Магазини Pepco 15

• 68 474
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Весела Коледа!
Тази сутрин в магазина ми казаха, че днес започват големи намаления.
Не съм гледала сайта все още, но взех един клин, на чийто етикет пишеше 25лв, а на касата беше 17лв.
На бележката не е отразена тази информация, пише само крайната цена.

# 181
За сушилнята ползвам от години вълнени топки,в местен магазин ги има.Страхотна работа вършат,цяла една година карах със силиконови,ами разликата е огромна.Колкото до пералнята не ползвам там нищо,но при нужда имам машинка за мъхчета,върши работа при памучните дрехи.Не е от пепко обаче и тя.
Разгледах за тези вълнени топки.
За тях пише,че улесняват сушенето и спомагат за ненамачкване на дрехите.
Нямам проблем с нито едно от двете.
На мен ми трябва само за обиране на мъховете.

# 182
Аз нямам сушилня, така че търся нещо за пералня.
Не знам защо, но си представям парченца от кухненската гъба могат да попаднат във филтъра на пералнята...🤔 Иначе съм го чела и аз това.

# 183
За мъхчетата спасение няма.Предната сушилня не беше свързана с канализацията,само с двоен филтър беше и си го чистех след всяко ползване.Сегашната е свързана действително има по малко мъхчета,но няма как без хич.Топките напухват и уж не се отделят толкова власинки също с тях,но ако са памучни дрехите не мисля че нещо ще помогне срещу самите пухчета.Аз толкова си я обичам и ми е незаменима,че с кеф си я чистя всеки ден.Четири човека сме,всеки ден имаме поне една две перални и сушилни,имам дни и с по 6 🫣.
С пералнята никви експерименти не си правя,ползвам и мрежички за подозрителните неща.Иначе съм прала и памперс(не с ако за щастие),мокри кърпи,тоалетна хартия,сума ти играчки и квото още може да ви щукне с две малки диванета вкъщи.Голямо чистене беше после,гъба не бих сложила доброволно,ако е само във филтъра добре,ама подозирам че ще се набие в самия барабан.

# 184
Аз като човек , който сам си оправя пералнята ... (Разглабяла съм я цялата ) Не мисля , че една голяма гъба ще направи такъв проблем. Ако е нещо като чорап, гащи или парцал - да ( от личен опит го казвам 😁 ) , но тя е по- обемиста.

# 185
  • Сливен
Пробвала съм с гъба,няма ефект.

# 186
  • 1st floor
Ако ви притеснява, че гъбата ще влезе в пералнята, сложете по-голяма. В Лидл има евтини такива, за баня.

# 187
Мен ме притеснява принципно,че ще се накъса,размера не е от значение ако се случи.Не разбрах какви косми трябва да събира от домашен любимец ли?Пак да си кажа експерименти не си правя с пералнята,къткам си ги уредите и не ги тормозя много 🤣.

# 188
Има ли заредено вече с Гарфилд...

# 189
Аз купих анорак,тениска и чорапи ..бургас ,трапезица

# 190
  • София
Мол Парадайс София:

Имаше и детски, чаши, купи и тн с Гарфилд. Пълно беше.

# 191
Аз издирвам чаша гарфилд засега безуспешно ...

# 192
Днес бях в единия от двата магазина в Петрич ( в този на центъра ). Относно Гарфилд - имаше само чаши, бутилки и одеала или нещо подобно.

# 193
  • София

В Парадайс.

# 194
В 2 магазина в бургас ходих казаха ми че не са получавали чаши гарфилд..беше пълно с буркани ...

Общи условия

Активация на акаунт