💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 10 (18.11 - 25.11)

• 52 789
  • 934
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата!

Моите фаворити са Гешев, Раду и Павел, но тъй като няма как Раду и Павел и двамата да се измъкнат от изолатора, гласувах за Гешев и Раду за победител.

# 16
За победители гласувах за Павел, защото ми е най-симпатичен и за Раду. Последният ме натоварва страшно много, когато започне да мърмори и да нарежда останалите, но предвид, че се прояви много силно на редица тежки битки, а сега и страда в Изолатора, му желая успех и ще се радвам, ако успее да победи.
Искам зелените да отидат в Резиденцията заради Борисенко.
Гласувах "за" женската коалиция и "против" решението на Силвия да я разтури. Щеше да ми е интересно, ако бяха успели да устоят заедно до обединеното.

# 17
  • Някъде в Матрицата
Благодаря за темата! Страхотна корица. Stuck Out Tongue Winking Eye
В анкетата - ами на въпроса кой искам да спечели оставих го празен. Защото ми е все тая (, брат Sunglasses).

# 18
  • Буркина Фасо
да се сбъдне мечтата на Борисенко - да влезе в Резиденцията

# 19
Благодаря на Дяволо и Сони за темата, статистиката и анкетите. Топ корица -глист на обръчи Joy

Борисенко в резиденцията.

Раду или Гешев победител.

Деси, искам да вземе Добрин, но ще вземе Гешев или Маги.

Искам и червени на елиминация. Баланс да има.

# 20
  • София
Благодаря за темата!

Надявам се зелените да са в резиденцията най-накрая - ако правилно видях битката ще е тази, в която четирима носят един от племето и се редуват. Зависи какво точно ще е условието и дали всички ще трябва да са "носени" - но според мен липсата на мъже тук няма да е от такова значение. Да, липсва мъжка сила, но и няма за мъкнене мъжка тежест. Така че, имат шанс.
Предполагам, че Деси ще избере или Добрин или Мартин, Гешев в по-малка стеоен мисля, защото тя преди да отиде на блатото, имаше няколко неразбирателства с него. Пък и ако са говорили с Калоян и Борисенко - те така и не започнаха да играят с него. Само имаха няколко разговора, но не и реално да се коалираха при сините.

# 21
Дяволо, благодаря и аз за темата! Искрено ме развесели с корицата, благодаря и за това, но! Защо го няма Микяй като играч на седмицата в анкетата? На фона на тази корица щях да дам гласа си за него, наистина!

# 22
  • София
Благодаря за темата!

За играч на седмицата не отговорих - някак си никой не ми изпъква тази седмица с нещо (освен Силвия, ама с негативен уклон, а и я нямаше в опциите).

Тъй като си спестих там, на въпроса кой искам да победи посочих трима - Гешев, Раду и Павел. От тримата може би най-голям шанс има Гешев, ама аз предпочитам Павел 😁

# 23
Моите фаворити са Гешев и Раду, ще стискам палци за тях!

# 24
Супер тема.
 Моите фаворите са Раду и Добрин (ако имах право на 3ти избор и Мартин).
Искам Зелени на резиденция.

Няма да пиша за това кой ще откраднат, защото знам. Laughing

# 25
  • София
Дяволо, благодаря и аз за темата! Искрено ме развесели с корицата, благодаря и за това, но! Защо го няма Микяй като играч на седмицата в анкетата? На фона на тази корица щях да дам гласа си за него, наистина!

Еее, ся, не може навсякъде. 😀😉
Микяй ако не с друго, то може да се гордее, че повежда хорото за сезона с втора корица посветена на него.
Няма друг герой, който 2 пъти да е бил на корицата в топ тема в Бг мама. 🤗😋

# 26
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Раду и Гешев за победители, въпреки че уинър едита на продукцията е към Императора, когото не мога да харесам заради снизходителното и пренебрежително отношение към противниците и въпреки доброто му представяне на арената.
Надявам се Деси да вземе Мартин, защото вярвам, че ще е много добър ход да разделят двамата сиамски близнаци от отбора на Храбрите и да им разбутат малко спокойствието, но нищо чудно да вземе Гешев.
Иначе искрено стискам палци на Силните да видят Резиденция довечера заради Борисенко. Но, ако вземат Гешев, не знам как ще го мъкнат по трасето зелените женки и изпосталялият Саша.

# 27
Аз си мисля, че продукцията ще й каже кого да вземе...

# 28
Някъде ми попадна клюка, че заради провинение на пътя щели да махат Димо от следващия сезон. За мен тандемът Димо-Ралица е перфектен и дано си останат двамата. Иначе нека си го наказват Димо по всички правила, да му отнемат книжката и всичко необходимо, нека продукцията го вози и той сам да няма кола, но моля ви, оставете хората да си водят - те са си най-добри в това. Аман от смесване на едни наказания с други. Димо и Ралица са като строги учители по физическо, много им приляга тази роля. Условията в Игри на волята са сурови и са необходими водещи, които не се трогват лесно. В други формати се опитаха всякакви варианти и засега по-добри от тях не се намират. Взимат по-елитни, по-известни, по-талантливи актьори и тн., но просто тази позиция пасва идеално на Ралица и Димо и им ляга като ръкавица.

Интересно, този сезон нямам отявлени фаворити. Само все ми се искаше да коментирам, още от началото на сезона, че Павката е точно толкова пресметлив главорез и стратег, колкото и Раду, те са си двамата от една порода - шефове. Просто покрай работата си като изпълнител Павката умее да прави нещата по-благо и весело, но ножовете му са не по- малко наточени. Най-позитивен (предвид обстоятелствата) ми е Борисенко, много ме весели и ще се радвам да спечели, но по-скоро не очаквам - все пак толкова се е измъчил дотук, че едва ли ще му стигнат силите.

Не ми хареса в този сезон, че имаше твърде много допуснати участници, пък да видят арената веднъж и да си ходят. Ясно, че продукцията се вижда в чудо от наплива на желаещи и им устройва правила да пусне повече и да ги маха веднага, но това не е добре за зрителя. Половин епизод ти представят цял отбор хора, които после наведнъж изчезват, безсмислено е. Също и няма нужда всеки сезон да става все по-тежко, трудно и опасно. Достатъчно тежко си е предаването; иначе ще стане като Гинес, дето в един момент забраняват подобряването на определени рекорди, защото застрашават здравето на хората. Има си граници, докъде е весело и после вече започва да става жестоко. Това е от мен засега, като цяло вариантът по северното Черноморие много ми допада и все още ми е любимото предаване.

# 29
Изобщо не са някакви изключителни водещи, даже са дразнещи много често. И което е по-важно, публични личности са, лица на предаването и трябва да служат за пример. Няма да ми липсва Димо. Нито Ралица.

Общи условия

Активация на акаунт