💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 10 (18.11 - 25.11)

• 52 741
  • 934
  •   1
Отговори
# 45
Както от дъъълги години е доказано, че всеки българин живял маааалко по дълго отвън океана се прибира с 40% по-малко мозъчни клетки

Тази изцепка се счита за директна обида към форумци, включително няколко в тази тема!  Rage

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 19:56 от Soney

# 46
Не разбирам какво има предвид Калоян? "Аз знаех какво ще се случи? Трябваше Вики да ме послуша още в началото?". Той нали до сега мрънкаше за чест и достойнство, за силно племе да се гонят слабите звена- Виктория и Пелипенко. Сега, когато това се случи и го послушаха, кого и защо обвинява и сякаш вменява вина за взетото решение? Не разбирам какви ги говори, наистина.

# 47
  • Варна
Мисля,че Деси ще вземе Мартин или Добрин.
Ха, на Маги много и отива това ягодово червено😃

# 48
Омръзна ми от дуо Калиакра Joy

# 49
Кои "много качествени хора" са си тръгнали заради женската коалиция? Само и единствено Караолис?

Имам чувството, че половината са болни - Силвия и Стан едва говорят, имаше някакви хремави последните дни. Простудиха ли се масово, някакъв грип ли ги минава всичките...

# 50
Много са смешни като има страх от номинационна капитанска и ги избират за капитан JoyJoy Мартин не сварва да дава синхрони Grinning

# 51
Кое поредно капитанство е на тея двамата Rage
Ако не оставаше по-малко от месец съвсем сериозно щях да зарежа сезона Smiley

# 52
Много са арогантни Мартин и Добрин. Много интересно, че другите могат да смятат че 4 е повече от 3. И големия предател Микяй, че не се самономинира 🙄

# 53
Понякога се чудя защо се твърди че продукцията прави нещо, след като си има мислещи участници като Микяй. Макар че днес постъпи правилно за мен, ама късно...

# 54
Те не знаят, че Раду е още в играта. Явно за Раду и Караолис говори. Но все тая, да му имам победите😆

Деси няма да вземе Добрин. Видяхме го от промото. Правилен ход би бил да вземе Мартин. Да ги отслаби. Само дано не сглупи и да си вземе някой от бившите сини дружки, за да й е сигурно. Трябва да отслаби червените и Мартин е възмжоно най-добрият избор.

Действията на играчите и в двете племена са абсурдни. Дрогират ли ги не знам. Супер неадекватни. Гледам и сега капитанското и в двете племена...🫣

# 55
Страхливци са всичките в Червените.Браво Добри ,че гласува за себе са ,да покажеш на тия плъхове.

# 56
Аз още от самото начало се чудех дали не им слагат нещо в питиетата Grinning

# 57
  • Stockholm
Изкефи ме Гешев и останалите трима, избирайки Добри.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 20:25 от silsto

# 58
Храбрите са се отказали от нелепият пърформънс Joy

# 59
Браво! Само външния им вид не беше обиждала Ралица Joy

Общи условия

Активация на акаунт