Пубертетът при момичетата над 14 години - как да подготвим децата ? - тема 22

• 35 058
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Светлица, би ли споделила добри промоутъри и фестивали?
 В последните години и ние пътуваме за концерти, но винаги се оказваме с билети по някаква случайност в последния момент. Иска ми се по- отрано да мога да планирам подобни събития

# 76
  • Mars Hotel
Eventim следим основно, от българските промоутъри Fest team. Зависи какъв стил ви интересува, но "нашите" фестивали и групи (следим основно метъл групи) обявяват дати късното лято или есента за следващата година. Инстаграм или Фейсбук, че и официалните сайтове на любимите ви изпълнители също вършат чудесна работа. Ако пътувате в чужбина, съветът ми е да си купите билети веднага след като ги пуснат, защото много често изчезват за ден-два. В България сме свикнали да купуваме билети в последния момент и се задържат повече.

# 77
Здравейте. Аз имам една дивачка вкъщи и силно ме вълнува темата с имунизацията срещу човешки папилома вирус (HPV). На какво мнение сте за ваксината, някой поставял ли я е на детенце? Ще се радвам да чуя вашите мнения.

# 78
  • София
Здравейте. Аз имам една дивачка вкъщи и силно ме вълнува темата с имунизацията срещу човешки папилома вирус (HPV). На какво мнение сте за ваксината, някой поставял ли я е на детенце? Ще се радвам да чуя вашите мнения.
Аз да. За мен е напълно естествено да се постави.

# 79
  • Mars Hotel
Обсъждахме я подробно назад в темата. Или може би беше в предишната, не съм сигурна.
Ето тук има дискусия за ваксината: https://bg-mam.ma/p/1678825/48814265

# 80
Обсъждахме я подробно назад в темата. Или може би беше в предишната, не съм сигурна.
Ети тук има дискусия за ваксините: https://bg-mam.ma/p/1678825/48814265
Тази тема прегледах, но сякаш нищо не видях.

# 81
  • Mars Hotel
Да, извинявай. В предишната към края е било.

# 82
Мисля, че и в темата за момичета ДО 14 г. доскоро се обсъждаше.

# 83
Благодаря ви Simple Smile

# 84
  • София
Аз сложих, също и на баткото, ще сложа и на малкия синко.

# 85
Поръчвали ли сте копринени калъфки за момичетата? Има ли ефект от тях за по-добро състояние на кожата и косата и от кои марки сте доволни?

# 86
и копринени калъфки, и копринени шапки за косата, че е дълга- не мисля ,че има кой знае какъв ефект
по- добре е, да се сменя спалното  бельо по-често( сменят през ден- два калъфките, през три- четири- пет чаршафите)

# 87
Ако на някоя от вас, майките тук, и се изгладят бръчките на лицето като на 16 г. от копринените калъфки, както твърдят в Интернет инфлуенсърките, да каже. Иначе аз го приемам за реклама.

# 88
  • Пловдив
Единствено безумно високата цена на спално бельо от коприна и сложният начин на пране ме спира да са обзаведа с такова. Съставът на коприната и съставът на косата са 80-90% еднакви. В състава на коприната се среща естествен клетъчен албумин, който евентуално би предотвратил образуването на бръчки. Няма да премахне съществуващите. ИнфлуенЦърките не са баби като мен. Все пак триенето на кожата в памучна калъвка е в пъти повече, отколкото в копринена. Изтървала съм момента, късно е вече..... Удоволствието да нося, през лятото, дрехи от истинска коприна е неописуемо. Няма такъв разкош. ❤

# 89
Питам за девойката и то основно заради косата.

Общи условия

Активация на акаунт