🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 334
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 480
  • Враца
Много ми хареса, когато Венци изброяваше нещо мъжете за игра и каза " от лагер 1 - Гогов и Дзами, то други не останаха"
Демек, не само зрителите не знаят за съществуването на Митов  , а и самите участници Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много ми стана смешно.

"- За щастие АТИ се закопава сам със селфи синхрон с "разкрития" . Бил си криел тялото с дрехи, за да не припадат по него жените, а мъжете да треперят от страх."     - Браво,  tfn2k! Аз по - добре няма как да го кажа Simple Smile Simple Smile

Венци е чак досаден с глупостите си.

В лагер 3 обаче, цари много приятна обстановка и някак по-осветено, всички усмихнати, "благи"/

# 481
Явно не само аз не се връзвам на бълнуванията на Алекс.
Има вероятност той самия да си вярва.
Продукцията не я обвинявам, че показва това. Йоло Денев също е влизал в новините неведнъж.
По-чудно ми е, дали човек с опита на Ники Николов наистина го вярва това?
Разбирам, че копнее за своя Keyser Söze, ама чак да си го вземе от Aliexpress …

# 482
Много интересна ситуация стана при Алекс. Голяма част от пишещите в темата го поздравят за победите, за това, че умът му щрака, но не го припознават за свой любимец.
И аз съм на същото мнение. Не ми харесва, колкото и да се радвам, че се появи играч, който да направи обрат и играта интересна.
За вчерашните победители в игрите познах.
Алекс така трябва да нареди участниците в игрите, че да внимава някой да не стане по-богат от него. Така може да влезе отново в сандъка и да дочака финала.

# 483
  • София
Аз съм от тези, които вярват на Алекс и се кефят на това развитие. Нямаше да му вярвам, ако не беше толкова силен и не си печелеше всички игри.
Интересно как ще продължи напред. В момента вярвам, че искрено си харесва лагера, особено Миро.
Миро се надявам също да ни изненада и да се откаже да го играе бушон. Или да се окаже стратегия също, за да не му слагат мишена на челото Simple Smile

# 484
Преди няколко дни Мая беше пуснала Въпроси и отговори в инстаграм и на въпроса с кого е останала най-близка след острова сред имената бяха Нина и Алекс, нямаше го Миро. Това ме навежда на мисълта, че наистина в някой момент Миро може да е станал “бушон” на друг човек, не на Бистра😁И че наистина Алекс е започнал да се привързва към лагера си, щом си е останал близък с Мая🙂
За Алекс и последните събития около него. Наистина ще се радвам, ако това е било стратегия, също мисля, че ако знаеше, че стратегиите не се издават, щеше да сподели със зрителите по-рано на синхрони. Харесва ми това, че е мислещ човек(заедно с моя абсолютен фаворит Миро❤) и за пореден път доказва, че мозък > мускули. Така показва, че и с акъл може да се играе тази игра и се надявам все по-мислещи хора да се запишат за втория сезон😊Иначе каузата му е активна, дано използва хайпа по Острова да я популяризира още повече.
Ноооо ако това не е било стратегия, а само оправдания за мързела. Да ви кажа, че и за оправдание си трябва акъл да измислиш, Кирцата ще гледа с празен поглед и нищо няма да може да измъдри😂

# 485
  • София
Изобщо не харесвам Алекс и така ще си остане. Този егоизъм и ужасен мързел се забелязва в много млади хора,  които смятам, че това оправдава всичките им антисоциални дейности. Съмнявам се да е имало стратегия. Мислел си е да лежи в кашона и в подходящ момент да покаже "мускули". Мисля си, че е доста лицемерен и много се надявам да не е сред тези, които печелят. А каузата му звучи като каузата на Мис Свят - Искам световен мир.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 07:33 от Yellow_girl

# 486
Ами Фортуна нормално, на този етап на играта всеки си има фаворити и бяхме останали много малко дето изобщо да се надяват Алекс да направи нещо, като аз лично очаквах просто да се включи по-активно в играта, а не че той ще излезе скритата лимонка, защото си виждах много потенциал в него и не ми е изненада.  
За мен идва направо като тежък фаворит, допълнително защото за Миро много малко вероятно ми се струва, хич не иска, а Влади отпадна.

Сега ще ходя да преглеждам ранни синхрони, мисля че си каза, че не иска да се набива на очи, но да, не е казал нищо ясно.
И аз също чакам с нетърпение как ще обсъди изборът си с лагер 3, дали ще успее да се аргументира и да запази добри отношения. Дали ще провокира някой, примерно Венци срещу Жоро?

Хареса ми, че показаха настроенията относно Алекс в лагер 1, Вера му се кефи на стратегията (все пак, това е другият човек със стратегия), Митов се кефи, че някой като него се е проявил, Берекет се размечта, Дзами си приема каквото се е случило и си мисли, само топ любимеца на бг-мама нещо се дразни много. За Петя го разбрах, не че одобрявам, но разбрах. За Алекс не го разбирам, поне засега. Да си беше седял Гогов с 1 гривна беше 10 пъти по-симпатичен, ех.

Да, падна спойлера на НН, защото този с дрехите е този с 39 гривни, едно и също лице.
Както видяхме нито бълхата е бълха, нито гривните са 39, нито пък ги спечели от 2 гривни.
Така че във финалната седмица, "една гривна ги владее всичките" може и с 5 гривни да е.

п.п.
Закръглението в игрите този път
Георги от 9 гривни излезе 2ри и си върна 5 гривни
Дзами от 7 гривни излезе 3ти и след като спечели играта за оцеляване си върна 3 гривни

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 10:47 от Одри ♡

# 487
Много ми е забавен този Алекс - съвършен хвалипръцко.
Не знам си колко метра скачал,държал се на ръце, крил 'мускули".. и гледаш насреща един 60 килограмов кокаланчо. Smile
Не,че имам против момчето,но с нищо не ме впечатлява,нищо че има не знам си колко гривни. Безличен е.

Кирил - достойно участие,ще го запомня с хубаво.
Разотидоха си хората и някак си обстановката е една такава меланхолична.

# 488
# 489
Във Венци ми е надеждата да се имунизира. Не искам Алекс на финал. Не ми харесва. Особено отношението му към сълагерниците. Беше си фурнаджийска лопата в началото. С Кънчо само мърмореха и правеха заговор срещу Бистра. После ходи да се предлага в лагер 1 и не си го призна пред другите. И какво значи няма да ИМ правя нищо, даже огън. Той не е ли част от тях. Защо ИМ? И сега на кого разчита? Точно на тия дето нямало нищо да ИМ прави. И не, в името на някаква общочовешка справедливост не е ок такъв човек да спечели. Искам другата седмица Винченцо да го мине.

# 490
И какво, по цял ден мързелуващият, тих, бездействащ Алекс изведнж взе да "забогатява", взе да се хвали как въпреки силната болката и страдания той не се отказа и победи! Отново победи. Забогатя още повече (защото такива са правилата вече). Егото доста се вдигна. Хората взеха доста да го гушкат. Поздравих го за първата победа, казах си "Бреййй, браво на тоя хлабавия." Но това еаго дето го насъбра, взе да дразни. Вече не е тих и хората не го заобикалят.

Относно Кирил , до полследният момент се надявах някой да го спаси. Молих се тенера да каже "Аз". Защото на него очевидно вече не му се играе, няма хъс, той сам си го каза. Еми Кирил, си тръгна, масово хората бяха откровенни, тъжно им е, но и се успокоиха, защото той е силен играч. И в момента, в който той пое обратно, забелязах тази мазна, доволна усмивчица на лицето на Бистра...

Хайде вече и нея да я пуснат да играе, да я смачкат, да и падне и на нея малко самочуствието. Ако рабира се не изберат игрички подходящи за нея.

Превключих канала, когато започнаха кадрите с тези двете (не искам да употребявам лоши думи, защото наиситна с ми протвни) когато взеха да бъркат в бурканите ...

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 09:07 от AniNe

# 491
Кой да спаси Влади? Той отпадна по здравословни причини.

# 492
Аз най-сетне се определих. Фаворит - Венци Дон Кихота. От жените Петя, нищо, че отпадна. Антипат - Дзами. Симпатии към Гогов.

# 493
Кой да спаси Влади? Той отпадна по здравословни причини.

*Ох, Кирил, от снощи , Пак им обърках имената ...

# 494
Вчера ме развесели и частта с бил се допитал дори до изкуствен интелект за печеливша стратегия. Баба ми ще бъде впечатлена. Стратегията да се скатаваш винаги си е топ.

Общи условия

Активация на акаунт