Магазини Pepco 15

• 68 479
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Аз издирвам чаша гарфилд засега безуспешно ...
при нас в Пловдив беше пълно.

# 196
Намерих и купих ..да зарадвам детето ..Благодаря !

# 197
Дали са заредили украси за свети Валентин?

# 198
  • София
Вчера бях и не видях още за Свети Валентин, пролетни неща имаше.

# 199
  • Пловдив
Може ли в разл.магазини цените на намалени неща да са различни?
Днес гледам дом. халат от ония мекичките 15лв, а в събота го купих за приятелка на 17лв от др.магазин.

# 200
Сигурно е възможно. Както в големите вериги хранителни магазини - понякога в някой филиал правят намаления, а в друг цените са регулярни. Та по тази логика и в Пепко може така да правят

# 201
  • България
Да, аз търсих нощнички за бременни и кърмачки и в единия намерих само един модел на половин цена. Докато другият си беше зареден от до.

# 202
Да,най-редовно виждам артикули с различни намаления в различните им филиали в един и същи град.Даже се е случвало на едното място дадена дрешка да е намалена,а на другото същата да не е .Лично на мен това не ми допада.Предпочитам вс да е еднакво навсякъде.😊

# 203
Да,и аз съм виждала на различни цени при намалени

# 204
В нашият град има два магазина,редовно в единия има изостанали единични бройки или от стари кампании неща намалени.Докато в другият има пък двойно повече дрехи,не знам на какъв принцип ги определят,единия е в мола,но като квадратура са сходни.
Тези дни ще ходя за украса,дано намеря нещо на тема майнкрафт.

# 205
В нашия не съм видяла окраса на майнкрафт, може да видиш в тему, ако имаш време.

# 206
Нищо нямаше,управителката обикаляше и викаше като луда из магазина,проблем с някакъв палет буркани с Гарфилд,но трябваше ли целия магазин да я слуша?!В обедната почивка бях,много постен щанд,нищо не ми хареса от украсата,едни конфети само и малко балони.Не поръчвам от тему и шейн,ще видя в някоя рекламна агенция че две седмици останаха,тази година съм до никъде.Поне тортата на време поръчах 🤣.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 17:57 от Лещичка 💙💚

# 207
Здравейте. Някой да е виждал дали са заредили ей този паун? Направих много некадърна снимка на екран, докато гледах едно клипче за новите продукти в Пепко.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 10:52 от Dareland

# 208
  • София
Аз вчера бях и не съм видяла паун.

# 209
Аз го видях в един магазин. Симпатични са на живо.

Общи условия

Активация на акаунт