Отговори
# 120
Благодаря за анкетата. Само на втория въпрос не отговорих, защото няма как, гледах и БТВ, и Нова и не мога да избера едно от двете. Гледах и Игри на волята, и Островът на стоте гривни, и Биг Брадър.
И нито на живо, нито на запис. А с отложен старт на интерактивната тв. Тоест пускам Игри на волята след 20.30 (например 40 мин след истинския старт в 19.55) и като започнат рекламите, превъртам 12 мин напред, толкова бяха дълги блоковете. И към края на предаването настигам реалното време. А Острова го пускам след това, пак с отложен старт от IPTV. А не, че гледам качено в някакъв сайт на запис.
Брадъра що годе в реално време. С двайсетина мин по-късно, ама се прескочат рекламите, се настига реалното време.

От онлайн риалититата ще гледам всички, без Максимал.

# 121
Сезонът не ми хареса - тръгнаха с голямата кошница, а бяха до никъде.
Вниманието ми дългосрочно задържа само Островът, изпусках епизоди във втори етап, които (май) наваксах.
Игри на волята го зарязах точно на етапа, в който правилата бяха "Ако победи Гошо, ще яде, но ако е втори е Иван, никой няма да яде. Ако никой от двамата не е победител, победителят влиза в племената, но ако са последни, ще стоите 24 часа без вода и храна в поза лотос". За мен е абсурдно да се прави нещо такова с живи същества, а камо ли по телевизията. Пожелавам им още по-слаб седми сезон и този път даже да не могат да лъжат с рейтингите.
Бягство към победата ме изгуби към средата, но като цяло беше приятно предаване. Бях в шок от голямата награда, предаването е много по-леко от останалите с такъв рекламен фонд.

Онлайнките съм ги коментирала - КнИ супер със сериозни забележки, ДиК - биваше, но не ме грабна толкова. Ще гледам новите сезони и на двете, ако има такива.

И сега на горчилката ми - победителите. Като цяло много рядко риалититата са печелени от моите фаворити, но този куц сезон нямаше нито един "мой човек" сред призьорите. Най-симпатични са ми Фармацевтите от Бягството, а гласувах и за Алекс, защото определено беше изненадващ финалист и много хубаво навързаха сюжета да ни го покажат като човек в сянка.
Най-недоволна съм от победителя в Биг Брадър, който също гледах, ама чак забравих, че се е случвал.

# 122
За мен е абсурдно да се прави нещо такова с живи същества, а камо ли по телевизията.
Е да, а в колумбийската версия (тоест баш оригинала) една от локациите е плаващ сал. И там, без WC, без храна (може би им дават вода), но не можеш да се разходиш или подслониш, ако вали или пече слънце, няма сянка никъде. На малка площ стоят 8 души на сал и това им е локацията. Но има вградени камери. Очаквам и тук да има такава локация следващия сезон.

# 123
  • София
Е да, а в колумбийската версия (тоест баш оригинала) една от локациите е плаващ сал. И там, без WC, без храна (може би им дават вода), но не можеш да се разходиш или подслониш, ако вали или пече слънце, няма сянка никъде. На малка площ стоят 8 души на сал и това им е локацията. Но има вградени камери. Очаквам и тук да има такава локация следващия сезон.
Уф, тази специална локация доста се преекспонира и се спекулира с нея. Гледал съм към 10-ина колумбийски сезона, и при всичките най-лошата локация ("Playa Baja" в превод Бронзов плаж) е горе долу като лагерите на О100Г (с доста по-малко храна, но все пак има храна). Плаващия сал май го имаше само веднъж и то за кратко.
А при нас следващия сезон, може би Изолатора ще влезе като редовна локация за най-слабото племе (особено ако са верни слуховете че догодина може да имаме 4-и редовни племена)

# 124
("Playa Baja" в превод Бронзов плаж)
Плая баха в буквален превод е долен плаж, нисък плаж. Ама... няма значение в случая.

В Сървайвър и Островът на стоте гривни също се мизерува и гладува яко.  Ванеса беше почти припаднала от глад. А това, че не им дават паста и четка за зъби е безумно. То вече няма връзка с яденето, какво им пречи на екипа да осигуряват на всеки четка и паста за зъби? Павел, след като излезе от Изолатора каза, че при толкова дни без да си миеш зъбите, а да ядеш само джанки, които имат фруктоза.. буквално ти развалят зъбите. И още двама участници от тези формати съм чувал после в интервюта да казват, че имат по някой друг развален зъб, заради това, че не са им давали да си мият зъбите.

# 125
  • София
("Playa Baja" в превод Бронзов плаж)
Плая баха в буквален превод е долен плаж, нисък плаж. Ама... няма значение в случая.
Знам, но в някой сезони този плаж го наричаха "Playa Bronce", та от тях и аз свикнах със този вариант

# 126
А, ок. Мислех, че знаеш испански, щом си гледал десетина сезона на колумбийското.

Иначе всеки, който отива на кастинг, знае, че ще се гладува здраво. Който е гледал предишни сезони, знае за какво иде реч. И който има проблеми с глада, не се записва. Аз никога не бих отишъл в такова риалити, като знам, че не издържам на глад.

# 127
Гласувах в Анкетата. На 6-ти въпрос не дадох отговор. Не харесвам победителите. ББ гледах само 2 впизода. О100Г глесах 15 минути и до там - не е моето. Игрите - победителят не е моят. Другите изобщо не съм ги гледала.

# 128
За мен е абсурдно да се прави нещо такова с живи същества, а камо ли по телевизията.
При голяма награда, в това число и публичност, такова усилие си заслужава, стига разбира се да са под професионално наблюдение. Тук ги мъчат и изхвърлят, а накрая даже им се подиграват.
На Островът си имат четки за зъби, а пастата могат да си я грабнат с ресурсите в началото. Не знам колко е и за колко време стига.

# 129
Ама при острова и награда няма. 9000 лв.  А 30 души си тръгват и без награда Grinning (от общо 33)
Но за сметка на това може да си тръгнеш с такава инфекция, че да не се знае дали ще оживееш изобщо. Шериф какво е преживял, само той си знае.

# 130
  • София
А, ок. Мислех, че знаеш испански, щом си гледал десетина сезона на колумбийското.
След толкова сезони вече се оправям (а и имам помощ наблизо). Joy JoyJoy
Инак вече има много добри тулове (например Wordly.ai) за преводи в реално време с които се разбират важните неща. Ето, например Румънски не знам, но така изгледах 2-3 епизода на техните Гривни и разбрах повечето от диалозите им

# 131
  • София
На пръв поглед ще ви изглежда като каламбур и нонсенс заявление, но аз оценявам есенния ТВшоу-сезон като беден.
Именно на фона на десетината формата, които отпочнаха. И в които не виждам нищо, което да ме зариби да гледам. Може да пропускам забавление някъде, но обичайно гледам поне 1 епизод от първите 2-3 и (у дома) решаваме. Всъщност, гледахме само 2 шоА на живо.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 14:26 от EmBrother

# 132
На пръв поглед ще ви изглежда като каламбур и нонсенс заявление, но аз оценявам есенния ТВшоу-сезон като беден.
Именно на фона на десетината формата, които отпочнаха. И в които не виждам нищо, което да ме зариби да гледам. Може да пропускам забавление някъде, но обичайно гледам поне 1 епизод от първите 2-3 и (у дома) решаваме. Всъщност, гледахме само 2 шоа на живо.
Хаха... както казваше Л.Фотев "Шоа̀" значи "холокост" на иврит. Затова - "шоута" Grinning
Май пак вървят анонси за кастинги за "Помниш ли текста" и "Коя е тази песен", което значи, че явно ще има продължение догодина.

# 133
Е добре, щом не е официално, по-добре не.  За мен е неприятна новината, че къдравото същество Коце от "Къщата на инфлуенсърите" ще участва, той сам си го обявява в промото. Мислех, че ще е зад кадър и ще "режисира".

# 134
  • София
Колко оригинално звучащ формат!

На никое друго онлайн реалити не напомня.

Общи условия

Активация на акаунт