🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 41 277
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 1 065
И аз го забелязвам, затова няколко пъти казах, че скритата лимонка не е Алекс, щото много явно .. Simple Smile
Също защо мислите, че ако не беше дошъл Миро, Алекс щеше да си седи в лагер 3. То само и единствено Миро го задържа там.

# 1 066
  • Варна
И аз го забелязвам, затова няколко пъти казах, че скритата лимонка не е Алекс, щото много явно .. Simple Smile
Също защо мислите, че ако не беше дошъл Миро, Алекс щеше да си седи в лагер 3. То само и единствено Миро го задържа там.
Той искаше да отиде при Нумеролозите, но продукцията спря плана му, като промени правилата във водната битка за храна. Щяха доста интересни размествания да се получат ако не се бяха намесили.
Но мое мнение, при едно такова развитие, Ати щеше да е мразен от всички лагери - веднъж предател, винаги предател както казва Снежко.

# 1 067
  • България
Аз забелязах Алекс в началото на синхроните, когато правеше правилен обзор на играта и беше истински наблюдател. После имаше друг синхрон от някой от Мимо-Гарсия как Алекс и Кънчо дразнели с вечното си мислене и правене на стратегии. След като Кънчо отпадна спряха да дават Алекс, той си седеше и с 2 гривни.

Съгласна съм, че Бистра и Алекс си приличат по характер, но Алекс не е високомерен като Бистра, а арогантен. И двамата са чепати, даже той е по-зле от нея в това отношение. Бистра не играе много стратегически, социално хич я няма. Имаше късмет, че Мая се уви за Бистра и ѝ градеше социалната игра, както и самите победи над лесни туристи в началото.

# 1 068
Ако Миро не беше там , Сашо щеше да е изгонен отдавна независимо, в който и лагер да се беше преместил или останал.
Аз не видях силни социални качества, за разлика от един Берке.
Не го виждам  как ще приеме с усмивка Гогов да му говори като на Берке, че е джобен Херкулес и т.н.

# 1 069
Арогантен е и е много умен. Миро му е подходяща бащинска фигура, не случайно си кликват.
Той си знае, че е зле в социалната игра, даже го казва на синхрон. Щял да подобри нещата ... Yellow Heart
Питат го явно кои чувства близки - Миро, Влади, Ванеса, това е в деня дето остана с две гривни.
Ако му е интересно на някой https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/edni-sa-posa … ite-na-zmeja.html на първа минута.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 18:38 от Одри ♡

# 1 070
  • България
Откъде пък Ванеса и Влади? Много ми е нелогично.

# 1 071
Да се твърди, че Алекс е стигнал дотук, само с късмет, просто не е вярно. Сигурна съм, че и без Миро щеше да продължава напред. Миро не му печели игрите. Просто с него си допаднаха. Но Алекс стигна толкова далеч в играта благодарение на себе си. Този формат е създаден за хора като него.

# 1 072
  • Враца
Леле, ако се беше преместил при Дзами и Гогов, да им се прави на важен, как щеше  да го "премеле мелачката" Simple Smile щеше да е много интересно.

# 1 073
С цялото ми уважение в тази игра има много голяма доза късмет и е доста висок фактор за да се пренебрегва независимо дали говорим за Миро, Сашо, Киро, Жоро и т.н.

Никой не твърди, че Сашо е стигнал тук само на късмет, но и пък не е да не е имало щастливо стечение на обстоятелствата.

Според мен, ако Йочко беше останал в лагер три, нямаше да има чаак такава близост между Сашо и Миро. Защото и Миро е човек и има нужда да си говори с някой , а Сашо беше единствената мъжка опция в този лагер преди Венци и Влади да се присъединят.

Ако пък се беше преместил в лагер едно , както искаше щяха да го "жертват" бързо в ранен етап на играта и в момента, когато го усетят, че не им играе по свирката. Външният си е външен, а в този момент Нумеролозите бяха силният лагер, защо им е? Берке като го взеха бяха вече в залез и по друг начин гледаха на новодошлите.

Леле, ако се беше преместил при Дзами и Гогов, да им се прави на важен, как щеше  да го "премеле мелачката" Simple Smile щеше да е много интересно.

Точно това имах предвид, защото там са малко по-натюрел, няма много дипломация 🙂

Така че дали си е спечелил игрите, спечели ги, дали имаше късмет да се стекат така обстоятелствата - имаше.

Формата е създаден, за да има различни типове хора и характери. Няма гаранция, кой ще спечели формата и какъв типаж.

# 1 074
С цялото ми уважение в тази игра има много голяма доза късмет и е доста висок фактор за да се пренебрегва независимо дали говорим за Миро, Сашо, Киро, Жоро и т.н.

Никой не твърди, че Сашо е стигнал тук само на късмет, но и пък не е да не е имало щастливо стечение на обстоятелствата.

Според мен, ако Йочко беше останал в лагер три, нямаше да има чаак такава близост между Сашо и Миро. Защото и Миро е човек и има нужда да си говори с някой , а Сашо беше единствената мъжка опция в този лагер преди Венци и Влади да се присъединят.
.....
Точно това се канех да напиша. След напускането на Йочколовски Миро просто видя в Алекс единствена възможност за комуникация с друг мъж. Но и аз не мисля, че по някакъв начин е тласкал Алекс. Просто Алекс усети точния момент да скочи. И успя.

# 1 075
Последните постове са само хипотези, ако...Аз коментирам играта така, като се е случила. Другото няма как да се предвиди, а си е някаква лична проекция.

# 1 076
Не аз също мисля, че не го тласка и не му печели игрите. Не го и твърдя, играта си е игра - печелиш имаш гривни, не печелиш нямаш гривни 🙂 Приятен, неприятен това е положението.

Ако Миро хипотетично не беше в лагера, Мая и Бистра щяха да го махнат по модела на Яна евентуално.
Ако бяха с Йочко, можеше да си "затвори очите", защото не изглеждаше много загрижен дали Мимо, Ина или Нина ще са там или няма да ги има.

Всичко това са разбира се хипотези и няма как да го знаем.

Спирам до тук дискусията, въпреки че имаше зададен въпрос, на който аз отговарям  и от който тръгнаха хипотезите

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 19:53 от count(ess)_horror4e

# 1 077
Последните постове са само хипотези, ако...Аз коментирам играта така, като се е случила. Другото няма как да се предвиди, а си е някаква лична проекция.

Точно това исках да кажа, то излезе, че идеално са му подредили нещата и не може да блесне в никаква друга ситуация, ако не са се навързали точно тия събития, ясно, че нямаше да стане същото, но не знаем дали нямаше да блесне.

# 1 078
Според жълтурите нямало да има втори сезон
Линк Wink

Много жалко ако е вярно. Ще се докаже една отдавна намекната (макар и самохвална) теза -
че масовият зрител е тъп, за разлика от феновете в тези теми тук.

По-късно тази вечер ще ви покажа  сравнителната класация на двете шоута според нашите гласове.

# 1 079
Аз разсъждавам за Бистра. При толкова много пазещи я какво би я бутнало та да не стигне до финал.

Общи условия

Активация на акаунт