МНОГОДЕТНИ МАМИ 11

• 12 499
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
   А пък аз вчера с носталгия,се реших да преспя в моят роден дом,при мама...След като от две години,съм ходила само през деня,пък моят мъж беше нощна,децата щяха да спят там,и аз реших да отида със тях...Но не знам защо нещо не се чувствах много като у дома си...И съм адски щастлива че отново съм си в МОЯТА къща...А при вас как е?!Дали и моите деца някой ден няма да искат да си идват Cry?!
   Пък и от друга страна,сега се замислям Thinkingима ли друга такава откачалка,която отървала се от мъж,и от деца,тича при мама?!Май съм голяма патица а Shocked Shocked ShockedСледващият път,ви каня на купон!!!

# 136
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз съм ЗА   купона Party И аз изчезвам вторник или сряда първо при мама/във Варна/ после в нашият апартамент ...малко презареждане на батериите!Хубаво ми е да се върна у дома...а най ми е хубаво,че винаги сънувам родната си къща в Цветният квартал на Варна,никога несънувам барутника/блока/ който построиха на мястото на това прекрасно и тихо място...винаги тихата ни улица"Момина сълза" и къщата...Надявам се един ден и моите деца да търсят домашният уют на бащината къща...ttotov   не си единствената  откачалка  Flutter и аз съм в групата..да не говорим пък колко ми е хубаво да си ида на село в Добричко ,при баба и да си хапна от нейните вкусни манджи...каквото и да е -все е е най-вкусното

# 137
Честит рожден ден на патерица на Ваньо-11.03.1960г.на teddyvas.
   Йоана - 12.03.2004 на hatchi
Христо   - 12.03.1991 на bybss
Марио и Ивайло    - 12.03.1993 – на Кристал
    Честит рожден ден дечица бъдете здрави, щастливи и ннека всички мечти ви се сбъднат!  bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Носталгията и мен гони и то често особено сега, когато татко го няма вече, а мама е далече! В скоро време ще ми бъде мъчно и за вас, щото няма да имам нет. Няма парички. До днес ви четях и ви се радвах, не винаги намирах сили и смелост да ви пиша.
    Желая ви слънчева и спорна седмица, да не се отървете от здраве и любов, щастие и весели игри на дечицата и да си учат уроците. newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 138
ЧРД на малката Йоана  на hatchi - здраве, щастие и много игри!
ЧРД на големите момчета Христо на bybss и Марио и Ивайло на Кристал - здраве, любов и лека зрялост! 

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2 newsm59 newsm59 newsm59
Рениса си беше публикувала поста за ЧРД в другата тема, ама той си е за тук, затова и го копирах!

Опитвам се да се разболям. Вчера оправяхме с децата стаите им. За срам от стаята на Рая изхвърлих двойно повече боклуци отколкото от стаята на момчетата - леле, какво ли не е събирало това дете. Изрезки от всякакви глупости! А от дрехите на Йоан падаха камъни....

Ама съм доволна,че свърших хубава работа. Мами, вие ще правите ли пролетно почистване? Какви ги дават Т - да прибирам ли зимните дрехи? Сега пера дебелите якета и смятам да ги зазимявам - то зима нямаше ама....... Останаха нашите дрехи - на мен и на тати - да оправя и съм готова с чистката по гардеробите.  А това ми е най-досадното! После прозорците, изнасянето на китките по прозорците, добре че не се прави това всеки ден! Един ден ще се прежаля! 

Хубава и спорна седмица, мами! Болни ако има - бързо да се оправят!

За мой срам този ден също трябва да влезе в статистиката, ама мами като видите,че нещо не съм довидяла - кажете! То очила нося, ама недовиждам понякога!!!!!!

# 139
ЧРД на Йоана, Христо, Марио и Ивайло! Да растат здрави и щастливи! И да получат много много подаръци!  newsm59  Gift Tada
ЧРД на патерица и на татко Ваньо! Да е жив и здрав и да се радва все така на голямото си  домочадие! newsm67
При нас купона беше на 6 - то със 6 деца няма как да е иначе!  bigdance2 Всички получиха подаръци, включително и аз! Беше много весело, децата щуряха, викаха, гонеха се, пълна лудница! Правихме планове лятото  пак да ходим заедно на море - последният път си изкарахме страхотно и си направихме близнаците там. newsm08
Ето малко снимки от купона - вече и с новата прическа:

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2377115
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2377103
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2377104
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2377110
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2377108
Весел празник на рожденниците!
А ние може и да кандидатстваме за статистиката, като най-много рожденници от едно семейство в един месец - батко Дени 09,03,, Вики 10,03, Аз 21,03, а близнаците ги изпуснахме - чак 04,04.
Целувки на всички!
newsm51

# 140
ЧРД на Йоана  на hatchi - да е жива, здрава и много игрива!
ЧРД на Христо на bybss и Марио и Ивайло на Кристал - много щастие и успехи по пътя към зрелостта!! 

newsm59 Tada  ura newsm59

надя, особено тази снимка ми напълни сърцето! http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2377104

# 141
Наде, много са хубави снимките , а и вие на тях- голяма рода, голям купон. А кое е това тихо място на теферич където сте се снимали всички. Ако съм пропуснала нещо в разказа-сорри.

Цоцоланке, вчера съм си мислила за теб и твоите завидни домакински умения. Бях сигурна, че ще ни организираш в едно пролетно почистване, ама да ти кажа честно нещо хич не ми стига ентусиазма и времето за това. Все оттоге- отгоре като лисицата с опашката и затова вкъщи при толкова жени е срамно мръсно и разхвърляно. Ама какво да правя... Embarassed

# 142
Ела у нас, ще се срамуваме заедно.

# 143
Благодаря, на Мама Цоцоланка. Явно ми се е спало сутринта, защото си мислех, че пиша в тази тема. Сори... Hug

# 144
Ела у нас, ще се срамуваме заедно.

Цвете, ти ако ме вземеш с вас на караваната в Гърция - аз идвам после да чистя у вас.... Бартер един вид предлагам - Гърция срещу пролетно чистене!

# 145
Честито на всички рожденници! Много радост, усмивки и ... подаръци, разбира се!!!!

А ние с Бебчо сме си в къщи  Sad  Той направи някаква алергична реакция, така и не се разбра от какво - ухапа ли го нещо (най-вероятно) или е от някаква храна ?!? Ама сега, горкият, целият е в обриви като петниста хиена. И го сърби, а не трябва да се чеше... Абе, знаете какво е. Добре, че от лекарствата спи повечко, та да минава времето.
Иначе цяла седмица ще си бъда в къщи и от сега се заканвам колко работа ще си съвърша, ама да видим. Позавидях на Цоцоланка какви ги е свършила... Дано аз поне половината успея...

Хайде, лек ден на всички, че дългът ме зове!

# 146
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички  рожденници-да сте живи и много,много здрави и щастливи.Браво  Цоцоланке -на мен не ми се влиза в стаята на децата -макар след това да не мисля за разпалки за печката поне три седмици-какво ли няма там .А като погледнеш забързо детската изглежда добре.Но задълбочиш ли-пролетното чистене просто е за предпочитане.Като се прибере Велин ще го питам за времето;той е метеоролог и ще ви ориентирам за прибирането на дебелите дрехи. newsm03

# 147
Два дни и половина не съм чела, а сте изписали толкова, че сега не сварвам да стигна до края!
Честито на всички рожденици!!!
Радвам се на новите момичешки попълнения в нашите редици! Мамма, мисля, че биеш всички рекорди! Как си се справяля с двете двойки, не ми се мисли!
Дариа, май сме заедно в отбора на "подготвящите 7-класници". Моят юнак е на курс в немската. Откакто започна да решава тестове и аз да ги преглеждам, установих, че изобщо не съм наясно със запетайките в българския! А преди си мислех, че съм грамотна!

За сайта - и на мен отдавна ми се иска да си направим собствен. Да си слагаме снимки. Разните медийни изяви. По-важните материали, които намерим и са свързани с нас. Идеята ми е да бъде любителски, сиреч без пари и ние да се учим върху него. Мисля, че има доста привърженици - щом тинейджърите го правят, защо ние да не можем. Пък и те ще помогнат!!! А за форума - наистина няма нужда от друг! Може с линк към този.

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 18:30 от СуперТеди

# 148
Йоана, Христо, Марио и Иваело - здраве и много щастие ви желая!  Gift Gift Gift Gift  Gift Gift Gift  Gift Gift Gift  Gift Gift Gift  Gift
Нашата детска е направооо ooooh!- събота и неделя я докарват на ред и само за един ден става....

# 149
Цвете, ти ако ме вземеш с вас на караваната в Гърция - аз идвам после да чистя у вас.... Бартер един вид предлагам - Гърция срещу пролетно чистене!

Цоцоланке, с удоволствие, ама те изпревариха едни приятели. И дори няма да изчистят у нас, сама ще се мъча. Sad

Общи условия

Активация на акаунт