Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 234 635
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Виктор настоящия ерген ще участва в новия сезон на Къщата на Инфлуенсърите. Снимките ще стартират около 12/15.05.
Оффф, в “Ергенът” беше нетърпим, сега втори път. Знае ли кои ще са другите?

# 106
Аз мисля, че колата не е същата.
Иначе четох статия, че Райна Караянева ще е водеща на Ергенът- Любов в рая, но предвид че детето й е съвсем малко, не знам.

Същата е колата, дори въздуховодите са в една и съща посока насочени.
различни коли са, едната е черен таван, а другата с бял.

# 107
  • София
Аз мисля, че колата не е същата.
Иначе четох статия, че Райна Караянева ще е водеща на Ергенът- Любов в рая, но предвид че детето й е съвсем малко, не знам.

Същата е колата, дори въздуховодите са в една и съща посока насочени.
различни коли са, едната е черен таван, а другата с бял.

В сторито на Мартин не виждам тавана на колата.
Иначе - Мартин шофира по околовръстното, в посока Симеоновско шосе, а в сторито на Мартина - колата се движи по Симеоновско шосе, посока Центъра.
Не е невъзможно като маршрут.

# 108
Наесен ще снимат Ергенът Олд Старс- вече са поканили момичетата от предишни сезони .За две имам потвърждение от тях самите.

# 109
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как така? Хем ще снимат островът на любовта, хем Ергенът?

# 110
Ами не знам,това ми е иформацията от една участничка в първия сезон.
Беше в последните пет останали момичета.

# 111
  • София
Ще снимат само едно предаване - Ергенът Любов в рая, което е тип Love island. Даже заминаха част от хората днес. Тушев ще го прави. Ще са много жени и много мъже.

# 112
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това са два различни концепта на реалити шоу.
Едното е Bachelor, другото е Love Islаnd.
Според мен ще снимат Лов Айлънд,което е събрани на куп много жени и мъже,няма ергенка,няма ерген,а всички се избират помежду си.

# 113
  • София
Това са два различни концепта на реалити шоу.
Едното е Bachelor, другото е Love Islаnd.
Според мен ще снимат Лов Айлънд,което е събрани на куп много жени и мъже,няма ергенка,няма ерген,а всички се избират помежду си.

Няма да снимат Ергенът, а спин офф Bachelor in paradise. Можеш да видиш концепцията, официално е обявено, даваха и реклами по бтв за записване. Ще снимат в Родос, сега започват снимките.

# 114
Просто ще има много познати лица - Дениз Хайрула, Благовеста Бонбонова, Йоан от Диви и Красиви, още някоя ергенка 100%, затова Sause baus! каза, че е Ергенът all stars.

# 115
В оригинала bachelor in paradise канят участници от "Ергенът" и "Момата" само, но тъй като тук няма как да са само от франчайза ще има и от други предавания.  В Надкаст го коментираха това, там също мисля бяха казали, че е полу-all stars, имаше обявен кастинг, така че вероятно ще има и непознати лица.

# 116
Елена от Ергенът също е написала, че пътува натам като редактор и ще е там в следващите 45 дни. Интересно, че в подкаст бе споделила, че е отказала да бъде редактор в Шри Ланка, защото се снимало за много кратко време и цяло да се загуби магията на предаването, а вече се е съгласила да отиде в предаване, където се снима още по-кратко време.

# 117
Елена каза също, че е отказала, защото харесва подхода на Радо Тушев. Също така и че сегашното се излъчваше, докато се снима, докато новото няма да е така. Има време да се види, кое ще влезе в сюжетната линия и кое не.
Каква е разликата между love island и bachelor in paradise, изглеждат ми подобни.

# 118
Доста подобни са, просто различни държави. Love Island е британската версия, другото американското. В Love Island се набляга на търсенето на любовта, докато bachelor in paradise е нещо като ол старс, където събират някои от най-скандалните образи, които обикновено са там за известността, не за любовта.

# 119
Live Island обикновено е по-лежерно. Има и награда. Също в някои сезони публиката гласува. Друга съществена разлика няма.

Общи условия

Активация на акаунт