Любители на котки - Тема 201

• 26 947
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Аз точно затова казах,че я разбирам.
Дори,според мен прави много.

# 76
  • Между гори и планини
От мен една четворка. Абстрахирайте се от неоправеното легло 😁

# 77
И сега как да си легнеш ?Flushed

# 78
  • Между гори и планини
А, полегнах аз. И Лео веднага дойде за гушкане и мъркане ❤️

После реши, че подмишницата ми е по приятна

И на Черко странната поза 😊

# 79
в спалнята спи само Сакура.Много рядко Зак,но е пренебрежимо.
Вдигам я заедно със завивката Изобщо не се впечатлява и само изчаква,за да се намести отново

# 80
  • Между гори и планини
Всички спят нощем на спалнята, защото студените месеци имаме ел.одеало под долния чаршаф. През деня са пред камината. Но вечер са при нас .
Чери спи между мен и мъжа ми, понякога между възглавниците ни и тогава ми гушка лицето, аз буквално спя в корема му да ми мърка.
Памук като котарак на мъжа ми, спи от неговата страна, прегърнат като плюшена играчка.
Точка е в краката на мъжа ми. Лео е в моите крака, или на гърдите ми.
Сутрин обикновено ставам схваната, защото нощем не смея да мръдна 🙄

# 81
Аз,колкото и да обичам Хари,си затварям вратата и го оставям в хол и коридор,да си се шири и да решава къде ще спи.Детската също е затворена и децата спят спокойни.Хари се научи да спи сам и не смятам,че е признак на НеЛюбов към него това,че спим отделно.

# 82
  • Между гори и планини
Ние сме в стара селска къща и спалня, трапезария и кухня са ми преходни, като топлото идва от печката на дърва в трапезарията. Иначе зимата ще ни е студено . Малкият ми син спи на затворена врата, големият на отворена, но в техните стаи не ходят. Само Лео и то когато никой няма в стаята на големия.

# 83
И аз спя леко дървено,но ако ми дойде в повече,я вдигам,ведно със завивката и се местя.Тя спи винаги в краката Ако Закари реши да дойде,държи да спи на възглавницата ми и да съм го гушнала.Иначе протестира.Сакура смята,пе ако ръцете ми за открити,съм длъжна да я галя И започва да си го проси.Тя сега е дебела,но в началото,когато беше в нормата на бенгалите,не я усещах и два пъти я хвърлих със завивката

# 84
Нощем Джуджи спи до главата ми и за да не Ена моята възглавници я научих, че й слагам друга възглавничка до моята. Шошо спи в краката ни. Държи да е на вълнено одеяло по възможност.
Но се научиха да спят и долу на креслата.
Сивчо нали е задно колело спи на възглавница Под леглото ни!

През деня сутрин обичат горе на килимчетата в спалнята. Бях слагала снимки скоро.
Следобед - долу по креслата по-скоро.
Сивчо е на облегалката на дивана над главите ни!
Си ко като се прибере спи с колкото повече - толкова повече Hug

# 85
Ох, спането сте подхванали.. аз спя с Ади гушнат в ръцете ми и по дължина на мен, а Бени под дупето. Ама пусто са големи котараци, става ми топло в някакъв момент. Та така от зор да избягам от жегата, вчера сутринта паднах от леглото (високо легло) и си ударих главата в ръба на радиатора. Учудващо главата ми е добре, въпреки че ми се гадеше, но лявата половина на тялото ми е зловещо натъртена и насинена. Ще ме очистят от любов Joy
Vanne, успех и прегръдки!

# 86
Моля да не прехвърляш угризенията си върху мен и Арчо. Вярвам, че си добър човек. Само заради теб ще си помисля и ще поразпитам за котешките ваксини.
Нищо не прехвърлям. Котешкото ваксиниране няма общо с човешкото. Пък и не ти казвам да го ваксинираш против бяс. Казвам, че където и да попадне котето, дори и от едно посещение при вет, който евентуално няма да познаваш, има опасност, която може да се избегне с два боца. https://bg-mam.ma/t/1709375
Казвам, че като си решила да го спасяваш, и имаш финансовата възможност, можеш да го спасиш най-вече от тези неща.

# 87
Здравейте. Някой ползва ли от автоматичните самопочистващи се тоалетни? Преди месец нашето котешко семейство се увеличи и вече сме с 3 котки и не смогвам да им чистя тоалетните. Купих от тези приставки за тоалетната чиния ама нещо не им е кеф там.

# 88
Vanne , здравословния проблем през който минаваш , вероятно е натоварващ и психически , надявам се да го преодолееш и да получиш най-подходящото за теб  лечение !
Щеше ми се да мога да взема коте сега , но се налага с усилия да се стопирам , защото условията за това в момента са неподходящи !

cardhu , Vanne , може и мен да броите към скептиците ! Мнението би трябвало да се променя според новата информация и опит , който натрупваме .Преди съм мислила по едни начин , сега по друг , по-натам не знам .... не знам какво още ще науча и какво ще мисля вбъдеще !

amy_nka , както стана ясно , не е въпрос на финансова възможност , а на убеждение кое е добре за котето . Наистина , новите му стопани , ако държат на това , могат да го направят , не виждам никакъв проблем .
Съжаляма за котенцето , което си е отишло !

# 89
Благодаря на всички за хубавите думи! В най-приятната и спокойна тема. Един сънен мишльо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт