🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 390
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Беркето си разсъждава, ала в Библията (Лука) има пасаж - само думи съм поосъвременил:
И ще дойде време, в което от нямащите ще се вземе и на имащите ще се даде и тяхното ще се преумножи...
Та така - просто история от как го има света.

# 346
Гогов постепенно се връща в образа си на обикновен бакшиш.

# 347
Митов го дават да говори, ясна е работата Grinning

# 348
Ама какво недоволстват срещу Алекс? Така е решил да играе играта. В какво го упрекват не разбрах.
Май ще  сменям тройката ми за финала.

# 349
Сано каза, че Алекс си е изгорил краката.

# 350
Гогов-ченгето станало дребен бандит,говори за достойнство.

# 351
Не си представям колко му щипе на Алекс в момента.

# 352
Баш Берке да разсъждава как някои  до сега са се скатавали и с две игри излизат начело някак не върви! Ще кажеш, че той от битка в битка влиза.
Алекс колко пъти е имал възможност да играе и е отказвал, че не бил достоен? Да са го избирали! Някъде из правилата ли пише, че темерутите не могат да ги избират!

# 353
Вече няколко пъти важни правила се казват някъде след началото на игрите.
Тъпо.

# 354
Забелязахте ли като Алекс прегърна Бистра, тя изобщо не го докосна с длани, държеше ги някак настрани и доста дистанцирано.

# 355
Приказки под шипковия храст гледаме...Мимовците измираха от глад и не ходеха за храна, трябваше да ги спасяват Миро и Йочколовски, писле Венци и Влади, а сега Мая и Бистра тръгнали сами в джунглата...мдамм
Съвсем за балъци ни взеха от продукцията.
И след тази разходка Бистра е с превързан крак. Половината им участници отпаднаха по здравословни причини и продължават да им дават нови възможности да се претрепят.

# 356
Браво Алекс!

# 357
  • София
Отнесе го като куцо пиле домат! Браво! Момчето мисли, гледа, съобразява и го прави бързо.

А Будо-Дзен я беше играл тази игра. Е, не става да движиш топчетата с мисъл. Телекинезата може би я владее само Ренката. Ама евентуално. Simple Smile

# 358
# 359
  • София
Доволна съм от победата на Алекс!!

Общи условия

Активация на акаунт