Магазини Pepco 15

• 68 640
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
На мен ми допадат плажните кърпи. Големи са като размер, не са прекалено тънки, но лесно съхнат и са с весел десен.

Обаче пижама си взех с къс ръкав и къси панталони , но е ужасно долнопробен плат и се скапа от първото пране...

# 451
Някъде в Пловдив има ли останали от плажните кърпи на ивици от два цвята бяло + розово, жълто, синьо, сиво, отстрани с висящи "пискюли".
Искам розова, а вече никъде не виждам в магазините, в които съм ходила.
Подобно на тази изглеждат

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 17:46 от Morkovelka99

# 452
На каква цена са тези кърпи?

# 453
Не помня, 6-10 лв в Смирненски последно като бях миналата седмица нямаше.

# 454
Търсиш ли още, днес в магазина зад Форума в Тракия, 6 лв
Скрит текст:

# 455
Колко много има, явно пак са ги заредили.
Много благодаря!

# 456
В Пепко продават ли само долнища на бански?

# 457
Да, дори банските им са само горнище и само долнище, а при желание ти си правиш комплекта (ако има размер).

# 458
Да, дори банските им са само горнище и само долнище, а при желание ти си правиш комплекта (ако има размер).

Благодаря, beki8 Hug! Чудесно е, досега не ми се беше налагало да търся бански там, но са ми най-близката опция.

# 459
  • София/Севлиево
Банските им излязоха учудващо добри.Вече 3-ти сезон ползвам моят,но за съжаление горнището е с банели и единият се счупи(а вече не намирам същото).

# 460
Аз също си направих чудесен комплект в много свежи цветове за скромните 16 лв. Предстои да го изпробвам как ще се държи във времето.
Аз да питам има ли в Пепко от тази плажна игра Петанк? С едни топки е? Гледам в Синсей има, но не ми се чака доставка от там.

# 461
  • София
Може би не е за тук въпроса ми, но знае ли някои как е заплащането за управител в магазините в София?

# 462
  • София
Тази вечер в WEST MALLв София видях от бързосъхнещите плажни кърпи. Имаше  доста бройки. Цена 6 лв.
Стъклената чаша със сламка имаше по 1 бр. на бул. Сливница и в WEST MALL, София. Беше с червено листо, не с лимон.

# 463
  • София
Привет. Приятелка издирва една рокля. Как да я намерим? Моля за съдействие.

sku 348607

# 464
Помолете служителите на касата да проверят в кой друг (ако има такъв) магазин Пепко в града има от тази рокля. Даже мисля, че в системата им се отразяват и наличните размери (пробвала съм с обувки, зимно яке, детско бельо). За цвят обаче не могат да кажат, само за наличен размер. Но не знам колко често се обновява информацията им.

Общи условия

Активация на акаунт