Магазини Pepco 15

• 68 538
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
А някой купувал ли е от кълбата с пеперудки вътре? Какво точно правят - светят или...? Чудя им се отдавна Simple Smile

Аз взех свети много е нежно и красиво, много се чудих и не съжалявам, детето ме подстрекаваше да купим 😀, слага се батерия и отдолу има копче да се пуска и спира 😊

# 286
Може ли някаква снимка?

# 287
Може ли някаква снимка?
Не се вижда хубаво през деня, довечера стига да не забравя, ще снимам на тъмно

# 288
Случайно някъде да сте засичали тази кутия? Благодаря!

# 289
. Понеже обещах да снимам, ето я и на загасена лампа 🙂

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 23:09 от 12345678900

# 290
Много благодаря! Приказна е! 😍

# 291
Случайно някъде да сте засичали тази кутия? Благодаря!

Да, при нас имаше такава кутия може би миналата седмица. Обаче имаше нещо счупено на "закопчалката" или поне така ми се стори на мен...

# 292
Обиколих 4-5 магазина в София и не намирам, за друг град ли става дума?

# 293
  • София/Севлиево
Много и се чудех на тази пеперудена прелест,май ще я взема ако не са я купили ,че я имаше само в единият ни магазин 1-2 броя...
Спалният комплект го имаше със сигурност в единия магазин,тези красиви чинии и цветчета, които Яна показа обаче не ги видях(като цяло почти няма пролетно-великденска декорация, вероятно по-късно ще я изкарат).

# 294
Много и се чудех на тази пеперудена прелест,май ще я взема ако не са я купили ,че я имаше само в единият ни магазин 1-2 броя...
Спалният комплект го имаше със сигурност в единия магазин,тези красиви чинии и цветчета, които Яна показа обаче не ги видях(като цяло почти няма пролетно-великденска декорация, вероятно по-късно ще я изкарат).

Много бързо се изкупуват за жалост, а и не зареждат достатъчно количество от нещата, спалня комплект на сърца не успях да го намеря в предвид ниската му цена от 18лв мисля беше, но по клипчета гледах, че е много тънка материята като чели прозираше отдолу виждах завивката на жената и някак ми мина мрака, иначе много сладък. За сметка на това взех един на цветя зеленикав, 30 лв но има разлика много по-плътен е и пак е свеж, беше една единствена бройка, взех го за успокоение, че нямаше този на сърцата 😀😀, но сега искам пижамките хахаха

# 295
Тези купички ги няма и няма Sad

# 296
Някъде из София има ли налични от възглавниците цветя?

# 297
Обиколих 4-5 магазина в София и не намирам, за друг град ли става дума?
Да, за Пловдив. Съжалявам, забравила съм да уточня.

# 298
  • Свети Влас
Дали е така, или зареждат малко бройки. Това го видях във Фейсбук страницата им.

# 299
Как се държат кръглите подложки за хранене про употреба? Могат ли върху тях да се поставят чинии с много гореща храна (направо от фурната или тигана), остават ли отпечатъци по тях в този случай, огъват ли се или материалът издържа на високи температури? Драскат ли масата, понеже са релефни? Могат ли да се мият под течаща вода? Отдавна искам да си купя такива...🤔

Общи условия

Активация на акаунт