Магазини Pepco 15

• 68 631
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Има кутии за игрочки, от пластмаса с колелца и капак,.
Виждала съм и от тези текстилните кошове,  но не знам дали са постоянен асортимент.

# 436
Днес бях в Пепко, купих си тези панталони:
https://pepco.bg/produkti/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b8-% … d1%8f-100-%d0%bf/

Всъщнодт на живо изглеждат по-добре, отколкото на брошурата, не толкова изсулени и опнати по бедрата. Единственото, което не ми харесва сега за лятото е, че са доста плътни, направо стабилен дънков плат.

Пробвах едни други, на вид като лиосел, с лек кант по джобовете, които се стесняваха надолу и завършват с ластик, 10 лева им беше цената, но не ги виждам или разпознавам в брошурата, платът беше тънък като лиосел и изглеждаше прохладен, самите панталони бяха много удобни, малко като анцуг, но стояха ужасно - много торбести около корема и ханша, и под него рязко се стесняват.

Този потник много ми хареса как стоеше, имаше и черни: https://pepco.bg/produkti/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b0-% … a%d0%b0-620225-3/

Още някаква тениска си взех, цвят диня, с маншет на ръкавите, но май не я виждам.

От този панталон някой взимал ли си е? Добре ми изглежда на брошурата, а не го видях май в магазина:
https://pepco.bg/produkti/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b8-% … d%d0%b8-619863-2/

# 437
Здравейте,

Отчаяно издирвам една чаша от Пепко, стъклена с лимони с капачка и сламка.

Дали някой е виждал случайно наскоро? (за София  и Пловдив)

# 438
Здравейте
Знаете ли дали на Пепко има плажни кърпи в момента или по принцип?

# 439
  • Сливен
Имат,бързосъхнещи се водят,ако не греша.Не мога да кажа цена.

# 440
Имат,бързосъхнещи се водят,ако не греша.Не мога да кажа цена.
Благодаря, утре ще проверя!

# 441
Имаше кърпи, джапанки и бански при нас.

# 442
Имаше кърпи, джапанки и бански при нас.
Супер, дано и при нас да има

# 443
Преди 2седмици си взех кърпи за плаж от Пепко -Русе. Бяха на 6лв.

# 444
  • София
Купих си сапунерка във формата на лимон и издирвам чашка за четки за зъби в същия мотив, но не намирам.. поръчах от Синсей, но дойде нещо като кашпа. Ще проверя и в Кик.

# 445
Доволни ли сте от банските, издържат ли поне един сезон?

# 446
Издържат повече от един. Моят е от много хубав стегнат материал. И на минерални води, и на море - всичко издържа.

# 447
Здравейте. Плажните кърпи дебели ли са или тънки?

# 448
Много хубав модел бански си бях взела преди 3 години от Пепко. Сега открих, че долнището се е скапало и ми е много тъжно. Ама две години доволно за под 20 лв... В нашия провинциален магазин имаше хубави джапанки, но всичките бяха 39 номер. Шегувах се, че в Полша явно само този номер носят Grinning

# 449
Здравейте. Плажните кърпи дебели ли са или тънки?
Според мен не са тънки,но и дебели не са. Добра дебелина са... Не са рехави, но пък наистина съхнат бързо.

Общи условия

Активация на акаунт