Магазини Pepco 15

• 68 505
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
А какво правите с посудата, като се затрупате? Трябва да освободя много място вкъщи и направо не знам какво да правя с нещата.

# 526
  • Свети Влас
Какви красоти само. Гледах и някакъв ароматизатор като перлички, някои ползвал ли е ? Хубаво ли мирише?

# 527
  • София/Севлиево
А какво правите с посудата, като се затрупате? Трябва да освободя много място вкъщи и направо не знам какво да правя с нещата.
Аз имам много място,но и подарявам в една група във ФБ.

# 528
  • София
В Синсей има оранжева тиква нещо като купа за хранене с капак. И черна има. Аз си ги взех преди месец.

Предлага се и в Пепко.

# 529
  • Козлодуй
Търся тънък и висок чайник от стомана който да се побира в хладилника на вратата - нещо такова само че от стомана - https://www.emag.bg/kafemashina-1-5-litra-v-obrazen-dizajn-s-chu … 390/pd/DYFKGWYBM/

# 530

Посуда съм изхвърляла, ако не ми е комплект или не ми е нещо емоционално(подарък, спомен).
Лично аз не бих взела от някого, не от хигиенна гледна точка, а от чисто психологическа.
Уреди съм подарявала в фб групата на квартала, но оптайте и с посуда.

# 531
И аз купата от Сенсей, я гледах и си я сложих в любими. Много ми харесва и на мен. Искам така малка купичка с капак за съхранение в хладилник. За тази имаше коментари, че не плелепва плътно капака. Аз искам плътно прилепване, че да не се поемат аромати.

Единствено затрупването ме спира да не взимам всичко, което искам. Сестра ми казва, че ако продължа така с тези чаши и на нея да и ги нося, а и аз да ги взимам нямало нужда да ги мием. Вика ползвам и хвърлям 😆 къде да ги трупам.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 18:32 от Morkovelka99

# 532
И аз се въздържам от чаши, колкото и да ми харесват. Днес пак минах през Синсей и Пепко (какъв шанс да са един над друг), в сравнение с петък, когато бяха препълнени със стока, днес изглеждаха все едно е минало ято скакалци и са опоскали всичко. Почти нищо нямаше.

# 533
Пепко имам чувството, че имам на всяка втора крачка и от там взимам неща за дома. Някак в повече ги виждам спрямо Синсей. В Пловдив има по-малко магазини Синсей и в тях според мен има малко стока за дома. Повече е онлайн. Затова Пепко ми е магазина за дома и детски неща, Синсейко за дрехи.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 00:36 от Morkovelka99

# 534
Аз ходя в Скай сити, който е нещо като малък мол защото пазарувам от Фантастико. Там най-отдолу е Юск, на горния етаж - Синсей и най-отгоре е Пепко, обикалям ги всичките. Дрехи не купувам нито от Синсей, нито от Пепко, гледам само домакинските неща.

# 535
Пак добре, че са само тези 2 магазина. При нас всичко е накуп и няма как да влезеш в едното и да не влезеш в другото. Синсей, Пепко, Кик, Юск, Теди, че и ДМ... Даже и Лидл. Направо АМАН Grinning

И аз се въздържам от чаши, колкото и да ми харесват. Днес пак минах през Синсей и Пепко (какъв шанс да са един над друг), в сравнение с петък, когато бяха препълнени със стока, днес изглеждаха все едно е минало ято скакалци и са опоскали всичко. Почти нищо нямаше.

# 536
  • София/Севлиево
Днес се поразвихрих из единият ни магазин.Всичко е на есенна тематика+1 цял бански(той е бял на вертикални тънки светлосини райета), който обаче не снимах и вече се пере.

Вместо чаша си взех буркан със сламка(беше последният),дори чорапите на тийна са с есенна тематика.Свещичката мирише уникално(по принцип не купувам ароматни свещи,но тази много ми хареса).

# 537
Днес се поразвихрих из единият ни магазин.Всичко е на есенна тематика+1 цял бански(той е бял на вертикални тънки светлосини райета), който обаче не снимах и вече се пере.

Вместо чаша си взех буркан със сламка(беше последният),дори чорапите на тийна са с есенна тематика.Свещичката мирише уникално(по принцип не купувам ароматни свещи,но тази много ми хареса).
Страхотни неща 😊 Аз продължавам безуспешно да търся калъфките.
В кой град си, Елислава?

# 538
Както ми е непривично и деоресивно през лятото да гледам есенни неща, за което вече писах в темата, така си купих металната кутия, не можах да се въздържа. Мисля още една да купя, да я напълнят със сладки за приятели, подарък без повод.

# 539
  • София/Севлиево
В Севлиево съм.Има много калъфки и в двата ни магазина,а също и възглавници и одеала.

Общи условия

Активация на акаунт