🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 41 281
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 1 050
Дзами ми е от най-антипатичните на острова.
Иначе е в профил злодей, движи сюжета
Не разбирам защо Кирил е определян за злодей от Ники Николов.
На мен Дзами ми харесва, даже на двубоя с Кирил виках за "давай, Дзами", хаха. Казва им истината в очите, макар, че не е по най-тактичния начин.
Кирил ми е мега неприятен. Александър също. Ама... въпрос на вкус и лични усещания.

# 1 051
Аз оставам с впечатлението, че тези определения се хвърлят ей така без много анализ на цялата ситуация. Кой злодей, кой, герой, кой повелител, нещо ги бъркат нещата според мен.

Още със стратегията с дрехите, която очаквахме и беше презентирана доста завоалирано си имах на ум, че ще е някакъв измислен надпис без никаква символика.

Не че нещо, но тъй като коментирах шапката горе, аз очаквах много повече от този спойлер.
Венци например - абстрахираме се че според мен тези дрехи и шапки ги носи, защото са хайп, самият бранд вкарва значение в тях. Те имат цяла серия и всяко едно животно от фермата символизира нещо и твоето усещане как се виждаш - петелът (rooster) освен закачката със сленга се приема за праволинеен, той налага контрола в кокошарника и е най-желаният там. Или както бранда го презентира Everyone loves the cock.

Мая сме я виждали доста често със суитчера GOAT. GOAT е greatest off all the time, и такива хора са примерно Мохамед Али и сега вече мисля обявиха и Майк Тайсън след последният мач. GOAT е човек, който е силен и издържлив и който намира пътя към върха, било то и 50 килограма жива сила.

Тези неща изпращат много по-силно послание за мен и ако аз бях говорила за стратегии с дрехи бих имала предвид това, а не тениската на Сашо, така че и за злодей-герой също малко им бяга според мен

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 12:58 от count(ess)_horror4e

# 1 052
Ей това е най-доброто, което успях да генерирам, но в главата ми е доста по-яко:

Миро разяснява избора си на таблото в лагер 3:

Киборгът не е много киборгест, а хамелеонът на Мая, никак не е cute, настроението не е правилното, но засега толкова Simple Smile

Като казах Мая, за мен Мая бачка много в лагер 3, а Венци си дялка за удоволствие, защото нито люлка е някаква неоходимаост, нито хасиенда. А чисти дрехи трябват.

Мислех си за Алекс, аз го схващам през емоциите, не толкова през логиката, сигурно и затова търсих толокова доказателства, за мога да облека в думи това, което усещам.

За Бистра пък не мисля, че я впечатлява броя на гривните, тя гледа победите - 4 поредни победи, последните две с контузия, това я впечатли, можеше да са 30, 10 или 5 гривни, няма значение. Е 30 по-добре от 5 Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 19:38 от Одри ♡

# 1 053
Много готино Одри 😍

За мен Мая е по-скоро лисичка 😁
Рижичка кумичка с мека опашка. Хитруша.
Но и хамелеона е готин.

# 1 054
Тя си се самоопредели като хамелеон в някоя от първите серии.

# 1 055
Според жълтурите нямало да има втори сезон
Линк Wink
На 40 градуса ще изпука тоз човек. И с високата влажност, ай, ай, ай...

# 1 056
Дзами ми е от най-антипатичните на острова.
Иначе е в профил злодей, движи сюжета
Не разбирам защо Кирил е определян за злодей от Ники Николов.
На мен Дзами ми харесва, даже на двубоя с Кирил виках за "давай, Дзами", хаха. Казва им истината в очите, макар, че не е по най-тактичния начин.
Кирил ми е мега неприятен. Александър също. Ама... въпрос на вкус и лични усещания.

Дзами е дребна душица. Казва им истината в очите, а своята премълчава. Като се е изтъпанил да разобличава, да разобличи и своите си дела - разни съвети, коалицийки с този, с онзи. Освен това е много недоверчив човек, което означава, че и на него не може да му се има доверие. Не е и особено умен (нито една от стратегиите му не проработи), но пък за сметка на това е злобен (защо трепериш, Митов?), подозрителен (Георги и Киро си говорят нещо на плажа, значи правят коалиция) и отмъстителен (Пепи ми противоречи, да се маха). Понеже не е много умен, дори не успява да изманипулира хората както си трябва и после се чуди що му го набиват колективно.

# 1 057
Аз оставам с впечатлението, че тези определения се хвърлят ей така без много анализ на цялата ситуация. Кой злодей, кой, герой, кой повелител, нещо ги бъркат нещата според мен.

Още със стратегията с дрехите, която очаквахме и беше презентирана доста завоалирано си имах на ум, че ще е някакъв измислен надпис без никаква символика.

Не че нещо, но тъй като коментирах шапката горе, аз очаквах много повече от този спойлер.
Венци например - абстрахираме се че според мен тези дрехи и шапки ги носи, защото са хайп, самият бранд вкарва значение в тях. Те имат цяла серия и всяко едно животно от фермата символизира нещо и твоето усещане как се виждаш - петелът (rooster) освен закачката със сленга се приема за праволинеен, той налага контрола в кокошарника и е най-желаният там. Или както бранда го презентира Everyone loves the cock.

Мая сме я виждали доста често със суитчера GOAT. GOAT е greatest off all the time, и такива хора са примерно Мохамед Али и сега вече мисля обявиха и Майк Тайсън след последният мач. GOAT е човек, който е силен и издържлив и който намира пътя към върха, било то и 50 килограма жива сила.

Тези неща изпращат много по-силно послание за мен и ако аз бях говорила за стратегии с дрехи бих имала предвид това, а не тениската на Сашо, така че и за злодей-герой също малко им бяга според мен

Дано и Гогов да чете и се пули като мен🤣

А Майк Тайсън много отдавна е обявен за най-великия на всички времена. В постоянен спор са медиите той или Мохамед Али, просто различен е боксовия им стил. Пишеха, че Майк Тайсън е подарил тези 20 милиона на жена си.

За Бистра пък не мисля, че я впечатлява броя на гривните, тя гледа победите - 4 поредни победи, последните две с контузия, това я впечатли, можеше да са 30, 10 или 5 гривни, няма значение. Е 30 по-добре от 5 Simple Smile

Има нещо вярно. Бистра за разлика от Мая не е усвоила тези тънки моменти на гъдел над мъжкото его. И мисля, че искрено се възхищава на Алекс в момента.
Освен това отдавна се разбра, че двете са по съвсем различни причини на Острова. Бистра страшно много я пере спортната злоба. Аз напоследък мисля, че тя гривните ги вижда като медали от състезания.
Докато Мая успя по някакъв начин да умаи всички и си го кара лежерно като на почивка 🤣. В същото време това е 40 килограмово тяло се оказа, че е доста подготвено за някои игри 😉

# 1 058
Outcast, дали пусна линк за вчерашния епизод?
Още не за жалост.😔 И аз го чакам ( дано днес го пусне 🤞), че разбрах вече от темата какво се е случило, ама друго си е да го гледаш. Особено ,че пречупено през погледа на друг винаги има различия.

Пример : Алекс. Като четох тук преразказа на изповедта му очаквах някоя голяма глупост, а той човекът силно подтикван от редактори ( най- вероятно) е разказал стъпка по стъпка плана си ,само че вместо да използва обръщение " драги зрителю" е използвал " мамо и тате ".😁 Малко "криндж" си беше, ама той не е актьор човека и му е трудно да докарва емоции с гласа си. Все едно анализира някакви компютърни данни.😁 Ама пък за мен си беше ок, много харесвам " скритите лимонки" .

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 15:11 от Joy 05

# 1 059
Скрит текст:

[/spoiler]

Дано и Гогов да чете и се пули като мен🤣

🤣

Е не е чак толкова невероятен филма, пък и аз имам може би предимство, защото и аз имам такава шапка, но моята е магаре а аз си я избрах с цел😁
На мен лично това изказване на НН преразказано тук, че не съм го слушала в оригинал, ме накара да си дедективствам наволя, а то супер тривиално се оказа.
Явно аз в разплитането на спойлерите съм ниво Берке на въжетата 🤣

# 1 060
На Ники Николов спойлерите до този момент са разочароващи - нито Алекс е великият стратег, нито Киро е злодей, претърпял катарзис. А да се твърди, че Алекс е имал стратегия за дрехите е просто смехотворно. Алекс има качества, но лесно можеше да отпадне, след като остана с една гривна и беше в лоши отношения с гимнастичките. А в Киро се виждаше по-скоро завист, заради взаимоотношенията на Биляна с Берке и по-точно подкрепата и топлината, която всеки получава от една връзка, отколкото ревност към Биляна. Той затова и обиколи другите лагери в търсене на подходяща островна любима.

# 1 061
За мен Бистра не се е впечатлила по никакъв начин от играта на Алекс. Абсолютно ми се струва, че си го толерира и "захаресва" внезапно само и единствено заради многото гривни, които той изсипа в лагера им. Повече гривни - повече шансове на диска. Повече възможности за нея играта да се реди така, че да й е удобно. Освен това и златната гривна е в него - допълнителна вечеря. Е, как да не й стане приятен изведнъж 😆

А, на мен пък лично Алекс тъкмо му се позарадвах, че спечели и се справи добре в игрите... и той си показа рогата. Твърде високомерен ми е, за да ми допадне наистина. Горе-долу, като мъжки еквивалент на самата Бистра. Аз така и не се върнах да му чуя лично стратегията, с която се гордее, но, ако трябва да съм напълно честна, той може да си говори каквото иска на този етап, но според мен, единствено късметът, че Миро отиде именно в техния лагер и се посближи с него, го задържа в играта. Иначе отдавна самата Бистра щеше да му е наредила пъзела, нищо, че в пряк смисъл той може би е по-добър на пъзелите от нея 😂 За мен трябва да е благодарен на Миро, защото с измислените си стратегии да се скатава и спи зимен сън доникъде нямаше да я докара иначе.

# 1 062
  • Другата България
За мен Бистра не се е впечатлила по никакъв начин от играта на Алекс. Абсолютно ми се струва, че си го толерира и "захаресва" внезапно само и единствено заради многото гривни, които той изсипа в лагера им. Повече гривни - повече шансове на диска. Повече възможности за нея играта да се реди така, че да й е удобно. Освен това и златната гривна е в него - допълнителна вечеря. Е, как да не й стане приятен изведнъж 😆

А, на мен пък лично Алекс тъкмо му се позарадвах, че спечели и се справи добре в игрите... и той си показа рогата. Твърде високомерен ми е, за да ми допадне наистина. Горе-долу, като мъжки еквивалент на самата Бистра. Аз така и не се върнах да му чуя лично стратегията, с която се гордее, но, ако трябва да съм напълно честна, той може да си говори каквото иска на този етап, но според мен, единствено късметът, че Миро отиде именно в техния лагер и се посближи с него, го задържа в играта. Иначе отдавна самата Бистра щеше да му е наредила пъзела, нищо, че в пряк смисъл той може би е по-добър на пъзелите от нея 😂 За мен трябва да е благодарен на Миро, защото с измислените си стратегии да се скатава и спи зимен сън доникъде нямаше да я докара иначе.
Съгласна съм с всяка една дума.
И за двамата.

# 1 063
Май не остава много още да се върти диска 1-2 пъти нещо. 3?

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 17:31 от Одри ♡

# 1 064
  • España
А защо всъщност решихме , че “злодеят с катарзиса” на НН е Киртака ( така ще го наричам от тук насетне реципрочно на отношението му към “70+ лелките”) ?! НН каза , доколкото помня , че “…..тъкмо се осъзнал и …..става нещо ….блъска го камион примерно” … Та Киртака си падна съвсем “по правилата” , освен ако Дзами не е “тежко товарно моторно превозно средство” .  Според моите възприятия , “злодеят с катарзиса “ би трябвало да си тръгне  поради черезвичайни обстоятелства : примерно Жоро ( който си е баш злодей , останал самичък претърпява катарзис , решава да е “бял и добър” и …..бам …..ухапва го бълха да речем …..) .
Между другото , никой не се сети да попита Кир Жуан дали се е срещнал с Джулиана след като излезе от играта, барЕм едно кафе да я черпи  ! Защота тя , ако не беше го спасила още на първата елиминация , сигурно щеше да води хорото на сватбата на майка си , колкото и продължителна да е била !

Иначе , “човекът с дрехите” е ясен . Алекс го следя още от началото . Просто харесвам умни хора ! А и ми напомня на големия ми син , само дето не “скача 6 метра” , но пък мускулите му не са “пилешки” ( все пак тренира източни бойни изкуства  😉).  Като изгледах отново първия епизод ми направи впечатление , че много внимание се отдели на младия Гюров , което навежда на мисълта , че няма да е “трето храстче или палма в случая” .

Общи условия

Активация на акаунт