Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 233 598
  • 737
  •   2
Отговори
# 120
Елена от Ергенът също е написала, че пътува натам като редактор и ще е там в следващите 45 дни. Интересно, че в подкаст бе споделила, че е отказала да бъде редактор в Шри Ланка, защото се снимало за много кратко време и цяло да се загуби магията на предаването, а вече се е съгласила да отиде в предаване, където се снима още по-кратко време.
Е тя опитваше да се подмазва на Радо Тушев - нямало как да участва в Ергенът без Гения...
Подозираме и Симона от Диви и красиви и Фермата в участие.

Участничка от топ 5 няма коя да е освен Дениз. Ако гледаме малко по-далеч от топ 5 (стават грешки), то Блага. Другите са обвързани.

# 121
Мартин е бил на рождения ден на Любомира, заедно с Косара, Мартина, Силвия, май и Синтия видях.
Има клил на сторитата на Силвия, в който се вижда.
Сори за много размазания скрийншот.

# 122
  • София
В основната тема видях това: https://vm.tiktok.com/ZNdjGqRCW/
Виктор избира Клаудия, а Васил - Адриана.

# 123
В основната тема видях това: https://vm.tiktok.com/ZNdjGqRCW/
Виктор избира Клаудия, а Васил - Адриана.
Според това, което видях на промото би трябвало сега тази седмица в трите предстоящи епизода да стане ясно Виктор коя жена си избира. Нали по спойлерите знаем, че се прибира седмица по- рано. Няма никакъв начин според мен да избере Клаудия, по промото се вижда, че си е изплакала очите. Той си каза на Любомира (на срещата с Маги), че ако се беше отказала той щеше да я гони. На практика си е решил вече.

# 124
Мартин е бил на рождения ден на Любомира, заедно с Косара, Мартина, Силвия, май и Синтия видях.
Има клил на сторитата на Силвия, в който се вижда.
Сори за много размазания скрийншот.

Късно се включвам, но някъде на кадрите ми се мерна Клаудия. Клаудия на рожден ден на Любомира не ни ли дава ясна информация за изходът (или поне сегашното положение) при Виктор?

# 125
Виктор щом ще влиза в друго риалити след няколко седмици, едва ли са му се получили нещата, с която да било.
Сигурно още се надява на Брани горкия.

# 126
Виктор не се надява нито на Клаудия, нито на Люба. След излизането си е овършал де що може, дет' се вика всяка вечер с различна, повечето са тийнки спортистки, каквито са основно в Игри на волята, явно това е неговия тип.

# 127
Имаше интервю на Виктор, в което казваше, че иска да стане известен на всяка цена и вярвал, че ще стане много популярен. Този човек ще се пробва във всяко едно риалити само и само, за да придобие известност.

# 128
  • Вестерос
Аз пък има инфо, че доста от участниците от ИнВ въобще не минават кастинг, а директно се канят за участие. Въз основа на някакви постижения по разни конкурси, изяви и инстаграм публика.

# 129
Че Мартин не е с Даниела за мен е ясно, аз мисля, че даже това не се опитва и да се крие.
На мен ми е интерестно дали Мартин ще бъде доблестен да си каже истинската причина или ще маже нещо от сорта на несходство в характерите.
Ако си признае, че се е подлъгал евала ще му направя.
Всички момичета в подкастите говорят така уверено, че е направил грашка, че за мен няма как да са заедно.
Освен това цялото илизане с бившите ергенки....няма как.

# 130
Росица още е в ЛА. Тоест едва ли тази седмица изхвърча, тъй като трябва да ходи да дава интервюта, което означава, че е на финал при Васил.
От другите най-вероятно да е на финал ми се струва да е Адриана, която и печели. Косара сигурно отказва роза тази седмица, а Ферай ще остане на 3-то място.

# 131
Росица още е в ЛА. Тоест едва ли тази седмица изхвърча, тъй като трябва да ходи да дава интервюта, което означава, че е на финал при Васил.
От другите най-вероятно да е на финал ми се струва да е Адриана, която и печели. Косара сигурно отказва роза тази седмица, а Ферай ще остане на 3-то място.
Може и да не се прибира за интервютата. Меган се включваше чрез видеовръзка от Канада.

# 132
Може и да не се прибира за интервютата. Меган се включваше чрез видеовръзка от Канада.

Снощи беше на лайф в тикток и каза, че до 2 седмици се прибира

# 133
  • Варна
Снощи беше на лайф в тикток и каза, че до 2 седмици се прибира
Което не изключва възможността да се включи на видеовръзка.

# 134
Роси явно е финалистка и затова майка й е пътувала.

Общи условия

Активация на акаунт