🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 391
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 330
Киро лоялен ? Билянчето харесва това. На мен пък неговото "мъжкарство"- от 80те и злобни закани са ми страшно противни. Предпочитам параноика и сексиста Дзами една идея повечко от Кир Жуана.

# 331
И аз предпочитам Дзами да остане.

# 332
Надявам се Кирил да спечели, но смятам, че Дзами ще бъде спасен и следователно и двамата няма да отпаднат.
Тези синхрони с Митов и Ванеса не са току-така.

И на мен Мая все повече започва да ми харесва. На Бистра й липсва житейски опит, тя все още е по младежки самонадеяна и дръзка.

# 333
Еххх...катарзиса...ясна работата значи

# 334
  • София
Абе с тоя катарзис, Киро ще си ходи.

# 335
  • софия
Аз съм  на принципа да спечели този, който ее по добър в играта. Само да няма спасяване. Уф с този синхрон е ясна работата.
 Приятно гледане, диванна армия!

# 336
Казано простичко на български език - това в България няма го хАпнеме. - Гогов

# 337
Принципно, предстои прекрасна възможност Дзами да бъде разкаран. От друга страна, Киро ми е силно анти от ден 1 и отдавна чакам да си отиде. Та, не знам за кого съм. Нека се реши в честен двубой и да няма спасяване!
В другата битка съм твърдо за Алекс.

# 338
Венци взе да ме натоварва с това безкрайно бръщолевене.

# 339
Тренера не е добре с ходилата.

# 340
Ще викам за Киртака аз Joy
Направо жално ми стана как го шзплюха от всички коалиции...пък той един честееен, с мъжка дума...брааат Grinning

# 341
Добре де, лагер 1 защо не ходят на експедиции, не вярвам да не са искали. Те най-много имат нужда.

# 342
Ехеее, всички станаха смирени и спокойни. 😃

# 343
  • София
Катарзис до катарзиса, мила моя майно ле

# 344
Приказки под шипковия храст гледаме...Мимовците измираха от глад и не ходеха за храна, трябваше да ги спасяват Миро и Йочколовски, писле Венци и Влади, а сега Мая и Бистра тръгнали сами в джунглата...мдамм
Съвсем за балъци ни взеха от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт