Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 233 461
  • 737
  •   3
Отговори
# 135
Минавам само да кажа, че видя Васил на Витошака с две момичета, според мен си е още ерген, както и другите двама де.
Мартин не е с Даниела за мен на 100 процента.
Моето мнение е че тя се е разделила с него, след предаването.
Някак има чувството, че е обиден......ще видим.

# 136
Сега ми излезна във фейса това. Възможно ли е Тоби да е трета?

# 137
Нали тук бяха писали.
Мартин и Ивайло на финал.
Марто печели.

# 138
Просто ще има много познати лица - Дениз Хайрула, Благовеста Бонбонова, Йоан от Диви и Красиви, още някоя ергенка 100%, затова Sause baus! каза, че е Ергенът all stars.

Днес видях Йоан на лайф в Тикток и се сетих, че в темата се спомена, че може да участва. Ако е бил там, явно не е изкарал много. Но по-скоро си мисля, че няма да участва в този сезон.

# 139
Последно Виктор коя избира?

# 140
Моля някой да потвърди финалистката на Виктор, че както го отрязаха за другия вторник...

# 141
Просто ще има много познати лица - Дениз Хайрула, Благовеста Бонбонова, Йоан от Диви и Красиви, още някоя ергенка 100%, затова Sause baus! каза, че е Ергенът all stars.

Днес видях Йоан на лайф в Тикток и се сетих, че в темата се спомена, че може да участва. Ако е бил там, явно не е изкарал много. Но по-скоро си мисля, че няма да участва в този сезон.

Няма да участва, понеже го снимат от 5ти ако не ме бърка паметта. А той си е активен в социалните мрежи.
Доколкото знам от ергенките сигурна участничка е Дениз, профилите и нямат активност в момента.

# 142
# 143
Ква е тази Joy

# 144
Мисля, че участваха в един от първите сезони на Един за друг

# 145
# 146
За Ергенът - още в началото на предаването в спойлерната тема се писа, че Косара се разболяла и стигнала до болница. Този спойлер според мен излезе верен - тя днес изкара цялото предаване по пижама и отказа срещата, предназначена за нея, явно по медицински причини, иначе щеше да отиде.

# 147
Или Къщата или другото ново на Павел  и Ицака

# 148
По снимката която излезе в самолета Мартин се прибира с майка му.

# 149
Последно не разбрах, Васил коя избира Адриана или Косара? Първоначалният спойлер беше Косара, после излезе за Адлиана.

Общи условия

Активация на акаунт