🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 383
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 360
Тоя течен шоколад в буркан и него ли в Жунглата го найдоха Joy..мимовци..

Айдя, Киртак..да не ме изложиш..братЛе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 361
От известно време се наричат Лагер 3, а не Мимо Гарсия...

# 362
Ако следвам логиката на игрите на Кирил и Дзами, то следва Дзами да си ходи. Но аз искам Кирил да хваща самолета.
Георги подозира Тренера.

# 363
  • София
Ам Гъл пак подозрителен. Я ся му рекни да си даде гривните и да си ходи. Ама-ха.

# 364
Браво на Сашко и на Тренера.

Ей, Жорката е голямо критикарче

# 365
  • софия
Жорката пак има нужда от екзорсист. Много ме радва как откача, когато усети, че му пари на памперса.

# 366
Еййй Георги как тормози тренера. Не бил се раздал. А той що не се раздаде вчера?

# 367
Нямаше хъс за победа в тази игра Тренера. Факт. Само да му се падне колелото на Георги и ще го прати първи на игра, ако ще и сам да остане в лагера.

# 368
А дано Гошо сега като гледа, схване колко смешен и жалък е бил и когато печели, и когато пада, както каза тренера.

# 369
А дано Гошо сега като гледа, схване колко смешен и жалък е бил и когато печели, и когато пада, както каза тренера.
Няма схващане при него. Той винаги бяга от отговорност. Сега зрителите ще сме виновни, защото "проектираме нашите си травми" върху него и за това ни дразни, не защото той нещо е съгрешил😂.

# 370
Сега ако останат само Гошо и  Емо в лагер 2 не знам как ще се дишат.

# 371
Казаха ли какво му има на Емо на краката? Защото и той видимо не беше добре. А играта завършваше с логически елемент, щеше да е срамота младо момче, което работи с главата си и вероятно е от най-умните в лагера, да не навакса и изпревари спортист на 65 години. Жорето може да се сърди на себе си, че не победи Емо вчера, сега няма какво да му мърмори на него.
Много се радвам за Алекс! Дано сега има възможност да почине и да му се поизлекуват стъпалата.

# 372
Киро, дето единствен си държеше на коалицията, го изкарват от продукцията, че бил участвал в няколко. А Дзами, който участва в поне две е "предвидливия търговец". Дооообре.
Явно е, че Киро ще си ходи, катарзис ли бе да го опишеш.
Като "експедицията" на Мая и Бистра.

# 373
Дано не отпадне Алекс по здравословни причини! Много го харесвам!

# 374
Но и Дзами катарзиСВА в момента, не се знае

Общи условия

Активация на акаунт