Отговори
# 510
  • София / Пловдив
Започнаха в БНТ през 90-те....

Ха, това го бях забравила сега се разрових из тв архивите 😀

# 511
Аз от БНТ не ги помня, но от Union TV ги помня, неконтролируеми и нетърпими лигльовци. По същата тв Юксел водеше новините като млад  Grinning

# 512
  • София
Понеже е непопулярно мнение, ще го споделя: спрях да гледам Фермата заради Иван и Андрей след първи сезон и бих дала шанс само без тях. Игрите ме разочароваха последно и имам нужда от нещо друго така или иначе. И аз тайно се надявам на О100Г

# 513
  • София
Искрено вярвам (а има и сигнали), че ще видим сезон 2 на Островът на 100-те гривни през пролетта на 2026 г.
Ако затрият и това шоу няма да им простя на идиотите от bTV.

# 514
Ако има 2-ри сезон, има ли индикации кой ще го прави?

# 515
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Е, как ОСГ ще е чак пролетта на 2026-та? Какво ще дават в есенния сезон 2025-та по btv тогава?

# 516
Ами Фермата, нали обявиха кастинг Simple Smile

# 517
  • Другата България
Уф, Мери, не знам откъде тази увереност, че Ники Николов ще води Фермата 10, но моето инфо е обратното. Че е отказал и то най-вече заради историята с Иван и Андрей...
Но разбира се официално все още няма нищо. Simple Smile
Какво е твоето инфо?

# 518
Иван и Андрей ги помня като водещи на първия Мюзик Айдъл, когато Глория каза, че ѝ приличали на опосумите от "Ледена епоха" . Тогава бяха забавни, харесваха ми. После се изчерпаха. Но пък имаха свежи предавания като "Това го знае всяко хлапе" или "Мама готви най-добре". Гледах първи сезон на "Фермата", но не ми допаднаха много като водещи. Малко в повече ми идва патриотизма им.

# 519
  • София
А дано да има втори сезон на О100Г (с презумцията че с БТВ винаги всичко е предпоследно). Най-малкото заради това следващата пролет да стане още по-интересно, защото се чува вече от няколко места, че Нова подготвяли именно за тогава нов формат под шапката на Игрите, но за него ще пиша повече след малко в спойлерната тема.

# 520
  • София
Е, човек каква спойлерна тема, пиши тук. Защо там, където не припарвам. Искам да знам.
Какво толкова има да се крие? Както виждате и аз издавам задкулисни неща, но те са такива, които не ви казват еди си кой печели, еди си кой го гонят и т.н. Има огромна разлика. Simple Smile

Мери,
Разбрах, че от БТВ са се обърнали към Ники Николов, но той ги я отрязал, защото не е искал да работи по Фермата без Иван и Андрей. А Иван и Андрей вече са тера инкогнита за БТВ.

Стела,
Тъмна Индия е кой ще прави сезон 2 на О100Г (ако изобщо има). Няма да е Ники Николов и неговия екип. Това го знам. От БТВ искат нови лица и нови идеи за това шоу от чиито рейтинг резултати не са доволни (особено на фона на дадените пари). Но в тази телевизия, всяка новина е предпоследна...

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 00:30 от Diavolo

# 521
Ми като искат нови идеи да назначат един да прегледа темите във форума и да си записва идеи.

# 522
  • София
Проблемът не е липсата на нови идеи, такива съм сигурен, че имат в изобилие и нямат нужда да четат нашите форуми (макар че не пречи да си погъделичкаме малко и нашето его Joy ).
По-важният фактор е реализираемостта на тези идеи: дали поради финансови или други причини, или фактите че трябва да се съобразят и със ограниченията на лиценза. Ето например финалът на Гривните с тези тъпи кутии на късмета, които никой никъде не ги харесва (дори и в оригинала), обаче се оказва че те са били задължителна част във всяка разновидност на играта и по този начин обричат на провал в дългосрочен план всеки опит. Просто колкото и добра да се получи играта през целия сезон, тази глупост накрая неименуемо ще развали всичко добро от преди това и няма как да се получи развитието т.нар надграждане на формата сезон след сезон, когато всеки знае как свършва всичко.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 14:17 от dido2k

# 523
  • София
Малко разнообразие в спамо-чата (не е герой от ТВ-форматите, но не знам къде да го споделя, а ми направи огромно впечатление; и после ми стана тъжно)

Не се подхлъзвайте от заглавието - то си е 24-часовско, дори в такива хроники няма пощада за свестните хора. Ако не знаете (даже по-възрастните) отгде иде олиото "Нива" или пастата "Идеал" - и още доста в отечественото буржоазно израстване (на което 9.9.44 слага край) - ето... (Любопитно ми бе, че Марангозов и Багряна са писали и едни от първите рекламни текстове по онова време.)
Имал си принципи - май само пожелания днес.

Историята на индустриалеца-химик д-р Никола Чилов
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/20163029

# 524
Проблемът не е липсата на нови идеи, такива съм сигурен, че имат в изобилие и нямат нужда да четат нашите форуми (макар че не пречи да си погъделичкаме малко и нашето его Joy ).

Първо, аз не съм сигурна че имат изобилие.
Второ, много е лесно да се поиска помощ за идеи при това безплатни. Само е необходимо да излезеш и да обявиш какви са ти лицензните ограничения.  Не вярвам и те да са секретни!!!
Да излезе и да каже - това, това, това не може да се пипа.
Ама то и за такъв ход се иска да се сетиш.

Общи условия

Активация на акаунт