🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 332
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 555
  • Другата България
Всъщност стратегията на тренер почти се доближава до тази на Алекс.
С тази разлика, че той се включваше активно в дейностите по облагородяване на лагера, не мързелуваше и не скатаваше. Само че това неговото според мен си е поведение по дефолт, а не е стратегия /ако и той не изненада с някой синхрон/, и е видно, че до момента работи и при него. Не знам дали умишлено даде “задна“, по-скоро не, но и да го е направил - ако го е направил, евала, че е съобразил това, че с толкова гривни автоматично става мишена №1. Тренер за мен изобщо не е за подценяване, още повече, че както писах вчера той е един от малкото индивидуални играчи във формата. Но не го виждам финалист.
За мен - и това съм казвала, и за момента си стоя зад думите - сигурен финалист ще е Гошо. Въпреки, че тук ще си противореча сама относно физическата подготовка, но при Гошо стратегия + социална игра почти са изравнени с физическата подготовка. И ако не мислеше толкова за зрителите и как ще изглежда “навън“, би бил идеалния “злодей“. За момента е само злодей.
Относно Алекс всичко сте казали, с много от вас съм съгласна, с други не съм, но общо взето мнението ми е снощното - Алекс ще е финалист, благодарение на самия себе си и Миро. Сигурна съм, че е имал стратегия преди да влезе, за мен това, че сега му се получи е огромна доза късмет - първо, че стратегията му съвпадна с лагера, в който попадна, второ, че игрите, на които победи не бяха супер дупер сложни, и трето - всъщност стратегията на снишаване и “мишкуване“ някак има много допирни точки с поведението му като цяло във формата.

# 556
  • софия
Ами, ето. Подел е инициативи, определили са го за силен и айде марш на самотен остров.😀
 Алекс и на мен не ми е любимец, но не мога да не му призная, че за момента превъртя играта с успешна стратегия.
 Разбърка картите и сега става още по - интересно. Ще следя с интерес как ще се промени отношението към него от другите.
 Снощната игра беше връхта. Не помня от кога не съм седяля в напрежение. И се радвам, че Дзами я взе. Показа мисъл извън кутията и съвсем честно си взе правото да продължи да бъде островитянин.

# 557
  • Враца
Не може да сравнявате реалния живот със състезателно реалити Simple Smile Аз не съм гледала Ники Маринов в Сървайвър, но го гледах в интервю и той също рзказваше, че така ги е тормозил. Той си хване нещо и яде, за другите нищо не носи, да отпадат.
Игра е това, игра и се играе, не е състезание за мис Свят или Ергенът Wink

Аз нямам против, но да я играе.
Да направи подслон само за себе си. Да си донесе храна.
Да си стъкне огнище. Ако ще да дава на другите, но да покаже нещо.
Да ги кара да се гърчат, ако ще.
Ама да ми се крие , да бръщолеви глупости и сега да излиза със уникални стратегии, съгласувани с мама , тате , изкуствен интелект и не знам какво си, ми е малко смешно и несериозно.

# 558
Хората много се филмират с тези игри... мислят си , че е нещо различно и в живота. В живота е същото, всеки гледа да ти сложи шнура и да те прецака, ако имаш пари да ги изгубиш, ако имаш хубава жена, да ти я оправят и така.
Играта напълно отразява живота на хората в България!

# 559
  • Другата България
Няма как да правиш нещо само за себе си при все, че си в група.
Ако го беше направил, мишената на гърба му беше сигурна още от ден първи, ранна сутрин.
А той не това целеше, просто искаше да е незабележим. Нито да се откроява, нито да събира хейт.
При това с всички мързеливци около себе си изобщо не му беше трудно.

Още обаче имам надежди за Митов. Сигурна бях, че някой от миманса ще се появи на “голямата сцена“, и още си мисля, че може и той да го направи.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 18:13 от Merri_An

# 560
Да сравняваш Ники Мартинов с Алекс е като да сравняваш Хилти с Парис Хилтън.
Мартинов беше типичния Сървайвър – можеше всичко и правеше всичко.
Не цепеше басма на никой, но и не е оставил да му къщуват около него.
После си ги омачка в битки.

# 561
  • Брюксел / София
Алекс е доста инфантилен. Обсъдил си с мама и тате стратегията, следва си плана и великата стратегия, ама няма акъл да си обуе обувки и то при игра, която вече е играл.
Лирическото отклонение каква “жилка е” и какви мускули има, и колко е силен, е пълен смЕх! Победи в две игри и мн си повярва този момък, който до преди седмица беше в ролята на декоративна палма, растяща в кошон.
То не бяха писма от тате, от приятелката, забравиха да му доставят само супа, сготвена от мама Wink Мн смешен момък!
Според мен, търси вниманието на баща си, което явно не е имал и мн му е липсвало; опитва се да се докаже пред баща си. Ако му е важно и това ще излекува дефицитите му - направо да побеждава, че е мъчително да се гледа този семпъл момък, който всъщност е един “мн силен” играч! ‘Айде няма нужда!

# 562
Изобщо не харесвам Алекс и така ще си остане. Този егоизъм и ужасен мързел се забелязва в много млади хора,  които смятам, че това оправдава всичките им антисоциални дейности. Съмнявам се да е имало стратегия. Мислел си е да лежи в кашона и в подходящ момент да покаже "мускули". Мисля си, че е доста лицемерен и много се надявам да не е сред тези, които печелят. А каузата му звучи като каузата на Мис Свят - Искам световен мир.
Аз не го харесвам от началото - обикновено подобни деца искат да се докажат, че са нещо въпреки родителите си, а той още в началото на предаването се затръшка и държеше да се знае кой е баща му. Мислех че ще напусне дори преди Мимо. Но той упорито лежа и мълча... докато всички бедстваха, после ходи като.... по лагерите да иска да се мести.... накрая се изкара великия стратег. Къде са игрите от началото? Защо не него не се паднаха 'мъжки' игри а все същите които вече е играл. Какви каузи, какви 5 лв? Баща му и депутат май беше или поне кандидат.. не му обръщам внимание, но е от тези личности , които все нещо мънка, все нещо искат все някой им е длъжен за нещо, а те за нищо не си мърдат г..за...

Колкото по-рано си разкара мускулите от екрана толкова по-приятно ще бъде предаването.

И за следващия път - моля продукцията да им подготви я съчетание с лента, я везане на макраме- там ще  е най-добре

И като забележка: ако не са подсказванията на мисловните игри всички са тотал щета, за това такива като Алекс са като някакви Айнщайновци между тях

# 563
Алекс не знае ли, че можеш да бъдеш твърде забележим и поради нищоправене. Както и с мрънкане и мърморене и вечно начумерена физиономия. Ако искаш да си незабележим наистина ще бъдеш златната среда. Нито много нагоре нито много надолу, по малко от всичко. Да няма за какво дето се вика да те захапят. Ще си разменяш изречения, чат пат ще се усмихнеш, чат пат ще запалиш огън и ще хванеш мотиката пък дали ще сътвориш нещо отделен въпрос. Ще си политкоректен с всички без да показваш пристрастия или някакви категорични мнения. Ей такива неща. Ама да се навреш в сандък и да гледаш начумерено и упорито да избягваш комуникации, това те прави отрицателно забележим.

# 564
Не разбирам хейта по Алекс. Човекът си играе играта така, както я разбира и в момента му се получава много добре.
Ама не бил активен, ама не ходил на игри. Да спестиш сили при такова крайно натоварване и изтощение никак не е тъпа стратегия. Видя се, че активните от началото на формата бързо-бързо отслабнаха, а фаворити се сдобиха с рани, които ги изкараха от предаването . Самият Алекс е със сериозно нараняване само след няколко дни активност.
Неприятно изненада другите лагери и да си призная, хубаво се посмях на учудените физиономии.

В двубоя между Дзами и Киро не знам за кого бях, но повече ми се иска Дзами да не бе останал. Много антипатичен и натоварващ човек. Все пак си заслужи мястото, бързо се ориентира и това му спечели играта.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 22:39 от Дидичка

# 565
Не може да сравнявате реалния живот със състезателно реалити Simple Smile Аз не съм гледала Ники Маринов в Сървайвър, но го гледах в интервю и той също рзказваше, че така ги е тормозил. Той си хване нещо и яде, за другите нищо не носи, да отпадат.
Игра е това, игра и се играе, не е състезание за мис Свят или Ергенът Wink

Много интересно.

За същото в тази тема Бистра беше разпъната на кръст.
Но сега разбирам, че всъщност това е игра и е напълно оправдано, така че Бистра си е била напълно права, като си е яла сама храната и не е делила с другите.

# 566
" Брат' чедите" които са сглобявали епизодчето пак са оплескали нещата. След победата на Алекс на екрана излиза надписче, че е с 32 гривни и аз понеже съм леко глуховата изобщо не чух ,че спечелил 15 гривни. Цял ден "смяткам" и не ми излиза бройката.🫣 А те душите направо му извадили гривните за втората игра. Чист спойлер по средата на епизодчето.😁

# 567
  • Другата България
Според мен ако не беше придворната дама на Бистра нямаше да има толкова хора, които да не я харесват.
И в тази връзка се питам, че дори и се чудя - Мая сега само дето не е направила .....шпагат на Венци. С Нина имаха явни противоречия по време на престоя ѝ. За Алекс отначало изцяло негативно се изказваше, воглаве с Бистра.
Сега обаче, най-близка с Нина и Алекс???
Ами “вуйчо“??? А “тате“?

# 568
Мен при Алекс единствено ме подразни, че изкара поведението си стратегия. Браво, че успя да спечели няколко важни игри. Но той си е киселяк и мрънчо, дано да се промени и да порастне.

# 569
Алекс не знае ли, че можеш да бъдеш твърде забележим и поради нищоправене. Както и с мрънкане и мърморене и вечно начумерена физиономия. Ако искаш да си незабележим наистина ще бъдеш златната среда. Нито много нагоре нито много надолу, по малко от всичко.

Ама, знае, той това и правеше.
Да сте чули някой извън зрителите да казва, че нищо не прави. Някой синхрон на Бистра, Мая, Нина, Миро който и да е?
Казаха, че мрънка, казаха, че бурсук, но че нищо не прави никой не каза.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 19:12 от Одри ♡

Общи условия

Активация на акаунт