам Арчо и го върна в апартамента при двете неваксинирани котки, дали няма да е опасно за тях. Защото колкото и да е отслабен вирусът във ваксината, все пак Арчо ще е няколко дни заразен в лека форма.

# 93
  • София
Прочетох за ваксините, обаче имам въпрос. Ако ваксинирам Арчо и го върна в апартамента при двете неваксинирани котки, дали няма да е опасно за тях. Защото колкото и да е отслабен вирусът във ваксината, все пак Арчо ще е няколко дни заразен в лека форма.
Не би трябвало. При хората няма такъв ефект, би трябвало и при животните да го няма. Някакво временно неразположение може да има при Арчо, предполагам. Макар че при Кити нямаше никакъв проблем при нито една от ваксините, но всеки организъм е различен.
П.П. Това е мнението ми на лаик, де. Не съм учила каквато и да било медицина.

# 94
Да ви представя нашия Спас (Спасен), който месец и половина се бори с Микроспорията и вече е здраво котенце на 4 месеца.

# 95
Скрит текст:
Да ви представя нашия Спас (Спасен), който месец и половина се бори с Микроспорията и вече е здраво котенце на 4 месеца.
Прекрасен е, с това сладко пуловерче.
Щерката много иска нашата Оливия да има дрешки, но тя не търпи нищо на себе си, дори каишка около врата. е, налага се като излиза, но това не е случвало отдавна.

# 96
Здравейте. От къде купувате дрешки за котките си? Имам два сфинкса и затвориха онлайн магазина, от който им купувах предишните зими.

# 97
Здравейте. От къде купувате дрешки за котките си? Имам два сфинкса и затвориха онлайн магазина, от който им купувах предишните зими.

На Спас пуловерчето му е от Тему, но ги има и в Алиекспрес Simple Smile

# 98
Всичките Ви рошльовци са толкова сладки и ме карат да се, не просто усмихна а и издам странен звук изразяващ щастие Heart EyesSweat Smile

А като видя и тези мустачки "умирам"! Heartbeat
Благодаря на всички за хубавите думи! В най-приятната и спокойна тема. Един сънен мишльо Simple Smile

HeartbeatHeartbeat

# 99
  • Между гори и планини
Ох, на Спас да му имам пуловерчето! Много сладко коте!
Арчо е прекрасен 🥰
Вести от Хели чакам, как е крачето?

# 100
Малеее какви пуловери, каква Коледа!!!
А Арчи имал и Хитлеров мустак!

# 101
Ето го и Мишо от Добрич, все си търси топличко...

# 102
Въпрос към Вас, които сте с повече от едно коте в апартамента си. Simple Smile
Как е с тоалетните им? Една ли ползват? Всяка своя собствена?
Ще имам двечки скоро и незнам какво се прави Simple Smile
На едно място ли ходят двете или си искат отделни тоалетни?

*Искам да се напъхам при Мишо на топличко Simple Smile))))

*Хели може и да си остане леко куцеща, но не е никакъв проблем Wink напълно здрава е. Казаха след  2-3 дена може да я пуснем до Мими, но ще го направим малко по-късно Simple Smile

# 103
Принципно се води, че трябва да има по две тоалетни за котка. На мен не ми се жертваше толкова пространство, за това имам две котки и две тоалетни. И двете ги ползват заедно, но в едната ходят по малка нужда, в другата по голяма. Една тоалетна мисля, че ще е малко.

*Искам да се напъхам при Мишо на топличко Simple Smile))))

*Хели може и да си остане леко куцеща, но не е никакъв проблем Wink напълно здрава е. Казаха след  2-3 дена може да я пуснем до Мими, но ще го направим малко по-късно Simple Smile

# 104
  • София
Една голяма затворена тоалетна за 6 котки, която е винаги достъпна и една открита на балкона, която се ползва само, когато им отворя. Голямата тоалетна събира 10 кг бентонит. Сигурно ще им е по-добре, ако имат повече, но нямам толкова място. Simple Smile

Прекрасни котачета сте показали! Heart

Общи условия

Активация на акаунт