🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 41 268
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 1 080
Откъде пък Ванеса и Влади? Много ми е нелогично.

Ми те не знаят, не са общували, нещо като симпатични са му, вдъхват му доверие.
Ниво на изолация 20000 Simple Smile

# 1 081
Аз лично не казвам, че си е спечелил с късмет игрите Алекс. Те, доколкото имам спомени за всичките му, и не бяха пряко обвързани с късмет.
Но и не смятам, че стратегията, за която споделя, че измислил с родителите си ли, с ИИ ли и тн, е това, което е проработило, че да остане допреди последните си две игри необезпокояван.
За много умен, също не съм убедена. След последните си победи твърде бързо, започна да обяснява как едва ли не ще дърпа Бистра и Венци на финал. А, то дори неговото стигане там не е сигурно още. С Георги, независимо какво мисли за него, беше по-разумно на този етап да не му го казва така. Да не говорим, че то в случая беше ни в клин, ни в ръкав. Дори и да е по-умен от средностатистическите играчи там, мегаломанията след победите надви над разума.

# 1 082
Умен в класическият смисъл, социално не е особено умен. Емоционално обаче също доста.

# 1 083
Аз разсъждавам за Бистра. При толкова много пазещи я какво би я бутнало та да не стигне до финал.

Излизане по медицински причини ми е най-вероятно или стандартно няколко поредни загуби загуби в игри.
Друг вариант е да и "ударят" бушоните първо и да стрелят само по нея, както направиха с Петя, докато не загуби всичко. Липсата на подкрепа ще се отрази като цяло.

Така Жоро ще поеме въздух и тихо ще се изхлузи до финал 🙂

# 1 084
За медицински причини няма никакви индикации засега. Загуби в игри..Миро ще и подбере по-лесни засега. Обаче падне ли се диска в нумуролозите ще ги разкатаят.
Много ми е интересно дали Миро ще пусне Венци сега..
А бедни кои останаха за втората тройка?

# 1 085
Ето и сравнителната хистограма на оценките дадени от форумците за

Островът на 100-те гривни    Усреднена оценка за всички епизоди досега: 75.2
и
Игри на Волята            Усреднена оценка за всички епизоди досега: 54.9

# 1 086
Аз разсъждавам за Бистра. При толкова много пазещи я какво би я бутнало та да не стигне до финал.
Ако не съумееш да спечелиш правилните игри в точния момент  - лесно можеш да отпаднеш, както стана с Киро. Не сме наясно и как се определя третият финалист - дали е с гласуване или игра, дали няма да има пак промяна на правилата и всички състезатели да се изправят под някаква форма един срещу друг и да отпаднат повече хора.

# 1 087
Сега проверих - от останалите 12 души на остова дискът не се е падал само на Венци и Берке Simple Smile

# 1 088
Сега проверих - от останалите 12 души на остова дискът не се е падал само на Венци и Берке Simple Smile
И по-добре. Дискът е голям късмет, но точно два поредни диска поставиха началото на края за Глория. Нагледно ни показаха какво се случва, когато не преценяваш обективно силите си.

# 1 089

Островът на 100-те гривни    Усреднена оценка за всички епизоди досега: 75.2
и
Игри на Волята            Усреднена оценка за всички епизоди досега: 54.9

И аз искам втори сезон на Островът! Това шоу е класи над Игрите...
Не ми се гледат напомпани акробати, освен това природата на Филипините определено си казва думата и прави играта изключително трудна откъм други аспекти, освен физическа, то и психическа издръжливост и способност за оцеляване. Но пък пейзажите са един път.

За Алекс - този е абсолютен пън, точно като баща си. Баща му как да е, имаше някаква известност, но не е някакъв гигант в българската музика. Алексчо пък е точно никакъв, но е също толкова горделив, колкото баща си, ако не и повече. А горделивостта е грях. Освен това да му таковам и стратегиите - мълча, мълча половин сезон, а сега накрая взе да ги пляска едни ни в клин, ни в ръкав. И да, ако го нарочат, ще му свият сърмите на бърза ръка - ей го на, с ранени крака, а такива рани зарастват най-малко 10 дена ако не се възпалят, което и ще стане на този остров. Така че...да си седне на задника малко и да вземе да се смири.

Жоро също ако послуша Тренера и ще свърши като него - аут. Това място не е за самотници. Имаше едно време едно шоу Alone (победителят гушваше $1 млн.), захвърляха ги по чукарите сами, да се оправят доколкото издържат. Ами...не издържаха много. То и за това го спряха, щото някои си бяха направо пред умирачка и ги изнасяха на носилки. Така че, Жоро да си опича акъла и да ходи да си намери лагер в най-скоро време, че сам не може да оцелее на Филипините. На нас ни е лесно пред телевизорите, но ако сме там друга песен ще пеем.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 21:45 от Janelle

# 1 090
А защо решихме, че този НН се бърка и Влади е човекът с бълхата? Ами ако предстои да отпадне играч заради тази бълха? Освен това бройката на отпаднали по медицински причини които бил казал до тук са с 2-ма по- малко.
На Алекс има вероятност да се оправят краката. Ако беше в България след седмица щеше да забрави. Но при климата на Филипините и медицинското обслужване на играчите ще му трябват 2 седмици. Тоест до края на играта.
А ако другата седмица променят правилата и му се наложи да играе във водата  не се знае как ще му се отрази.

Островът на 100-те гривни    Усреднена оценка за всички епизоди досега: 75.2
и
Игри на Волята            Усреднена оценка за всички епизоди досега: 54.9

Снощи случайно гледах Игри на волята. Щях да  превключа канала, но се загледах защото играеше Силвия Радулова за отпадане. ,( Страхотна форма на 46г)
Като гледах колко тежка е играта се замислих кой от всички на Острова може да я мине. От мъжете Георги, Миро, Венци вероятно Секулечки, Влади и Дзами. Беркето е къс няма да може да мине варелите. От жените Марина и Бистра вероятно и Вера.
За пореден път се убеждавам, че на Острова на стоте гривни всеки може да победи

# 1 091
Силвия Радулова така я смачкаха и изплюха в Игрите, че едва ли иска да си спомня за това преживяване. Радвам се, че засега в Острова не правят такива работи с участниците.

# 1 092
  • España
Искрено се надявам да има втори сезон ! Този формат е в пъти по-интересен от ИВ  ! Най-малкото , дава възможност на разнообразни типажи  , а и като цяло има една положителна атмосфера , въпреки суровите условия за оцеляване ! Лично аз бих се радвала и на някакви отборни игри между лагерите седмично , което , освен че ще запълни ефирно време , ще бъде и допълнителна предпоставка за завързване на нови стратегии и взаимоотношения .

За бълхата ….нали уж Шериф излезе , заради двойно подут крак , обаче май не е много сигурно ….
Скрит текст:
Аз все си мисля , че може да е Дзами .

А Алекс , че е “бурсук” ….ми , бурсук си е , но това не е задължително отрицателно качество ! Най-малкото се е подготвил за влизането си , един вид : не е “турист”, който е дошъл “да се забавлява” или “да изпълни мечтата си да попадне за малко на див остров “ !

Извинявам се за клишето , но “ оцеляват не най-силните , алфите ,”машините” , а най-разумните , адаптивните и подготвените ! За това го харесвам това шоу ! ✌🏻

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 00:07 от Воден пъпеш

# 1 093
А защо решихме, че този НН се бърка и Влади е човекът с бълхата?
Е нали стана ясно, че Шериф е този с бълхата и с огромния оток, който са му изтеглили тук в българска болница.

# 1 094
А защо решихме, че този НН се бърка и Влади е човекът с бълхата?
Е нали стана ясно, че Шериф е този с бълхата и с огромния оток, който са му изтеглили тук в българска болница.

До колкото разбрах от споделени тук под-над-зад храсти е било инфекция, но от рана.  При Влади също е било инфекция от порязване на корал.
Та защо изведнъж решихме, че НН се бърка?
Има още 14-15 дни. Дзами миналата седмица беше лепнал една огромна лепенка на бедрото. Тази я нямаше, но някой друг се беше налепил. Сега не мога да се сетя кой. С тези игри и този климат до последния ден всеки може да се нарани кофти.

Силвия Радулова така я смачкаха и изплюха в Игрите, че едва ли иска да си спомня за това преживяване. Радвам се, че засега в Острова не правят такива работи с участниците.

Въпреки, че много и се кефя на каскадите с мотор и на нея самата, не гледам Игрите. Тя си е кораво самотно куче. Вярвам, че ще се оправи.

Ако имаш време и решиш драсни ми на съобщение какво и се е случило

Общи условия

Активация на акаунт