Отговори
# 645
  • София
То останаха ли готвачи, които да не са се показвали по телевизора. 😂😂😂

# 646
Няма много информация все още.  Но ако следват дословно формата би следвало сред група от добри готвачи, да има една къртица, която не може да готви и да ги саботира. Като целта е да се разкрие кой е този саботьор
Звучи интересно. От 26 май ли казаха, че започва?

# 647
Няма много информация все още.  Но ако следват дословно формата би следвало сред група от добри готвачи, да има една къртица, която не може да готви и да ги саботира. Като целта е да се разкрие кой е този саботьор
Звучи интересно. От 26 май ли казаха, че започва?
Дам

# 648
Форматът е създаден по бордовата игра Върколаци/Мафия за тези, които са запознати.

Играхме я в къщи веднъж 6 човека. Много бързо (и единодушно) стигнахме до извода, че скучее и че може да се нарече - упростен/орязан вариант на AVALON.   След което също единодушно извадихме да поиграем AVALON.

# 649
Стискам палци The Traitors да го направят интересно и да се получи. БТВ знаят какво да купуват като лицензи, сега остава и да имат малко повече постоянство и да не го спират след първи сезон.

Колкото до Диви и красиви, не знам как се чувствам, че ще го излъчват по Нова. В моята глава това си е ютуб реалити и трябва да си остане там. Даже не мисля, че има нужният потенциал, за да се излъчва по телевизията (мое мнение разбира се).

Очертава се доста наситен есенен сезон, чак започвам да се чудя чисто като програма как ще си наредят предаванията. Особено БТВ, Фермата е дълго реалити и си трябват поне 4 дни в седмицата за него. Пък и Нова, Игри на Волята го има 6 от 7 дни.

Имах теория, че Ергенът: Любов в рая ще го излъчват в късния праймтайм да се бори срещу Биг Брадър (миналата година го даваха след 22ч), но явно няма да е точно така и Диви и красиви ще са пряка конкуренция.

# 650
Колкото до Диви и красиви, не знам как се чувствам, че ще го излъчват по Нова. В моята глава това си е ютуб реалити и трябва да си остане там. Даже не мисля, че има нужният потенциал, за да се излъчва по телевизията (мое мнение разбира се).
Е със сигурност ще гледаш много по-добър монтаж, ще използват т.нар. "пресечки" и няма да има прескачащи глави, когато режат дадена реплика на един и същи човек. Няма да виждаш оператори в кадър, нито пък музиката под гласа ще гърми, та да не разбираш какво се говори.
Откъм качество ще е по-добро. Друг е въпросът кои ще са участниците и какво ще се случва в сезона.

# 651
  • София
Аз ги виждам така

Игри на волята са ясни. От понеделник до събота от 20:00 ч. Събота ще са кастинг битки.
Фермата би трябвало да е минимум 4 дни. Може и 6, като доброто старо време със съботния дуел.
Ергенът: Любов в Рая - 2 или 3 епизода от 22:00
Диви и красиви - 2 или 3 епизода от 22:00
Биг брадър 2 епизода от 22:00
Предателите - 1 епизод, неделя например
България търси талант - 1 епизод, неделя например
* Ако държат Ергенът да е от 20:00 ч. БТВ ще орежат Фермата на 4 епизода седмично, за да има 2 дена за Ергенът извън събота/неделя.

НОВА
Игри на волята: понеделник/вторник/сряда/четвърък/петък/събота: 20:00 ч.
Диви и красиви: вторник/сряда: 22:00 ч. (евентуално може и четвъртък)
Биг брадър: четвъртък/петък: 22:00 ч. (но може и късен епизод в понеделник от 23:00 + вторник)

bTV
Фермата: понеделник/вторник/сряда/четвъртък/петък/събота: 20:00 ч.
Ергенът: Любов в Рая: вторник/сряда: 22:00 ч. (евентуално може и четвъртък)
или 4 дена от 20:00 ч. да се дава Фермата и 2 дена от 20:00 ч. да се дава Ергенът
-
България търси талант най-вероятно ще е неделя, като от НОВА сигурно ще има някаков музикално шоу в този слот.
Предателите - тук не знам къде ще го сложат. Ако е само веднъж в седмицата е добре все пак да започва в 20:00 ч. А не в 22:00 ч. Също се връзва за неделя вечер, ама пък тогава хората искат да се забавляват, а не да мислят стратегии (танци, пеене, веселба).

# 652
Докога тия кастинг битки? Нали за All Stars сезон ги готвеха.
Вече съм уморена дори да чета за това предаване.
Биг Брадър трябва да се излъчва всеки ден, иначе няма смисъл.

И на мен ми е интересно как ще ги сместят. Поне става ясно, че никое предаване (освен евентуално ИВ) няма да е с огромни разтеглени епизоди.

# 653
Да, Биг Брадър трябва да е 5 или 6 вечери. Все пак това предаване се излъчва в реално време, снима се и се излъчва с ден закъснение, да речем. При другите... дават нещо, което е снимано по-рано 1-2 месеца, а се излъчва в продължение на 3 месеца със закъснение.

# 654
Даже сега се сещам, че заради факта, че ББ се излъчваше само 6 дни, в един момент бяха изпреварили много и Веселка си беше тръгнала доста преди финала.
Като цяло това си е формат, който трябва да се излъчва с не повече от 24 часа закъснение, за да може да се използва публиката.

# 655
Предателите повече го виждам да пасне пролетния сезон, като биха могли да направят цикъла 2 дена (2 епизода седмично), вместо 1 като оригинала. Малко на никъде ми идва есента такова предаване и то 1 път седмично, покрай предавания, които ги дават 4-5+ дни .

# 656
  • Другата България
Съвсем ще загуби рейтинг ако се излъчва така.

# 657
The Traitors е доста интересно предаване от Американските сезони които гледах. Въпросът е че там играчите много добре знаят каква е идеята на предаването и как се играе, защото повечето са с опит от други стратегически шоута. Докато за нашия край такива игри не са много познати.

Да не говорим, че е ужасно, че точно некадърниците от битиви-ту ще го правят. След като съсипаха Survivor и Amazing Race форматите сега ще добавят и още един..

# 658
Идвам с голяма новина! 😊
bTV са купили лиценза за България на The Traitors. Едно от най-нашумелите и актуални риалити шоута в света в момента.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Traitors_(American_TV_series)

Ще започват снимки от Юни месец и ще излъчват през есента, веднъж седмично.
Ехеее това вече е ВЕЛИКО! Предаването е просто страхотно и неповторимо!
Има ли обявени кастинги или те ще канят известни личности? Аз лично веднага бих се записал на кастинг ако има възможност...според мен е ключово първия сезон да започнат силно с играчи, които имат представа от стратегическа игра

# 659
Ехеее това вече е ВЕЛИКО! Предаването е просто страхотно и неповторимо!
Има ли обявени кастинги или те ще канят известни личности? Аз лично веднага бих се записал на кастинг ако има възможност...според мен е ключово първия сезон да започнат силно с играчи, които имат представа от стратегическа игра

Изглежда няма да има кастинг, ако почват да снимат след месец, както дяволо написа. За да им се получи с реалити участници, трябва да се навият предимно такива, които са играли стратегически в техните предавания, а в България те не са чак толкова. Затова предполагам, че ако потръгне предаването и го подновят за следващ сезон има шанс другата година да пуснат и кастинг, иначе ми се струва, че много бързо ще се изчерпат със стратегическите образи.

Има няколко сървайвъра, които се надявам да видя, дано да са били поканени и да се навият да участват.

Скрит текст:
Онзи ден в спойлер темата пуснаха стори на Калина от Един за друг, в което казва, че ще влиза в реалити, може тя да е от поканените за Предателите (другият вариант май е Къщата на инфлуенсърите).

Общи условия

Активация на акаунт