🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 155
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Враца
Да не ни изненада Берке? Има доста гривни, разиграл се е нещо?

# 1 036
Тази седмица стискам палци на Митов и Ванеса да си ходят.

Интересно е дали ще имаме победител жена или ще си остане мираж като в Игри на волята. Тук специално имат по-голям шанс и все пак е съмнително.

# 1 037
Дзамито през 2016

И 2017

Видео от 2018

Какъв е кльощавелник...

# 1 038
Оф само аз ли не харесвам Георги ... Sad ?
Разбира се, че не. Георги е масово недолюбван, виж огромната разлика в гласовете в анкетата между кой искате да спечели и кой мислите, че ще спечели. Има си доста криндж моменти с него, но е интересен персонаж. В следващия епизод предполагам, че Жоро си говори с кокоса с надпис Емо, защото са скрили част от храната умишлено преди да отидат на игра.

И аз мисля, че скриха храна. Някакви пликове с брашно и ориз прехвърляше Георги преди 1-2 дни.
А като претърсваха Нумеролозите почти нищо не намериха.
Също е възможно да е оставил някакъв белег около храната който е разместен

# 1 039
Изпуснах темата почти изцяло, но и късно наваксах с епизодите. Крайно не харесвам въпроси номер 10 и 11, не е ОК да се задават въпроси, съдържащи оценка в условието си.

Предаването става все по-интересно, но щеше да ми е любопитно да е направено от продуцент, който не иска да преподава морал, понякога ми идва в повече.

# 1 040
Дзамито през 2016
Скрит текст:

И 2017

Видео от 2018

Какъв е кльощавелник...
Той и сега не е исполин. Има ръст, но няма нито маса, нито телò. Тесни раменца, никаква преса, просто крака... Това не е спортно, тренирано тяло, а погледът и излъчването му са на пияница. Рехавата брадица и почти обръснатата глава допълнително влошават нещата. Виж му втората снимка, ужас направо. Нещо трябва да промени в тоя вид, че е много зле така.

# 1 041
Писала съм, че искам Венци, Миро и Гогов на финал, но ще бъдат Георги, Венци и Бистра.
Миро все още ми стои най-добре за финалист и намирам за загуба, че не играе за себе си, макар да има правото да избере курса си на игра. Особено по време на разговора с Ванеса, Бистра беше твърде, твърде високомерна. На Ванеса хода е ужасно закъснял, факт, но не е приемливо да гледаш толкова от високо. Та като цяло, нещо Бистра ме подразни последните епизоди.

# 1 042
Да, аз съм заложила на Алекс не защото искам - категорично не го искам на финал с тази нелепа стратегия, но все пак стратегия, пак е нещо за разлика от други. Защото вярвам, че е имал такава, която идеално пасна и с характера му, и с условията на острова, и с лагера, в който попадна, и с хората, с които се обгради, и с това, че Миро дойде точно в този лагер, и с късмета, и...те така.
Ами дано си права Flowers Hibiscus, че аз ще се радвам да е сред финалистите.
И хубаво описано, затова слагам по-дълъг цитат.

Неделчо и Туджаров бяха много неадекватни в седмичния си обзор, липсват им факти, бъркат случки, Неделчо бърка информация за Алекс и спори с Туджаров.
Това много пъти се случва вече. Коментирайки "Игри на волята" Неделчо на няколко пъти е тотално неадекватен, или не е гледал като хората, или просто се разсейва, не знам. Изпуска важни неща. И спорят двамата.

Ами да си канят адекватни гости тогава, защото дяволът е в детайлите. Какви изводи могат да се направят върху неща тотално извадени от контекста.

едит:
кажете на какво животно ви прилича Венци?

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 09:05 от Одри ♡

# 1 043
едит:
кажете на какво животно ви прилича Венци?
Казала съм

# 1 044
Няма нужда, шапката му го казва по-добре от мен 🤣
Скрит текст:

# 1 045
Дзамито през 2016
...
Какъв е кльощавелник...

Напомня ми с нещо на Барека.
Има нещо хитряшко в него още от тогава, а с годините се добавя и засилва и нещо мутряшко.

# 1 046
  • България
Дзами ми е от най-антипатичните на острова. На вид е с много кръгло лице, малки очички и самите му цветове на кожа и очи са някак мътни. Има вариант да е зависим - тютюн. Отказа се от сделката с храната на златната гривна, за да пуши тютюн. И Алекс им занесе тютюн. (Ей това убягна на Неделчо)

Иначе е в профил злодей, движи сюжета.

Не разбирам защо Кирил е определян за злодей от Ники Николов. Най-злодейското му беше конфликта с Биляна и Берке и желанието за мъст. Оттам нататък е праволинеен бабаит.

Майка му се омъжва една седмица. Няма ден, в който да ме е споменал "днес майка ми се жени". Сватба седем дни и нощи.

# 1 047
  • София
Не разбирам защо Кирил е определян за злодей от Ники Николов.
Кой е казал, че именно той е героя на това описание? Единствения профил на който Кир-Жуан отговаря е този на бай Ганьо.
А този "злодей със катарзиса", дори и без да съм гледал последните епизоди мога да се закълна, че е единствения който поне малко се доближава е последният мохикан на лагер 2, титанът на мисълта с безкраен брой multiple personalities, Dj Гоши-Гош. Чух, че него катарзисите напоследък го връхлитат един след друг като горещи вълни при жена в менопауза Joy

# 1 048
Гласът зад кадър говори за катарзис, ние нямаше да се сетим.

# 1 049
Изключително грозно е да се обсъжда външния вид на участниците. Дзами се стопи от влизането насам, същото важи и за Венци.

Общи условия

Активация на акаунт