Майки, ще подкрепите ли Църквата срещу убийството на неродените деца?

• 24 110
  • 596
  •   1
Отговори
# 150
"Сексуално чиста"???? Shocked Би ли обяснил какво означава? Май не правиш секс изобщо и си нещо озлобеничък, а? Пожелавам ти някой ден да водиш пълноценен живот Praynig

# 151
 #Crazy #Crazy #Crazy
Боже, божкеее, някой да се разпорежда с правото ми на избор...
Камо ли пък смешна клоунска институция като БПЦ!
Като почнат да се грижат за всички сираци, да ги обичат, възпитават и образоват - тогава може и да имат някакво мнение по въпроса.

Твърдо "ЗА" правото на аборт по медицински показания и по желание!

# 152
А да не забравяме че 10-те Божи заповеди са в Библията Wink а тя е писана от хора Simple Smile
               Въпросните 10 заповеди са писани аслъ от Господ, но да не затъваме в религиозни спорове.

Отвътре ми иде да спомена Виолета Здравкова, дето разказваше, че като започнала да прави на три месеца аборти я уплашили, че може да остане без деца, та решила да роди Даная. За ваше учудване има много хора, за които аборта е контрацептив. Блях!

Повечето от мненията тук подчертано са писани от хора, нямащи елементарен досег с Библията или споменатата църква (че и друга). Иначе щеше да се знае, че Библията няма ъпдейти за съответните векове и аборта и 'вдигането на краката' са все така недопустими от нея.

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 17:36 от MechoPuh

# 153

Повечето от мненията тук подчертано са писани от хора, нямащи елементарен досег с Библията или споменатата църква (че и друга). Иначе щеше да се знае, че Библията няма ъпдейти за съответните векове и аборта и 'вдигането на краката' са все така недопустими от нея.
Смятам, че всеки има право на избор за всичко- е аз няма да продължавам да се ядосвам от фанатизма на някои " от мненията тук". А и не мисля, че досегът с библията те прави светец.

# 154
Воден дух-имам 2 питания  към тебе.
Ти може да имаш, но той отговаря избирателно Laughing
И аз имах, ама ей на - глас в пустиня Whistling

# 155
със забрани незнам дали може нещо да се постигне
по скоро може би има нужда от кампания за повишаване сексуалната култура и така да се намалят нежеланите бременности
за мен е странно ,как може при наличие на толкова различни контрацептиви да се стига до аборт newsm78

а иначе аз съм за аборт единствено в случай на увреден плод

# 156
..А и не мисля, че досегът с библията те прави светец..
               Досегът с Библията не те прави светец, просто си в час какво коментираш. Това ми беше мисълта. За изказването 'неподготвен'.

И поради честото споменаване на Средновековието, ще ви се стори интересен факта, че доброволното прекъсване на бременността се наказва в Полша с две … мации на ембриона. Статията е отпреди два дни.

# 157
между другото, нещо ми е съмнителен този материал от Стандарт.
първо, има ли такова нещо като изповед в православието? не съм сигурна.
второ, и да има - нали има тайна на изповедта?
трето, къде ги намират тия дълбоко вярващи гинеколози, правещи аборти, много ми е чудно.

newsm10
Всяка жена има право да реши, дали е готова да стане майка и дали е намерила подходящия баща за бъдещото си дете !!!

# 158
Е да де, само дето като си "вдигат краката там има още едно /поне/ действащо лице и резултатът далеч не зависи само от дамата, нали? Пък и що не се понапънете Вие да поносите 9 месеца и после да родите нещо, дето си знаете, че не го щете от саомото начало?

Ами ако дамата се пази сексуално чиста за съпруга си, то и темата за аборта няма да е актуална.
#Crazy а ти дали си се пазил сексуално чист за съпругата си, м? аман  Tired

# 159
Библията ъпдейти няма, ама явно БПЦ-има ъпдейти на каноните...не само че недевствени се венчават в църква, ами и бременни. Тогава? Едно може-друго не може-да не говорим за другите извращения,които се вършат от някои от служителите и,без да остават наказане. Тръгнали с абортите да се занимват...

# 160
  • Ямбол
              И поради честото споменаване на Средновековието, ще ви се стори интересен факта, че доброволното прекъсване на бременността се наказва в Полша с две … мации на ембриона. Статията е отпреди два дни.

И това 100% съм убедена, че е под натиска на църквата и религията, защото поляците са малко по-религиозни. А да слушаш църквата е равносилно на средновековно мислене - мое мнение.

# 161

И това 100% съм убедена, че е под натиска на църквата и религията, защото поляците са малко по-религиозни. А да слушаш църквата е равносилно на средновековно мислене - мое мнение.
и мое!
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=125959

# 162
                Чувствам, че ще изкарате поляците и португалците доста тъпи.

...Библията ъпдейти няма, ама явно БПЦ-има ъпдейти на каноните... не само че недевствени се венчават в църква, ами и бременни. Тогава?
                За БПЦ съм съгласна, че хич я няма. Ама то е все едно да кажеш, че са тъпи законите за пътищата, щом в България не се спазват и общо взето няма контрол.

# 163
Абортът е личен избор, а не решение на църквата  Peace

# 164
няма да подкрепя

Общи условия

Активация на акаунт