Магазини Pepco 15

• 68 488
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Това не е ли жерав?

# 211
Сега като се замисля май е жерав. Първосигнално го нарекох паун, но той е с къси крака, а това е високо. Simple Smile

# 212
Видях го при нас, но беше със счупена и много некадърно лепена шия. Една единствена бройка бяха извадили.

# 213
  • София

Има сега 2бр. В Мегамол гр.София.

# 214
iana28, благодаря за снимката, но не съм в София. Чудесни са. Ще ги търся.

# 215
Ооо, на снимка изглеждат много грозни. На живо бяха симпатични.
В Пловдив в Кичука ги видях. Имаше няколко бройки.

# 216
  • Русе

В Русе също има в един от магазините. Мога да купя и изпратя с куриер,но много ще се оскъпи с тези цени за а доставка

# 217
В Русе също има в един от магазините. Мога да купя и изпратя с куриер,но много ще се оскъпи с тези цени за а доставка
Благодаря много! Наистина ще излезе скъпо, няма смисъл. Ще потърся в моя град, а ако не намеря - здраве да е. Simple Smile

# 218
  • Пловдив
Не е по темата, но доставка с BoxNow е от порядъка на 2-4 лева.
Напоследък доста често ги използвам.

# 219
  • Варна
Има разлика в цените на намалените неща.Бях харесала една жилетка и в единия магазин беше 10 лв намалена,  а в другия 12.

# 220
Може би зависи в кой ,по колко бройки са останали за намаляване.

# 221
  • Варна
И на двете места имаше поне по 10-на броя, но едното беше в мол. а другото не.

# 222
Това с цените и аз съм го забелязала, в единият магазин даден артикул е намален, а в друг не е. Не знам на какъв принцип и защо им е такава политиката. При наличност еднаква във двата магазина.  
Има разлика в цените на намалените неща.Бях харесала една жилетка и в единия магазин беше 10 лв намалена,  а в другия 12.

# 223
За мен това с различните намаления в различните обекти е нелогично и нечестно. В Пепко всичко е евтино, въпрос на принцип е според мен да намаляват всичко навсякъде.
Идвах да се оплача от батериите - купувам втора опаковка, които излизат пълни боклуци. Сложих на детски играчки и на лампичките на елхата, буквално за около 10 дни сдадоха.

# 224
Батерии само от лидл,даже и презареждащите имаме,с тия милиони музикални играчки вкъщи никакви китайски боклуци за по половин час.
Според мен управителите определят намаленията,преди време имаха нещо като обучителна лекция в единия пепко докато пазарувах и една компетентна жена обясняваше кое къде да се нареди,кое трябва да се изчисти като стока защото имало подобно в предстояща промоция и ей такива.

Общи условия

Активация на акаунт