Магазини Pepco 15

• 68 495
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Всичко е от Китай, но преди батериите им бяха съвсем нормални. Вече не, няма да купувам повече от Пепко. Асортимента също намалиха, вече не продават тип "копче".

# 226
Здравейте момичета!
Имате ли отзив за термобельото на Bekkin - това за деца конкретно и за жени. За пръв път ще купувам такова, за зимата и се чудя дали е качествено, или да търся в Декатлон и Спортдепо?
Скрит текст:

# 227
Аз не взех за моя малък футболист..
Но една позната каза, че нейното дете го е одобрило и оценило като по- добро и удобно от Лидълското термо бельо.
Съответно и аз търсих тогава, но вече бяха свършили размерите..
Но в Декатлон има много хубаво термо на Кипста..
Ако имате възможност вижте го..

# 228
Имам бельо на Бекин, ако се пише така;)
Не е термо, бикини и бюстие съм взимала, не издържаха дълго, разшиха се ластиците при подгъвите и започна да се разплита.

# 229
На какви цени е термо бельото в Пепко и в Декатлон? Приблизително.

# 230
  • Свети Влас
Аз имам едно комплекче потник с клин и само клин на Бекин, доволна съм.

# 231
Долче, не съм сигурна за точна цена, но мисля, че бяха по 10 лв . блуза и клин, отделно, не комплект ☺️
Декатлон, не съм въобще обърнала внимание,  в сайта може би има, за проверка 😉

# 232
  • София
Взех си много приятни и красиви дамски черни ръкавици с пръсти, намалени на 5 лв.
Имаше и сиви барети, за жалост цветът не ми пасва. Миналата година си купих черна и съм много доволна.

# 233
Термо бельо взех от уайкики

# 234
На какви цени е термо бельото в Пепко и в Декатлон? Приблизително.
Понеже търся за дъщеря ми на р-р 3,4г. намерих това. Това във физическия магазин ги загледах, но ми се строиха много тънички някак https://www.decathlon.bg/9973-belyo-za-bebeta. В Пепко серията за деца е 8лв/бр. клина и блуза с дълъг ръкав.

В Уайкики не съм се сещала да търся, но в сайта за бебета в раздел бельо, намерих само обикновено бельо. Може би има за по-големи деца.

# 235
  • Свети Влас
Да ви кажа и аз имам термо клин и е тъничък, не е от Пепко. Но пък топли под панталон.

# 236
Ами то идеята на термо бельото е точно това 😉
Не е това термото от Декатлон , което ние имаме,  но това от снимките със сигурност ще топли добре,  мериносовата вълна е добре позната с тези си качества 😉

# 237
Аз не взех за моя малък футболист..
Но една позната каза, че нейното дете го е одобрило и оценило като по- добро и удобно от Лидълското термо бельо.
Съответно и аз търсих тогава, но вече бяха свършили размерите..
Но в Декатлон има много хубаво термо на Кипста..
Ако имате възможност вижте го..
Моето дете тренира футбол и го използва,ползва и от Декатлон.От второто място са по-качествени разбира се,имат вътрешен слой с лека вата,това на Пепко няма.В Пепко са по 10лв броя,на намаление съм купувала за по 5лв,в Декатлон само един клин е 22лв.

# 238
Има ли вариант да си набележа продукти от асортимента и да ми ги доставят до конкретен филиал? До сега рових из сайта, но не открих такава опция

# 239
Мисля, че не, но могат по артикулен номер да проверят кое къде го има в наличност.

Общи условия

Активация на акаунт