💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 10 (18.11 - 25.11)

• 52 737
  • 934
  •   1
Отговори
# 30
На мен цялото предаване вече няма да ми липсва Joy

# 31
  • София
Е той Димо няма да се размине само с отнемане на книжката, ще се наложи да полежи малко.
Гласувах за Мартин или Добрин, в противовес на повечето коментиращи тук.

# 32
Все повече си мисля, че Деската ще вземе Мазнин, оп, извинявам се, Мартин 😂😂
Преди ден, два си мислех, за Гешев..  нооо не, Мартин ще е. 😎  или може би така ми се иска, за да са разделени черньо и мазньо.
Сега ще се върна назад и в страрата тема ще погледна, писали ли сте вашите предположения.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 12:47 от КремонаЛиза

# 33
Благодаря за Темата🌺- лека полека започва да става по- интересна и любопитна от самите ИВ.
Деси изгря във физическата игра и показа добра психическа устойчивост в стратегическата- за мен тя е играч на седмицата. Радвам се че няма вече женска коалиция- с една сюжетна линия по- малко, дано съживят други лирически герои сценаристите- Малвина вече говори, време ѝ е и на Маги да живне, Пелипенко дано най- накрая покаже мисъл…Радва ме и проговарянето на Калоян, а Борисенко ако включат в някой сюжет, ще бъде чудесно.
Знам че искам и очаквам твърде много, предвид пъклените намерения на Продукцията и скромните възможности на редактори и сценаристи😉Но в един идеален свят с идеални ИВ май ще ми е скучно🙃

PS: Според мен Деси ще избере Мартин, за да ги отслаби на пъзели Храбрите.

# 34
  • софия
За победител съм за Гешев и Добри.

Надявам се промото да е гадно подвеждащо и да няма контузия Добри, че много ще ме е яд.

Против решението на Силвето, яд ме е че не устоя, но я разбирам.
Добавям малко и от последния Надкаст - Анджи също има пръст в разтурянето. Тя също не устоя на това предизвикателство, а двете със Силвия си вървят комплект. Grinning Не е много честно в седмица 9 да решиш, че слабите вече не са ти нужни и искаш вече да се доказваш сам. Много добър Надкаст отново, разборите на момчетата са топ.

За Павката и аз съм съгласна, че остро точи ножовете. И в предната коалиция с Гешев и Микяй много наглееха. И той спечели,  че се разтури заверата, като образ, даже повече и от Гешев Grinning
Но го харесвам въпреки гадното поведение към Вики. И не от стратегията им, тя си е ок, а от това как се хилеха, като гладни хиенки и двамата достойни мъже.

Прекрасна тема Дяволо и Сони Hug

# 35
Благодарности за темата!
Попаднах на това видео в канала на Микяй, загледах го, заради присъствието на Борисенко (от десета минута нататък).

https://www.youtube.com/watch?v=6EJM-ydLedc

# 36
Борисенко добре е загладил косъма, направо друг човек!

# 37
Понякога когато игрите са особено брутални, примерно като товарят момичетата... сменям каналът и гледам Гривните. Само откъслечно и нито им знам правилата, нито имената, но не можех да разбера едно - защо изглеждат толкова добре участниците в гривните. Въпреки че са в джунглата и трябва да са по обрулени от тези в Игрите. Ами просветна ми - не са целите в кръв, белези и рани. Жестоко е това!
Допълвам - и дрехите им изглежда по-добре, не са толкова окъсани.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 18:38 от Лъчестлъч

# 38
Прекрасна тема. Благодаря. Корицата може да спори успешно за най комична ситуация с прескачането на стената от Мани и разпадащата се лодка от сезон 4 .
Гласувах за победител Раду.
Ще ми се довечера Деси да вземе Маги от храбрите ама едва ли ще стане. Дано поне вземе Гешев.

# 39
  • София
Благодарности към авторския тандем,железни сте!
Аз продължавам с подкрепата си за Гешев,добавих и една отметка за Стан(защото знам,че никой няма да го подкрепи) Simple Smile
Но да ,Гешев,донякъде Раду.От жените стискам палци на Маги.
Не вярвам боговете да допуснат разделяне на мазните момченца.
Иска ми се Борисенко да стигне до хладилника,а Мартинчо-на плажа.Боговете няма как да му простят за онзи отказ от храна.
И да го видим Борисенко кой е и за какво се бори.Малко непопулярно мнение,но смятам че има доза преекспониране на неговия образ( по обясними причини).

# 40
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата и отново страхотната корица!
Гласувах за Раду като победител и Анджи, въпреки че ми е ясно, че жена, поне в този сезон, няма как да спечели.
Залагам на Гешев като избран от Деси

# 41
Както от дъъълги години е доказано, че всеки българин живял маааалко по дълго отвън океана се прибира с 40% по-малко мозъчни клетки очаквам днес Деси да вземе Стан. Просто тъпото си е тъпо и се привлича.

# 42
  • Bayern
Както от дъъълги години е доказано, че всеки българин живял маааалко по дълго отвън океана се прибира с 40% по-малко мозъчни клетки очаквам днес Деси да вземе Стан. Просто тъпото си е тъпо и се привлича.
Ти сериозно ли Grinning  Как е доказано ?

# 43
  • София
Брех, масово се залага за Гешев.
И защо, те бяха опозиция в Дръзките и той искаше да я гони. 😮

# 44
  • София
Благодаря за новата тема! Hug
Корицата е топ Trollface
Искам Силни на резиденция, но не знам как ще стане. Миряна ми е безразлична, Вики си заслужава Раду и Павел. Десислава може би ще разбие коалицията, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт