Магазини Pepco 15

• 68 643
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Асеновград

Аз пък издирвам това долнище на бански, имаше тук само С, а аз търся Л или ХЛ. Ако някой може да съдейства ще съм много благодарна!

# 466
Пепко и тази година ме шокира с бъркане.  В два магазина видях, че започват да зареждат есенна стока. Още август месец не е влезнал, че да приемем, че е свършило лятото. Скоро във всички магазини ще гъмжи от листа, жълъди и тикви посред лято 😆.

А кои са тези бързосъхнещи кърпи? Видях една зелена с розово цвете май беше за 6 лв, много се чудя дали да не си я купя.

# 467
  • Пловдив
Бях скептична за кърпите, но за плажа са страхотни.

# 468
Кои? Аз моите с пискюли не съм ги пробвала още на плаж.

# 469
  • Пловдив
Имам такава.

# 470
В магазина до нас вече видях няколко есенни артикула.😂

# 471
Точно тази мисля, че се чудих дали да си купя също. Станаха ми много кърпите и нямам нужда, но много ми хареса цветово. Ако другата седмица не са прибрани вече ще я купя и нея.

Ще станат съвсем скоро много повече от два артикула, това започват да зареждат сега😀. Единият магазин беше пълен с чаши в есенна тематика и декорация, че даже и гъби за миене на чинии имаше под формата на есенни листа или нещо такова.

# 472
  • София
И мин година така беше, и то не само в Пепко. Летните ги пускат пролетта, есенните лятото, коледните есента...и бързо свършват, още много преди времето им.

# 473
Лудост някаква е това за мен, но никой не ме пита 😄.

Забравих да питам. Имате ли от стъклените купи с пластмасови капаци. Директно извадени от хладилника слагате ли ги да топлите храна? На листовката пише студен съд да не се слага в микровълнова и затова питам.

# 474
  • София
Ми то лудост, ама докато мигнем и есента ще е тук.

# 475
Излезе ми във фийда, че Пепко в Германия затворили магазините, загуби и пр. Тук дано се задържат. Иначе при нас редовно има стари неща, та не се притеснявам, че няма да намеря летни стоки.

# 476
Излезе ми във фийда, че Пепко в Германия затворили магазините, загуби и пр. Тук дано се задържат. Иначе при нас редовно има стари неща, та не се притеснявам, че няма да намеря летни стоки.
"Подразделението управлява 64 магазина и е работодател на около 500 души. Всички магазини ще останат отворени до ново нареждане."
Буря в чаша вода или лоша реклама няма. Пренастройват се и продължават.

# 477
Не само в Пепко, прави ми впечатление, че и в Лидл, коледните лакомства ги пускат през октомври, а около Коледа вече няма нищо коледно. За мен това е безумие за храна, да я купиш 2 месеца предварително.

# 478
А за Лидл и коледните/великденските сладки и предложения специално изобщо не ми се коментира. И за мен е безумие да я трупаш и държиш тая храна толкова месеци вкъщи, но преди празниците вече не е останало нищо. Последният път и аз май купих 2-3 седмици по-рано от празниците шоколадови фигурки за децата. В последната седмица нямаше нищо или няколко останали счупени, които не стават за подарък.
Според мен или зареждат малко стока или е прибират.

# 479
дрехите е естествено да вървят напред за сезона: сега доста родители почват да купуват дрехи за учениците за есента. в доста магазини коледни, великденски подаръци и т.н. си има според сезона докрай ( светът не се върти около лидл и техните решения)

Общи условия

Активация на акаунт