💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 10 (18.11 - 25.11)

• 52 840
  • 934
  •   1
Отговори
# 60
Дуо Маргаринови ги е страх от Калоян!
Борисенко е симпатяга, искрено ме разсмя с щайгата.

# 61
Добри защо така се озлоби? Нали уж всички били за играта,  искат на арената пък сега закани.

# 62
Храбрите имат най-тъпата песничка евър.

Разцепил се е Борисенко от месо, най-много някоя опашка

# 63
Те не знаят, че Раду е още в играта. Явно за Раду и Караолис говори. Но все тая, да му имам победите😆

Ама той си тръгна на капитанска елиминация, жените нямаха нищо общо, затова не го разбирам какво му се върти в главата на Калоян.

# 64
Имам чувството, че са й казали кой да избере. Едва ли ще разделят любимото дуо Cry
Дано греша

# 65
Борисенко: "Една дума - райски вкус"  Joy

# 66
Благодаря за темата на двамата автори.
Двамата велики стратези трябваше дотук да вземат две важни решения и тотално объркаха и двете. А изказването на Добрин, че ще отмъщава беше изключително дребнаво от позицията на претендиращ да е един от двамата най-силни в сезона.

# 67
  • Варна

Действията на играчите и в двете племена са абсурдни. Дрогират ли ги не знам. Супер неадекватни. Гледам и сега капитанското и в двете племена...🫣
Ами Силвия все на такава ми прилича 😁

# 68
Ми те червените наистина са станали кюфтета, не се ли виждат.

# 69
На двамката им увиснаха ченгетата! Ами, ако ги раздели Деси 😄😄😄

# 70
Микяй е страхливец и предаде коалицията .Опитва се хлъзгаво да се измъкне.Страх го е.Мартин ,ако нямаше вяра в Добрин щеше да ползва черния печат.

# 71
  • Варна
На двамката им увиснаха ченгетата! Ами, ако ги раздели Деси 😄😄😄
Все си мисля, че ще ги раздели, ама сега ще видим

# 72
Винаги ми е било много смешно как се избиват за капитанство, когато е важен втория глас и как, когато има съмнение за елиминационно такова се започва Ти го вземи, не ти , не ти... Микяй много ме впечатли в началото, после започнах да виждам неща, които не ми допадат особено, но пък плюс от мен за всеки, който обърка плановете на Добри и Марти. Даже ми се ще Деси да дръпне Марто към Силните, но се съмнявам.

# 73
Оцъклиха се😆
Крайно време е да ги разделят. Ако й казват кого да избере, залагам, че са й казали единия от двамата. Иначе става вече скучно.

Domat, не само Силвия. На мен повечето да ми неадекватни на моменти😆

# 74
  • На Изток от Рая
На Добри главата точно като на суек се въртеше, докато слушаше Ралица и в същото време гледаше към Деси😀

Общи условия

Активация на акаунт