Отговори
# 630
Супер новина за мен ,но мисля ,че и той ще потъне като Сървайвър и Островът. Стратегическите предавания в Бг не просъществуват. Публиката не иска да се съсредоточава и да мисли.За Островът чух толкова глупости ,че има сложни правила,че не схващали интригата,отегчавало ги да слушат само как си говорят...

# 631
  • Другата България
Може ли накратко резюме за регламента на този формат?

# 632
Форматът е създаден по бордовата игра Върколаци/Мафия за тези, които са запознати. Общо взето в предаването има 2 основни роли - Предатели (Traitors) и Верни (Faithfuls). Предателите се събират всяка вечер и "убиват" един верен, а верните имат възможността да открият и изгонят предателите на Кръглата маса, където обсъждат и гласуват и участникът с най-много събрани гласове напуска предаването и разкрива ролята си. Предателите трябва да лъжат и да се прикриват, като могат и да прецакват другите предатели, за да изглеждат като верни. Верните се ориентират кой би могъл да бъде предател според решенията, които предателите вземат, за това кого да убият и съответно връзките, които са си изградили с другите участници.

Играят игри, с които събират пари към общата сметка и на финала, ако има предател/предатели, те вземат парите, ако няма - верните си разделят наградата. Ако максималната сума, която могат да спечелят е 200 000, не е гарантирано, че ще съберат толкова, зависи от представянето им в игрите. Тук не е като къртицата, където трябва да се провалят мисии, предателите имат също изгода да се печелят пари, за да могат накрая да ги вземат те, а не верните.

Мисля, че бордовата игра има някаква популярност в България и има шанс да привлече вниманието на зрителите. Но дори само Бтв да купят правата преди Нова е доста добър ход за тях.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 13:16 от sam001

# 633
  • Другата България
Благодаря.
Звучи много интересно, но предполагам, че редовия зрител няма да го одобри, защото няма да го разбере.
Дано греша.

# 634
  • София
А зрителите знаят ли кой кой е?

# 635
Да, знаят зрителите. В началото участниците влизат без да знаят дали ще са предатели, след това ги избират като завързват очите на всички и водещият минава около кръглата маса и този, който докосне по рамото, става предател. По този начин се вижда естествената реакция на участниците, че са избрани за предатели, някои от тях могат да се издадат още в този момент, в зависимост как реагират. А зрителите виждаме кой е избран и след това гледаме съветите на предателите, където обсъждат кой да бъде "убит".

Предателите разбират кои са останалите предатели чак на първия им съвет. Има някакво кратко време до края на деня, в което още не знаят идентичността на останалите.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 14:44 от sam001

# 636
  • София
А верните къде са, докато останалите са на съвет? Grinning Не е ли много съмнително така. Grinning

# 637
Вечер всеки е отделен в различна стая, в която нощува. Всички тръгват по стаите си и след това предателите излизат и се срещат в кулата на предателите (Traitors' turret). На сутринта на закуска започват да влизат постепенно и разбират кой е бил убит миналата вечер.

# 638
Така на преразказ въобще не ми звучи интересно. Ако го направят, може да го погледна как ще стои като тв продукт. И тогава ще реша дали ще го догледам.
Да не стане така, че бтв все да купуват нови лицензи и да ги зарязват след един сезон.

# 639
На мен ми е много интересно, но просто знам какво го очаква като съдба. БТВ просто не умее да прави игрови риалитита.

# 640
Идвам с голяма новина! 😊
bTV са купили лиценза за България на The Traitors. Едно от най-нашумелите и актуални риалити шоута в света в момента.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Traitors_(American_TV_series)

Ще започват снимки от Юни месец и ще излъчват през есента, веднъж седмично.
Все още не е ясно кой ще е креативен продуцент.
И като гледам все още не е обявено официално от bTV. Би трябвало това да стане съвсем скоро.

Изобщо очертава се най-силната и наситена откъм предавания есен! 😮
Игри на волята по НОВА
Фермата по bTV
Ергенът: Любов в Рая по bTV
Диви и красиви по НОВА и Ютюб
Биг брадър по НОВА
България търси талант по bTV
Предателите по bTV
Къщата на инфлуенсърите в Ютюб (като те ще започнат през лятото)
Зона Х в ютюб от октомври.

Ако съм пропуснал нещо, допълвайте.
Общо взето ще станем разногледи. 😀

Отказах се да гледам шоуто за дома на мечтите - в случая за дома на Николета Лозанова и малката перука.
Още като разбрах, че ще са цели 11 епизода (яко локуми) по 2 часа се отказах. Това са 3 месеца. Май, Юни и Юли. Абсурд! Прегледах сега темата и мненията, ами 90% са негативни, така че явно ще е тъпотия. Очаквано...
Иначе шоуто е на Иван и Андрей ако не знаете.
Диви и красиви по Нова ли ? Ако е така,това си е новина,тъй като не бях чул,че са го купили като формат и ще го излъчват.
Иначе относно новото шоу,поздравления за избора,тъй като съм я играл с големи компании и действително е супер интересно. Само малко ме е яд,че бТВ ще го правят,а не Нова,но пък дано ни опровергаят и успешно го реализират.

# 641
Попаднахте ли на рекламата на "Муха в супата" по нова . Доколкото видях Манчев и Аръков са водещи. Това ще е нашият вариант на Rat in the kitchen.  Някой беше писал за това,ака не бъркам

# 642
Много предавания, човек да лудне. Поне да не са само есента и пролетта. Искам три тв-сезона: есенен (септ, окт, ноем.), зимен (дек, ян,, фев.) и пролетен (март, апр., май). Ако щат и до края на юни да ги точат.  Ама месеци наред на няма нищо по телевизията и после изведнъж лудница... Аз съм от хората, които не ходят никъде юли и август и си работя. По моретата ходя пролет и есен (в топлите държави). Голямо търсенѐ ми е юли и август, декември и януари с тази глупава телевизия.

# 643
  • София
Попаднахте ли на рекламата на "Муха в супата" по нова . Доколкото видях Манчев и Аръков са водещи. Това ще е нашият вариант на Rat in the kitchen.  Някой беше писал за това,ака не бъркам
За какво става въпрос? За пръв път чувам. 😃

# 644
Няма много информация все още.  Но ако следват дословно формата би следвало сред група от добри готвачи, да има една къртица, която не може да готви и да ги саботира. Като целта е да се разкрие кой е този саботьор

Общи условия

Активация на акаунт